Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
evleneli 1.5 yıl, bu evi alalı ise henüz 2 ay oldu.
Hala eksikleri var,avize konusunda karar veremiyorum bir türlü;
salonum açık mutfak ve aynı zamanda evin girişi olduğu için 3 tane yer var tavanda ama ne tür bişey almalıyım ki uyum sağlasın hala araştırma safhasındayım.
Bİ fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...
Hem salonum,hem mutfağım,hem evimin girişi;
Eki Görüntüle 302713 Eki Görüntüle 302714
Eki Görüntüle 302715 Eki Görüntüle 302716
Eki Görüntüle 302722 Eki Görüntüle 302718
Eki Görüntüle 302717 Eki Görüntüle 302720
Eki Görüntüle 302719
Alt kattaki küçük tuvalet,
Eki Görüntüle 302721
Merdivenler,
Eki Görüntüle 302723 Eki Görüntüle 302724
Yatak odamız,
Eki Görüntüle 302725 Eki Görüntüle 302726
Eki Görüntüle 302727 Eki Görüntüle 302728
Eki Görüntüle 302729
Banyomuz,
Eki Görüntüle 302730 Eki Görüntüle 302731
Eki Görüntüle 302732
İlerde inş bebek odası olmayı bekleyen terasa çıkan odamız,
Eki Görüntüle 302733 Eki Görüntüle 302734
Eki Görüntüle 302735 Eki Görüntüle 302736
sade detaylarla yormayan çok güzel bir ev. kapı girişindeki çift yönlü portmanto çok akıllıca bi seçim ama bişey söylemek istiyorum o yanındaki tekli koltuğu tam halıyla sıfır olucak şekilde öne çekersen daha iyi olur geride kalmış biraz. güle güle oturun içinde ve hayırlı olsun eviniz![]()
evin çok güzel..ağız tadıyla oturun inşallah...:)
bu güzel yuvanızda eşinle bir ömür diliyorum...![]()
güle güle otur evinde çok hoşş gercekten.bişi sorabilirmiyim kocaeli/gölcük te mi oturuyosun ben satılık ev ilanlarına bakarken ilanlar arasında gördüm bu evin boşunu. fortmantodan tanıdım o ev de dubleks tesadüfün bu kadarı fazla dedim de:))
eviniz cok guzelll ferahh cok begendiimmmALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
![]()
evin cok güzel tatlım güle güle otur nacizane fikrim eve birazda sıcak renkler katman ne bileyim belki turuncu bir obje olabilir mesela ilk aklıma gelen bu oldu.merdivenli ev kullanmak pek pratik değil dimi benimde arkadsım evlendi yakın zamanda,2 katlı bir ev tuttular biraz sıkıntı oldugunu düz ayak bir evin daha kullanıslı oldugunu söylüyordu olsun o kadar güzelliğin azcıkta zahmeti oluversin di mia ama:)
cok güzel bir ev harika.güle güle oturun...![]()
ya canm çok merak etim ne kadara alldınız![]()
evin çok güzel canım allah bozmasın en güzel günlere:):)![]()
cnm ben mesaj yazamadım sana mesaj hakkım yokmuş.bende aynı sen anlarsın:)))
gerçekten çok güzel şirin bir evin var. bizlerin gözü hep 3+1 evlerde kocaman kocaman. sonrada bu evler bizleri yoruyor. seninki çok kullanışlı hem de çok şık bir ev olmuş. mutfak masa konusuna ben de katılıyorum 3 lü koltuğun yerini değiştirp masanı orada kullanman daha güzel olacak. tabi maddi imkanın varsa ada da olabilir. allah güle güle oturmak nasip etsin.
eviniz çok ferah sade ama şık bir ev olmuş içim açıldı bakarken güzel günlerde kullanın![]()
Canım Evin Çok Güzelhatta bayıldım diyebilirm
Rabbim Güzel Günlerde kullanmayı nasip etsin..![]()
ben bu evde tek basıma korkarım yaaaaaa:26:
Güle güle ve huzurla oturun.Amerikan mutfak en sevdiğim ev tiplerinden.Özellikle misafir ağırlarken.Elimizde çalışıyo,dilimizde.![]()