Home Sweet Home :)) 'krpz

krpz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
400
187
333
:nazar::nazar::nazar:
Merhaba arkadaşlar,
evleneli 1.5 yıl, bu evi alalı ise henüz 2 ay oldu.
Hala eksikleri var,avize konusunda karar veremiyorum bir türlü;
salonum açık mutfak ve aynı zamanda evin girişi olduğu için 3 tane yer var tavanda ama ne tür bişey almalıyım ki uyum sağlasın hala araştırma safhasındayım.
Bİ fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...

Hem salonum,hem mutfağım,hem evimin girişi;

Eklentiler

• $DSCF1402.webp
    $DSCF1402.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 348
  • $DSCF1403.webp
    $DSCF1403.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 333
  • $DSCF1404.webp
    $DSCF1404.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 353
  • $DSCF1405.webp
    $DSCF1405.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 374
  • $DSCF1408.webp
    $DSCF1408.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 328
  • $DSCF1413.webp
    $DSCF1413.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 298
  • $DSCF1416.webp
    $DSCF1416.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 301
  • $DSCF1426.webp
    $DSCF1426.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 311
  • $DSCF1431.webp
    $DSCF1431.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 404
  • $DSCF1434.webp
    $DSCF1434.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 337
  • $DSCF1435.webp
    $DSCF1435.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 344
  • $DSCF1436.webp
    $DSCF1436.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 367
  • $DSCF1445.webp
    $DSCF1445.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 345
  • $DSCF1449.webp
    $DSCF1449.webp
    12 KB · Görüntüleme: 353
  • $DSCF1450.webp
    $DSCF1450.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 301
  • $DSCF1451.webp
    $DSCF1451.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 381
  • $DSCF1452.webp
    $DSCF1452.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 360
  • $DSCF1454.webp
    $DSCF1454.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 317
  • $DSCF1455.webp
    $DSCF1455.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 385
  • $DSCF1456.webp
    $DSCF1456.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 336
  • $DSCF1457.webp
    $DSCF1457.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 323
  • $DSCF1458.webp
    $DSCF1458.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 359
  • $DSCF1459.webp
    $DSCF1459.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 340
  • $DSCF1460.webp
    $DSCF1460.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 353
Son düzenleme:
evin çok güzel gerçekten , güle güle oturun inşallah.. bu arada girişteki siyah tekli berjerin markası nedir acaba?

evin çok güzel gerçekten , güle güle oturun inşallah.. bu arada girişteki siyah tekli berjerin markası nedir acaba?

Çok sağol canım iyi dileklerin için,
ayrı bi berjer değil o,koltuk takımıma dahil,
baktımda markasına modissofa.com yazıo canım...

Ohh miss gibi ev... Çok beğendim güle güle oturun:) :16:

Eviniz Maşallah Çok güzel eşyalrınızın yerleşimi tertip düzen ev cetvelle çizilmiş gibi gerçekten çok hoş güle güle kullanın mutlu husurlu bir ömür geçirirsiniz inşallah Birde naçizane tavsiyem 3 lü koltuğun olduğu yere amarikan bar şeklinde bir masa yaptırıp mutfağın iç kısmına gelecek şekilde tabureler koyabilirsiniz parça koltuk yerine de köşe koltuk kullanırsanız (ileride tabi mobilyaları değiştimeyi düşndüğünüzde çünkü bunlarda çok güzel ve yeni ) çok daha güzel bir görüntü çıkar bence ama bu haliylede çok güzel

Hayatım evinde güle güle otur:çok güzel dekore etmişsin yalnızzzz yemek masanı mutfak penceresinin önünde dursa daha şık olurdu ayrı bir mutfak gibi.

Ohh miss gibi ev... Çok beğendim güle güle oturun:) :16:
çok sağol canım

Eviniz Maşallah Çok güzel eşyalrınızın yerleşimi tertip düzen ev cetvelle çizilmiş gibi gerçekten çok hoş güle güle kullanın mutlu husurlu bir ömür geçirirsiniz inşallah Birde naçizane tavsiyem 3 lü koltuğun olduğu yere amarikan bar şeklinde bir masa yaptırıp mutfağın iç kısmına gelecek şekilde tabureler koyabilirsiniz parça koltuk yerine de köşe koltuk kullanırsanız (ileride tabi mobilyaları değiştimeyi düşndüğünüzde çünkü bunlarda çok güzel ve yeni ) çok daha güzel bir görüntü çıkar bence ama bu haliylede çok güzel
canım çok sağol,söylediğini bende düşünüyorum evin borcu bittikten sonra,köşe takımı alırsam eğer yapıcam bigün...

Hayatım evinde güle güle otur:çok güzel dekore etmişsin yalnızzzz yemek masanı mutfak penceresinin önünde dursa daha şık olurdu ayrı bir mutfak gibi.
sizede çok teşekkür ederim,şimdi kalorifer yanıyo ya o yüzden yoksa tam peteğin önünde zaten :42:

çok beğendim evinizi güle güle oturun özellikle bi tarafı fortmanto bi tarafı dolap olan çok güzel düşünülmüş :34:

çok beğendim evinizi güle güle oturun özellikle bi tarafı fortmanto bi tarafı dolap olan çok güzel düşünülmüş :34:

sağol canım, evet o dolap baya fonksiyonel girişi salondan ayırmak için yapılmış,aldığımızda vardı bizde seviyoruz :21:

güle güle mutlulukla oturun inşallh çok güzl bir evinizz var :)
çok teşekkürler...

öncelikle hayırlı olsun....
çok güzel çok şirin bi ev ben çok beğendim...
mutluluklar...yuvanızda...:nazar:

harika bi ev .güle güle oturun. ferah ve fazla eşya yok.herşey düzenli...açık mutfak salon ve giriş ancak bu şekilde doğru olabilirdi heralde. herşey güzel düşünülmüş. o girişte çift taraflı dolap çok akıllıca yapılmış. banyo da çok ferah.
avize seçiminde bence aynı model olmalı. çünkü aynı mekan sonuçta. farklı olsa karışık görünür gibi. koçtaşta mesela aynı modelin teklisi üçlüsü ikilisi falan oluyor. tasarım aynı ama. öyle bişey de düşünülebilir..nasılki halın ve perdeni aynı model kullanmışsın. bir bütünlük sağlamış. onun gibi avizeler de aynı olmalı. mutfak masanı mutfak bölümünde kullansan bence daha güzel olur.. hayırlı olsun eviniz..

harika bi ev .güle güle oturun. ferah ve fazla eşya yok.herşey düzenli...açık mutfak salon ve giriş ancak bu şekilde doğru olabilirdi heralde. herşey güzel düşünülmüş. o girişte çift taraflı dolap çok akıllıca yapılmış. banyo da çok ferah.
avize seçiminde bence aynı model olmalı. çünkü aynı mekan sonuçta. farklı olsa karışık görünür gibi. koçtaşta mesela aynı modelin teklisi üçlüsü ikilisi falan oluyor. tasarım aynı ama. öyle bişey de düşünülebilir..nasılki halın ve perdeni aynı model kullanmışsın. bir bütünlük sağlamış. onun gibi avizeler de aynı olmalı. mutfak masanı mutfak bölümünde kullansan bence daha güzel olur.. hayırlı olsun eviniz..
canım çok teşekkür ederim,yeni evlerde her kata bi daire bile fazladan yapabilmek için böyle herşeyi bi yere sıkıştırıolar işte,
avizelerin birbiriyle uyumuna dikkat ediyorum bende koçtaşa baktım ama içime en çok sineneni bulana kadar almıycam inat ettim
:10:

sade detaylarla yormayan çok güzel bir ev. kapı girişindeki çift yönlü portmanto çok akıllıca bi seçim ama bişey söylemek istiyorum o yanındaki tekli koltuğu tam halıyla sıfır olucak şekilde öne çekersen daha iyi olur geride kalmış biraz. güle güle oturun içinde ve hayırlı olsun eviniz :nazar:

Back
X