Home Sweet Home :)) 'krpz

evinizin geneli çok hoş olmuş güle güle oturun borcunu ödemektede de kolaylıklar diliyorum...yalnız salon biraz boğucu geldi bana ..mesela turkuaz rengi kırlentler minik renkli objeler hayal ettim...biraz renklense daha hoş olacak gibi

:nazar: Cok güzel bir yuvaniz var Allah nazarlardan saklasin ve insaAllah tez zamanda bebis sesleriyle senlesin :)

Daha önce kira da mi kaliyordunuz?

Bende yazin evlenicem bir sene kira da kalip daha sonra kendi evimizi almayi düsünüyoruz.

Sizin ki dublex mi yoksa müstakil ev mi?

evine bayıldım harika (: allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inş:nazar::nazar:

Teşekkür ederim.. :3:

Güle güle oturun.:nazar::nazar:

Teşekkür ederim.. :3:

evinizin geneli çok hoş olmuş güle güle oturun borcunu ödemektede de kolaylıklar diliyorum...yalnız salon biraz boğucu geldi bana ..mesela turkuaz rengi kırlentler minik renkli objeler hayal ettim...biraz renklense daha hoş olacak gibi

Canım daha eksiklerim var,farkındayım bende,avizelerimi bi alıyım,acele edip takıl doldurmak istemiyorum,inş paylaşırım o fotolarıda,teşekkür ederim...

:nazar: Cok güzel bir yuvaniz var Allah nazarlardan saklasin ve insaAllah tez zamanda bebis sesleriyle senlesin :)

Daha önce kira da mi kaliyordunuz?

Bende yazin evlenicem bir sene kira da kalip daha sonra kendi evimizi almayi düsünüyoruz.

Sizin ki dublex mi yoksa müstakil ev mi?

2012 de bi geçsin bebişte olur inş,
Evim çatı dublexi canım,müstakil değil yani...
Daha önce kiradaydım,şark görevi için Erzurum'daydık...
Buraya gelir gelmez aldık işte...
Darısı başına,alın bi an önce ödeyin bitsin işte...

2012 de bi geçsin bebişte olur inş,
Evim çatı dublexi canım,müstakil değil yani...
Daha önce kiradaydım,şark görevi için Erzurum'daydık...
Buraya gelir gelmez aldık işte...
Darısı başına,alın bi an önce ödeyin bitsin işte...

Hayirli olsun tekrar.
Evet, bizim düsüncemizde öyle.
Kira ödecegimize biraz üzerine koyariz kredi öderiz.
Hayirlisi insaAllah :)

:nazar::nazar::nazar:
Merhaba arkadaşlar,
evleneli 1.5 yıl, bu evi alalı ise henüz 2 ay oldu.
Hala eksikleri var,avize konusunda karar veremiyorum bir türlü;
salonum açık mutfak ve aynı zamanda evin girişi olduğu için 3 tane yer var tavanda ama ne tür bişey almalıyım ki uyum sağlasın hala araştırma safhasındayım.
Bİ fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...

Hem salonum,hem mutfağım,hem evimin girişi;
Eki Görüntüle 302713 Eki Görüntüle 302714
Eki Görüntüle 302715 Eki Görüntüle 302716
Eki Görüntüle 302722 Eki Görüntüle 302718
Eki Görüntüle 302717 Eki Görüntüle 302720
Eki Görüntüle 302719

Alt kattaki küçük tuvalet,
Eki Görüntüle 302721

Merdivenler,
Eki Görüntüle 302723 Eki Görüntüle 302724

Yatak odamız, :38:
Eki Görüntüle 302725 Eki Görüntüle 302726
Eki Görüntüle 302727 Eki Görüntüle 302728
Eki Görüntüle 302729

Banyomuz,
Eki Görüntüle 302730 Eki Görüntüle 302731
Eki Görüntüle 302732

İlerde inş bebek odası olmayı bekleyen terasa çıkan odamız, :49:
Eki Görüntüle 302733 Eki Görüntüle 302734
Eki Görüntüle 302735 Eki Görüntüle 302736

slm cnm evın cok guzel gule gule otur buarada bısı sorucam amerıkan mutfak salonla bırlıkte toplam kacc metrekare

cnm evini cok sevdim... o kadar düsünerek dekore etmisin ki mutfak salon ve girisini
giristeki cift tarafli dolap olayina bayildim...
renk secimlerin harika, herseyin uyumu ayni sekilde...
bi arkadas demis bende ona katiliyorum, bu mutfaga bi bar cok yakisir...

cnm evini cok sevdim... o kadar düsünerek dekore etmisin ki mutfak salon ve girisini
giristeki cift tarafli dolap olayina bayildim...
renk secimlerin harika, herseyin uyumu ayni sekilde...
bi arkadas demis bende ona katiliyorum, bu mutfaga bi bar cok yakisir...

çok sağol canım, :38:
biraz borçlar hafiflesin o da olur inş :44:

Eviniz çok güzel güle güle oturun. Koltuk takımlarınız baba evinin koltuk takımı, birebir. İki yıl önce 2.000 civarına özbay mobilyadan almıştık. En çok yatak odanızı beğendim. Salonunuzu sanki daha kullanışlı bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

evinizi çok beğendim güle güle oturun. salonla mutfak aynı kullanışlı oluyormu acaba. yemek kokusu açısından soruyorum. bizde şuan ev bakıyoruz bu tarz bazı evler gördüm de beni biraz düşündürdü. deneyimlerinize göre karar veririm belki bende.
şimdi açtığınız konulara baktım da eşiniz polis sanırım. nasıl cesaret etiniz ev almaya. tayin durumunuz yokmu? benim eşim asker bende çok istiyorum ev almayı ama işte malum her an tayin çıkabilir korkusuyla cesaret edemiyoruz.

Son düzenleme:
Eviniz çok güzel güle güle oturun. Koltuk takımlarınız baba evinin koltuk takımı, birebir. İki yıl önce 2.000 civarına özbay mobilyadan almıştık. En çok yatak odanızı beğendim. Salonunuzu sanki daha kullanışlı bir şekilde yerleştirebilirsiniz.
teşekkür ederim,salonda yemek masam aslında camın önünde ama foto çekerken orada denk gelmiş,başka fikriniz varsa söyleyin,fikir olsun :34:

evinizi çok beğendim güle güle oturun. salonla mutfak aynı kullanışlı oluyormu acaba. yemek kokusu açısından soruyorum. bizde şuan ev bakıyoruz bu tarz bazı evler gördüm de beni biraz düşündürdü. deneyimlerinize göre karar veririm belki bende.
şimdi açtığınız konulara baktım da eşiniz polis sanırım. nasıl cesaret etiniz ev almaya. tayin durumunuz yokmu? benim eşim asker bende çok istiyorum ev almayı ama işte malum her an tayin çıkabilir korkusuyla cesaret edemiyoruz.

canım ben çok sevmedim açık mutfak,yani dağınık olur filan diye sorunum olmuyo ama ayrı olsa daha iyi olurdu,kızartma yapılamıyor evimde sırf bu yüzden...
5 senelik kredimiz,tayin mevzusu da Allah izin verirse bi 10 sene kadar kalabildiğimiz için burada yatırım yapmayı istedik,kiralar da az değil buralarda,yan daireye 750 liraya oturan olduğu için ev almak daha mantıklı geldi...
:23:

ev bir şahane olmuş

çok sağol canım :54:

evin benim istediğim gibi dublex daire galiba ? çok beğendim güle güle otur canım ayrıca mutfağın açık olmasıda hoşuma gitti çoğu kişi yemek kokusunun eve yayılmasından sıkılır ama görüntüsü güzel duruyo :D

evin benim istediğim gibi dublex daire galiba ? çok beğendim güle güle otur canım ayrıca mutfağın açık olmasıda hoşuma gitti çoğu kişi yemek kokusunun eve yayılmasından sıkılır ama görüntüsü güzel duruyo :D
çok sağol canım evet dubleks

canım evin çok güzel güle güle otur maşallah pek te düzenli.. yanlız sana bir önerim. evinde bir soğukluk var sanırım hem perdelerinin str olması hem de evde hiç obje yok. ve çok kahve evet eşyaların çok ama çok güzel ama renk katmanı tavsiye ederim. kahve sıcak renk olduğu halde soğuk durmuş.. nacizane fikrim.. :nazar::16:

Evin çok güzelmiş tatlım amerikan mutfak olması çok hoş

Back
X