Hollanda Paylasim Alani(Fotograf)

Kuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
2.027
13
5.jpg
1.png
2.png
3.jpg
4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaslar foto yükledim ama göstermiyor ,sebebi ne olabilir acaba:çok üzgünüm:

ay canimsin evet resimler bi harika ama bende yapamadim bilen biri duyuyorsa yardimci olabilirmi arkadaslar hepsi super resimler gormeniz lazim yanii a.s.

burdan ayrintilari okuyabilirsinizyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/foruma...360/index.html

tesekkür ederim ama verdiginiz link acilmiyor,fotograflarin cözünürlügü yüksek oldugu icin acilmiyo olabilirmi

bayılıyorum yabancı ülkelere.çok merak ediyorum en büyük hayalim yurt dışına çıkabilmek...çogu yeri görmek istiyorum.tam burcumun kadınıyım :)) yay burcu degişik ülkeleri merak eder :)))

valla sahsen ben amsterdam'da dogma büyümeyim burayi bir türlü sevemedim hatta nefret ediyorum türkiye gibisi varmi beee ne isiniz var gavurun memleketindekaydirigubbakcemile zaten ele avuca kadar sigcak bir ülke

Çok güzel....
Zaten ben yurt dışındaki yapılara bayılıyorum...
Çok enteresan ve süper duruyor...
Farklı... insanı çeken bi gizemi var sanki...

valla sahsen ben amsterdam'da dogma büyümeyim burayi bir türlü sevemedim hatta nefret ediyorum türkiye gibisi varmi beee ne isiniz var gavurun memleketindekaydirigubbakcemile zaten ele avuca kadar sigcak bir ülke

aynen canim be herkes buraya yurt di$ini istiolar ne warki hic bi b*k yok malesef(kusura bakmayin) Canim Turkiyem var ken Geldik bu Gavur milletine ...En Guzel Vatanim be mis gibi hava sicacik insanlar ve hollandami b*k kokmuyoo canim memleketim bee cok ozledim...senağlama

X