Holybra hakkında..

vonderland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
21
0
36
İstanbul
kızlar bir kutuda 4 tane holybra ped varsa ve 3 saatte 1 değiştirerek kullanın deniyorsa eğer,
bir gün 24 saat 3'e böldüğümüzde 8 saatte bir tane değiştircez.
bu işlemi 2 göğsümüze uygularsak; bir günde 1 göğsümüz için 3,2 göğsümüz için 6 ped değiştiriyoruz..
3 kutuda toplam 12 tane ped var.. bu ancak 2 gün yeterli..benneyaptımki
E 6 gün kullanacağız alanlar 3 kutu aldıklarını yazmşlar nasıl yetecek ? :bbo:
6 gün kullanım için 8 kutu gerekmiyor mu ?( bir günde 6,6 günde 36 ped lazım değil mi )
Ben mi anlamadım bilmiyorumkismile

canım bende şimdi araştırdım bu ürünü 6 günde etkiyi göreceksiniz diyor 24 ay etkiliymiş ama dediğin gibi 8 saatte bir değiştirin diyolar buda günde 3erden 6 ped eder yani 3 kutu kullanın deniliyor 1kutuda 4 tane var 3kutuda 12 adet ped eder 3 kutu sadece 2 gün yetiyor ozaman ama 6 günd etkiyi göreceksnizi deniliyor bi tuhaf geldi bana anlamdım CADIARZU:uhm:

birde başka bir sitede
1 Adet - 199 TL / 3 günlük kullanım için
1 Adet - 369 TL / 6 günlük kullanım için
fiyat gg.a göre oldukça pahalı acaba burda kaç kutu üründen söz ediliyor.. ayrıca şunu farkettim burada bir bayanın yakını kullanmış ama gg.dan almamış etki etmiş, ama 2 kişi ggdan almış etki etmemiiş. ggden 3 kutu aldıkları için mi acaba diye düşündüm çünkü 3 kutu 6 güne yetmiyor.. burda 6 günlük kutu 369 lira

anladım pazartesi siparişimi veriyorum allahın izniyle bakalım ne olacak

ya ben bu ürünü inceledim.bende çok istiyorum büyümesini 75 destekli bile dolmuyor.ama saçma değilmi 3-5 günde balon gibi şişiyo kaydirigubbakcemile3 inandırıcı gelmedi pek...ama kullanan arkadaşlar güzel sonuçlar alsın inşallah beni utandırsınlar.hadi bakalım hayırlısı sonuçların güzel olması dileğiyle.....a.s.

Kızlar ürünü kötülemek istemiyorum ancak yine netten tanıdıgım bir arkadasım kullandıgını ve 0 sonuc aldıgını söyledi.. Bence bu yöntemlere verdigimiz paraları denkleştirsek simdiye dek silikon taktırmıstık:)))

ya ben bu ürünü inceledim.bende çok istiyorum büyümesini 75 destekli bile dolmuyor.ama saçma değilmi 3-5 günde balon gibi şişiyo kaydirigubbakcemile3 inandırıcı gelmedi pek...ama kullanan arkadaşlar güzel sonuçlar alsın inşallah beni utandırsınlar.hadi bakalım hayırlısı sonuçların güzel olması dileğiyle.....a.s.

Aminn cnm alkisalkisalkis aslında banada çok saçma geliyor da üretici japon olunca ihtimal verebiliyorumkaydirigubbakcemile3

Kızlar ürünü kötülemek istemiyorum ancak yine netten tanıdıgım bir arkadasım kullandıgını ve 0 sonuc aldıgını söyledi.. Bence bu yöntemlere verdigimiz paraları denkleştirsek simdiye dek silikon taktırmıstık:)))

En sonunda olacağı da o zaten yağdı kremdi haptı vs. nereye kadar :dance:
Şu an sinir sistemlerim çöktü bozuntuya vermemeye çalışsamda kaydirigubbakcemile3çok umutluyum ben bu üründen o arkadas kaç kutu kullandı acaba ? bilmiyorumkismile

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Son düzenleme:
Back