Arkadaslar ucakla hollanda peyniri goturen varmi turkiyeye?? Genelde hep arabayla gidiyordu ama bunda kuzenim peynir istedi ama ucakla yolculuk yapilmasi gerekiyor goturebilirmiyiz?Ben et sut urunlerinin yasak oldugunu biliyorum o yuzden sordum....
Arkadaslar ucakla hollanda peyniri goturen varmi turkiyeye?? Genelde hep arabayla gidiyordu ama bunda kuzenim peynir istedi ama ucakla yolculuk yapilmasi gerekiyor goturebilirmiyiz?Ben et sut urunlerinin yasak oldugunu biliyorum o yuzden sordum....
herkese merhaba, yeni uyeyim, umarim guzel arkadaslar bulabilirim, tanismak isteyenlerle tanismaktan buyuk mutluluk diyarim, ismim aysegul, yasim 25, evliyim ve ogrenciyim suanda...
Selam Shaire, Schiedam'da oturuyorum, sen?
A.s, ben Den Haag'ta kaliyorum. Bende 25 yasindayim
Memnun oldum canim, calisiyor musun? Neyle mesgulsun?
Daha yeni mezun oldum, communicatie-journalistiek. Eski meslegim uzerine calisiyorum su anda, ICT medewerker olarak. Sen neler yapiyorsun?
Bende yeni Masteri bitirdim, Leiden'da. Su anda da doktorama basladim, iki hafta oldu. Iste kendi halimizde yasamaya calisiyoruz Hollanda'da. Den haag da calisiyorsundur herhalde? Benimki Roterdam'da.
Masallah ne guzel hala okuyorsun, ne uzerine master yaptin? Evet, Den Haag'ta calisiyorum. Yakin sayiliriz :)
Biomedical Research Sciences masterimin adi, su anda da kan hucreleri (hematologie) uzerine bi projede calisiyorum. Evet yakiniz, Hollanda ne kadarlik bi yer ki :) trenle Den haag central 15 dakika suruyordu. Sen bura dogumlu musun? Sonrada mi geldin Hollanda'ya?
Hayir canim burda dogmadim, es sebebi ile geldim 2,5 seneyi gecti herhalde. @,5 sene gecti ama ben hala isinamadim bu ulkeye ve insanlarina. Arkadasda yok biseyler paylascak, sykici...:))