Hollanda'dan yürüyerek gelen kadın, Bursa'da tacize uğradı, kolu kırıldı!

her zaman olduğu gibi kadın kaç ülke geçmiş gelmiş başına Türkiye'de bu olay gelmiş.
Kadının yaptığında bir tuhaflık yok arkadaşlar o normal, tek başına bir kadının biryerlere gidemediği ülke yani burası anormal.

Yurtdisi kulturu almayanlar anlayamiyorkar ne yazik ki..
Bu kadin tovbe etmistir bile daha Turkiyeye ayak basmaz heralde.

Ben de yurtdisinda dogup buyudum ve halen de yasiyorum..
Malesef Turkiye icin fazlaca "saf" kaliyorum..
İlk tek basima Turkiyeye geldigimde gayet saftirik saftirik takiliyomusum meger farkinda degildim..
Otogarda bir firmanin bekleme salonunda tek basima bekledim ust katta.
Hemde bekleme salonunun bir kosesinde soforlerden birinin uyumak icin bir bolmesi varmis..
Adam umugumu sksa kimsenin ruhu duymicak..
Bana corba ikram ettiler uzun yoldan geldim bir nevi misafirim diye..
Yedim de haa misafirperverlikten bahsede ede..
Bise katsa icine bittim..
Erkek arkadasim da kimseyle konusma muhattap olma diye 3 bucuk atsin..
Bir de sen safsin kotuyu ayirt edebilme mekanizman yok rahat buyumussun der,
ben de beni ezmek istiyor diye boburlenirim..
Hic yogurdum eksi dermiyim.

Benim daha simdiden psikolojim bozuldu,
siz nasil boyle yasayabiliyorsunuz...

kanıksadık artık. baksana yine kadını suçluyoruz. Onun da ne işi varmış tek başına bu ne cesaret diyoruz.
Sen yine de Türkiye'ye geldiğinde temkinli ol.
Ne olur ne olmaz.
Birkaç kalp kırarsın belki ama minibüste orada burada tecavüz edilip öldürülmenden iyidir.

neden 40 şekle giriyorsun anlamadımm senelerdir toplu taşımaya binerim adamın alnını karışlarım ben pısırık olmayın ayoll. her memlekette olduğu gibi buradada elbet cahiller vardır ama yok yüzyıl geçmesi gerekiyor ..gibi laflarr ne kadar çok özeniyorsunuz yabancı memleketlere,, benim iki kuzenim almanyada evliler bi dinlesenizde anlatsalar o insanların sırnaşıklarınıı..
bayramlarda çok sıkışık olur..ve bu dediğim genç kızlık dönemimde geçerliydi..zaten onlar lise çağlarındaki genç kızlar sesini çıkaramaz diye daha çok yanaşıyorlar..ama münübüslerde falan hala dikkatliyim..ya otobüste örtülü hanıma adam kendini reklam ediyorsun demişti:KK53::KK53:

Çokda güzel yaşıyoruz arkadaşımm benim insanlarım misafir perverdir.. sıcakkanlıdırlar sofralarını önüne sererlerr. 75 milyonun hepsini mükemmel beklemek saf olur herhaldeee..
kimse beklemiyor herkesin mükemmel olmasını,sapıklarında halkın arasında dolaştığı bir gerçek!

bayramlarda çok sıkışık olur..ve bu dediğim genç kızlık dönemimde geçerliydi..zaten onlar lise çağlarındaki genç kızlar sesini çıkaramaz diye daha çok yanaşıyorlar..ama münübüslerde falan hala dikkatliyim..ya otobüste örtülü hanıma adam kendini reklam ediyorsun demişti:KK53::KK53:
çıkartsınlar sesini arkadaşımm örtülü hanım,,yada açık bayan farketmezz her şeye bık, bık ötüyoruz geldimi başımıza adamın ağzını ,burnuınu dağıtacan eskiden ses çıkaramazlardı şimdi gene ses çıkaramayanlara yapıyorlarr.. yırtık olmak lazım,,cesur olmak lazım,,

tabiki dolaşıyorlar, sapıkolanlar ,,olmayanlar , sonradan olanlarr,, bir sürü var sadece öz güven ve cesur ve akıllı olmakk..
koskoca kadınız artık zaten allah korusun cesaret edene haddini bildiririz..ama genç kızken korkardım tabiiki..

tabiki dolaşıyorlar, sapıkolanlar ,,olmayanlar , sonradan olanlarr,, bir sürü var sadece öz güven ve cesur ve akıllı olmakk..
vedebu nun dediği gibi özgecan yanlız binmiş münübüse spreyide varmış bayıltıcı ama adam daha güçlü olduğu için güç yetirmemiş,nur içinde yatsın..belki çantasında bıçak bile olsa mücadele edemeyebilirdi

hem kim yurt dışında sapık yok dediki yazmışmıyım alıntıla yazdıysam

kötülemeyin benim ülkemi bu kadarr ne kadar meraklısınız memleketinizi kötülemeyee.. o beğendiğiniz avrupa memleketlerinin arka sokaklarında neler oluyor biliyormusunuzz.. 4 dakikada bir tecavüz 4 dakikada bir gasp ve ölümm.. ,çıkın bir avrupa ülkesine sizde ve yaşayarak öğreninn En Büyük KKEn Büyük KK
Kakao,
yüzyıl geçmesi gereken diyenlerden biri de benim o yüzden üstüme alınıp cevap vereyim.
Hayatım, topiklerde arada Avrupa'ya atıflar yapsamda, ülkemi severim, herkesinde sevdiğini biliyorum, bunun özenmekle ilgisi yok, evet Avrupa'da da yaşanıyor ama yabancı yapsa hemen laf hazırdır, adamın aile kavramı, değerleri yok, geniş büyümüşler denir din imandan girilir, bizimse göğsümüz iman dolu güya fakat kadın gördük mü gözümüz dönüyor, ne istediler kadından?

Bunla bitse iyi, turist gelir karavanla, saldırıp gasp ederler öldürürler, benim buralar turistik, madem biz örf anane, vicdan merhamet, değerleri yüksek insanlarız, neden ülkemize geleni kazıklama derdindeyiz, ben aldığım stora 500 lira öderken, aynı storu neden İngilize 2000 liraya satma derdindeyiz?
Bir evi 10 İngilize satmanın hangi değere girdiğini bir söylesenize bana ya da 2000 liralık koltuğu 30000 liraya satmanın hangi vicdana sığdığını?

Biz pısırıklığımızdan mı tacize uğruyoruz? Yapma kurban olayım, hepimiz kadınız burda, yıllardır kadın bu ülkede sus sen kadınsın, tacize uğradıysan senin suçun denerek susturuldu, hadi otobüste bas bakalım feryadı? Dönüp önce senin kılık kıyafetini süzüyorlar, sen onların gözünde taciz edilesi gözüküyorsan kimse tacizciye gık demiyor, kıyafetin normlara uyarsa aaa sapık diyorlar, diğer türlüsü çok afedersin ama sen kaşınmışsın demeye getiriliyor, tacizcide zeytinyağ gibi üste çıkıp iftira atıyor diyor.

Oysa madem biz Avrupa'lılara göre değerleri, aile kültürü, örfleri olan bir milletiz, bunların hiçbirinin yaşanmaması lazım, asla olmaması gereken şeyler oluyorsa ama Avrupa'da da oluyor diyerek yumuşatmayı anlamıyorum maalesef.

Öyle bir hale gelmişiz ki, kim kimi güçsüz görürse, üstelik taciz tecavüz davalarının sonuçlarını okuyorsundur burada, rızamız varmış bizim, 15 yaşındaki çocuğunda rızası varmış, bu sebeple babası yaşındaki onlarca insan görünümlü varlık tecavüz edince hak görülüyor ne yazık ki.
2 yaşındaki bebe, 80 yaşındaki nene de tecavüze uğruyor, bu memleketi kötülemek mi yoksa olanı gözler önüne sermek mi?

Olay ortada, ne diyelim amaaannn sende Hollanda'lı, iftira atma çocuğa, taciz etmemiştir veya sen kaş göz yapmışsındır mı diyelim?
Eminim kadın yardım etti diye çocuğa iyi davranıp güleryüz göstermiştir, o da bunu gel beni taciz et diye anlamıştır, ki aslında amacı tecavüzdür onun.
Avrupa'lılarında aksileri var ama burda gördüğüm kadarıyla çoğunluğu güleç yüzlü, samimi insanlar, sen merhaba demekten kaçınırsın onlar gülerek günaydın derler, konuşurlar.

adamın gözü dönmüş yani
evet gözün aç olması mesele
dikkat etmişsindir İstanbul vereceğim örneğe çok uygun muhafazakar ve daha yeni kurulan semtlerde karısının kızını camdan bile baktırmayan erkekler daha aç gayet normal giyinmiş ve normal davranan bir kadına bile sarkmalar laf atmalar tacizler olurken
daha nezih semtlerde bunların hiç birisi olmaz
(istisnalar üzerinden konuşmayalım)

evet gözün aç olması mesele
dikkat etmişsindir İstanbul vereceğim örneğe çok uygun muhafazakar ve daha yeni kurulan semtlerde karısının kızını camdan bile baktırmayan erkekler daha aç gayet normal giyinmiş ve normal davranan bir kadına bile sarkmalar laf atmalar tacizler olurken
daha nezih semtlerde bunların hiç birisi olmaz
aynen,munenin dediği gibi görünüşe görede yargılanıyorlar..yemin ederim otobüste eşarplı kızı taciz etmiş sanırım kız bağırınca sen kendini reklam ediyorsun dedi..kız televizyonamı çıkıcam neden reklam yapayım diyor..kimse müdahale etmedi ..aslında atıcaksın otobüsten birde haklıyken kabahatli çıkıyorsun..rahmetlinin üstünde kısa etek varmış diye demedikleri kalmadı okul müdürü hatta sonunuz özgecan gibi olur demiş öğrenciler..özgecan kadar başlarına taş düşsün bu zihniyettekilerin!

İdam cezalarında Çin başı çekiyor, Ortadoğu ve Asya ülkelerinde de hayli yaygın. Ancak bu ülkelerdeki tecavüz oranları da yüksek.

Uluslararası Af Örgütü’nün rakamlarına göre, 2012 yılında dünya çapında 1923 idam cezası verilirken, idam cezasının en fazla uygulandığı ülkelerin başında Çin, ABD, Pakistan, Afganistan, Hindistan, Ortadoğu ve Arap Yarımadası ve Afrika ülkeleri geldi.

Sadece Çin’de uygulanan idam sayısı bütün dünya ülkelerinin toplamını aşıyor.

Buna karşılık, dünyada kadınların statüsü üzerine çalışmalarıyla bilinen Woman Stats Project’in 2011 rakamlarına göre, dünyada tecavüzün en yaygın olduğu ülkelerin başında, yani birinci grupta, ortalama her 100 bin kadından 60’ının tecavüze uğradığı Afganistan, Hindistan, Pakistan, Suudi Arabistan, Yemen, Irak, Suriye, Ürdün, İran, Sudan ve diğer Afrika ülkeleri var.

Başka bir deyişle idam cezası tecavüzün önüne bu ülkelerde geçemedi.

Woman Stats Project’e göre tecavüz ortalamasında ikinci grubu Çin, Vietnam, Laos, Tayvan, Güney Kore, Tayland gibi ülkeler oluşturuyor.

Ancak başta Çin olmak üzere, bu ülkeler idam cezasının yine en fazla uygulandığı ülkeler arasında.

İdam cezasının olduğu ABD ise tecavüz ortalamasında üçüncü kuşak ülkeler arasında yer almakta. Ancak aynı ABD dünyada idam cezasının en fazla uygulandığı ülkelerin arasında ön sıralarda yer alıyor.

ortalama her 100 bin kadından 60’ının tecavüze uğradığı Afganistan, Hindistan, Pakistan, Suudi Arabistan, Yemen, Irak, Suriye, Ürdün, İran, Sudan ve diğer Afrika ülkeleri var.

ikinci grubu Çin, Vietnam, Laos, Tayvan, Güney Kore, Tayland gibi ülkeler oluşturuyor.

doğuya doğru tecavüz daha yaygın sanırım..birde nedenleri incelemek gerek

abd 3. guruptaymış tecavüz vakkalarında..idam cezası tecavüze engel değilmiş maalesef..

ve çok az tecavüz vakkası adliyeye yansıyormuş..
kadınlar saklıyorlar demekki:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
X