Hollanda'dan yürüyerek gelen kadın, Bursa'da tacize uğradı, kolu kırıldı!

Aynen oyle arkadasim iste malesef acinasi durumdayiz boyle..
Youtubeda bulursan sikayet edebilirsin.
O nasil anneki o cocuk ne olsun. Yabancı oldugunu düşünüyorum..
Diyecek bisey bulamadim.. al iste o cocuk annesine anne gozuyle nasıl bakacak. Ensestligin fidanini dikmis kadın. Lanet olsun..

Malesef türktü türkçe konuşuyolardı. O aile çocuk bulunsun ellerinden alınsın istiyorum :KK43:

Malesef türktü türkçe konuşuyolardı. O aile çocuk bulunsun ellerinden alınsın istiyorum :KK43:
Ya ne diyorsun sen. Allahim yarabbim. Kanim cekildi yemin ederim. Hic ummazdim tr de bikadinin bunu yapıp videoya alacagina..
Noldu erkekmiymis.. ereksiyon olup olmadigini mi test ediyor. Calisiyormuymus pipisi..
Gelecege bir sapik daha yetisiyor demekki..

Ya ne diyorsun sen. Allahim yarabbim. Kanim cekildi yemin ederim. Hic ummazdim tr de bikadinin bunu yapıp videoya alacagina..
Noldu erkekmiymis.. ereksiyon olup olmadigini mi test ediyor. Calisiyormuymus pipisi..
Gelecege bir sapik daha yetisiyor demekki..

Evet aynen öyle onu deniyodu :KK43: :KK43: :KK43:

Bunları söylemek zorunda kalmak bile çok acı geldi bana :KK43:

Geçen gün bi video izledim. Komik video diye bir arkadaşım yollamış. Kız arkadaşım hem de. Watsapp grubumuza atmış rezil ettim onu. bir anne müzik eşliğinde poposunun 5 yaşlarındaki oğlunun pipisine pipisine sürttürüyo gülerek. sonra çocuğun pipisini açıp gösteriyo videoya. Hem kendi yüzü hem çocuğun yüzü açık. Böyle insanların yetişrdiği çocuğun ileride nasıl davranışlar sergileyeceği malum. Ve gerçekten çocuklarımızı büyüklerden de korumak zor yaşıtlarından da.

Bu arada bahsettiğim videoyu şikayet edebileceğim merci var mıdır ya? Aklıma geldikçe ağlıyorum.
inanmıyorum sapıtmış bunlar:KK57:

Cryptic sorma ya gece uyurken aklıma geliyo içim parçalanıyo. Keşke hiç görmeseydim bilmeseydim.
manyak kadın,bizim ülkede olmuş,kadın 9 yaşındaki oğluna tecavüz etmiş..oğlu nun anlatması üzerine tutuklamışlar..

Cryptic sorma ya gece uyurken aklıma geliyo içim parçalanıyo. Keşke hiç görmeseydim bilmeseydim.
ZONGULDAK’ta, 9 yaşındaki oğlu A.G.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 37 yaşındaki F.G. adlı kadın, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ev kadını F.G., ilkokul öğrencisi oğlu A.G.’ye ilk kez geçen yıl 12 Ağustos’ta evlerinde istirmarda bulundu. F.G., iddiaya göre daha sonra oğluna iki kez daha cinsel istismarda bulundu. F.G., oğluyla yaşadığı olayı telefonda bir yakınına anlattı. Yakınının jandarmaya şikayeti üzerine F.G. gözaltına alındı. F.G., ifadesinin ardından çıkarıldığı tutuklandı.

Zonguldak 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan F.G., jandarmada cinsel istismarda bulunduğu yönünde verdiği ifadesini kabul etmedi ve "Tamamen hayal ürünü" dedi. A.G. ise annesinin kendisine birden çok cinsel istismarda bulunduğu yönünde ifade verdi.

Mahkeme heyeti, cinsel istismar suçunu birinci derece yakınına zincirleme şeklinde işlediği gerekçesiyle sanığa önce 15 yıl hapis cezası verdi. Ardından duruşmalardaki iyi hali nedeniyle ceza 12 yıl 6 aya düşürüldü

manyak kadın,bizim ülkede olmuş,kadın 9 yaşındaki oğluna tecavüz etmiş..oğlu nun anlatması üzerine tutuklamışlar..

Benm gördüğüm videoyu da ben bir yerlere ulaştırsam işleme alınır mı acaba? Videodan kim olduklarını bulabilirler mi?

Benm gördüğüm videoyu da ben bir yerlere ulaştırsam işleme alınır mı acaba? Videodan kim olduklarını bulabilirler mi?
bence ulaştırabilirsin,internetten ulaştır,ben tesadüf eseri bu videoyu gördüm,bir anne böyle davrandığı için ceza alması gerekmezmi şeklinde yazarsın

Bu haberi ben turk sitelerinde ogrendim. Su an yogun oldugum icin belkide hollanda kanallarinda gosterdiler ama ben kacirmis olabilirim. Haberi okudugumda ben hic sasirmadim dogrusu. Ben 10 kusur yildir hollanda da yasiyorum. Turkiye de dogdum buyudum ortaokul bittiginde hollanda'ya geldik. Bu hollanda'li kadin turkiye'ye giderken hollanda mentalitesinde erkeklerle mi karsilasmayi umuyordu bilemiyorum. Maalesef ki turkiye'de kadinsan sokaga ciktiginda en hafifinden ya islik caliyorlar ya laf atiyorlar. Iki ulkeninde ne oldugunu cok iyi biliyorum, iki ulkede de yasadim. Hollanda'ya geldigimde hep onune bakarak yuruyen, hep cevresini kollayarak yuruyen bir kizdim. Tabi insanin buyudugu cevre ile de alakali ama bu sekilde buyutulduk, bizlere hep dikkatli olmamiz gerektigi ogretildi. Hala ortaokula giderken yasadigim bir olayi unutamam. Arkadasimla okuldan gec cikmistik, aksam saat 7yi gecmisti, kis gunu ortalik kararmisti ve biz minibusle eve gitme karari aldik. Minibuse bindigimiz anda ise pisman olduk. Minibus full erkek doluydu ve bize laf atmalar oluyordu. Biz duymamazliktan geliyorduk ama o stresi anlatamam. Bizim eve gelene kadar minibus giderek azaldi en sonunda biz sofor, bir erkek kaldik. Ben cok korkuyordum ve arkadasima burda inelim ne olur dedim. Sukur ki minibus durdu ve biz indik. Nasil soguk terler dokmustum. Bizim mahallemize daha vardi ama en azindan o civarda idik. 20 dakika yuruduk eve vardik. Su son cikan minibus olaylarindan sonra bu anim aklima geldikce kanim cekiliyor resmen.

Hollanda'ya geldikten sonra sukur degisti fikirlerim. Kendimi daha cok ozgur hissediyordum, cekinmiyordum. Gece yarisi saat 2de eve bisiklet surebiliyorum ve zerre korku duymuyorum. Turkiye'ye geldigimde ozgurlugumun kisitlandigini hissediyorum. Aksamustu bir cafeye gidecek olsak hemen yaninizda filanca da gelsin erkek olur diyor ailem. Buna cok sinir oluyorum ama yapacak birsey yok. Tek basima sokakta yuruyebilmeliyim, gecenin koru olsa bile bu benim ozgurlugum. Maalesef turk erkeklerinin mentalitesi degismedikce kadinlar hicbir zaman ozgur olamayacaklar.

Yanında silah tasımak zorunda hissediyorsun kendini. Ama yine de erkeklerimize laf söyletmiyorsun.
Tuhaf.
erkeklere laf söyletmemekk bu nerden çıktı bilmiyorumm ben türkiyem için laf söyletmediğimi sanıyordumm.. vede kadınlarımızın güçlü olduğundan haa silaha gelince biz karadeniz kadınlarında meşhurdur küçüklükten beri öğretirler bize karadeniz yöresine git tüm kadınları silah kullanmayı bilirrr..

Yenibosna starcity nin orada ablam oturuyor. Minibusten inip yürüyoruz biraz. O 5 dklik yolda kucagimda cocukla yediğim lafin calinan kornanin haddi hesabi yok. Bi tanesine cevap verecek oldum adamin hosuna gitti. Kaldirim tasini kafasina atsaydim nolurdu hayal edemedim. Ben de karadeniz kadiniyim oysa ki:KK51:

Evet bu memlekette kadin olmak zor değil. Biz biraz abartiyoruz sanirim. :KK52:
bir yerlerde bir abartma var ama anlamadımm aynen çok giderim o avm ye ve hiç o tarz bir şeyle karşılaşmadımm.. ilginçç..

bir vıdeoda tecavüz , hırsızlık , cinayet gbi şeyler oldugunda dava açılıyor. bundada illaki açılır diye düşünüyorum.. Ama hala TR de çekildiğine inanamıyorum..

erkeklere laf söyletmemekk bu nerden çıktı bilmiyorumm ben türkiyem için laf söyletmediğimi sanıyordumm.. vede kadınlarımızın güçlü olduğundan haa silaha gelince biz karadeniz kadınlarında meşhurdur küçüklükten beri öğretirler bize karadeniz yöresine git tüm kadınları silah kullanmayı bilirrr..
Ayy su Karadeniz genellemeni birak lutfen. Ben de Karadenizliyim sulalemde hicbir kadin silah kullanmayi bilmiyor yaninda taşımıyor

beni ilgilendirmiyor canım senin kullanman kullanmaman ben genelinden bahsettimm..
Bir kisiden bahsetmiyorum sulalemdeki kadinlar diyorum tanıdığım Karadenizli kadinlar da bilmiyor. Asil sen beni ilgilendirmiyorsun. Sadece tum kadinlar bilir deme bilmiyor iste neyin diretmesi bu?

X