• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hogeldin Burin Bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ho447512li924250ek1.jpg

canım bende seni merak etmeye başlamıştım. arkadaşlar söyledi. aman çok şükür sağlıkla doğum yapmışsın. burçin bebeğide sağlıkla büyüt. ablamızıda öpüyorum.

Hosgeldin_Bebek.jpg

434_buyuk.jpg

cok sevındım.. opuyorumnanaktan kk aılesıne yenı bı bebek daha gelmıs.. :ecrin_bebek: ne guzel.. :1hug: arkadasım gozun aydın.. a.s. hayırlı olsun.. opuyorumnanaktan saglıkla mutlulukla ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım analı babalı buyutsun.. :Saruboceq:

Allahım analı babalı büyütsün ınsallah.

kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler fazla giremiyorum kk ya kızım 2 gündür kakasını yapamıyor ondan biraz huysuzlugumuz var benimde karın bölgem çok agrıyor malum klolu hamiş olursan böyle olur ama herşeye deger tek yavrum hasta olmasın her acıyı ben çekmeye razıyım hepinizi çok seviyorum

Analı abablı büyüsün inşallah...Allah isteyen herkese nasip etsin...a.s.

kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler fazla giremiyorum kk ya kızım 2 gündür kakasını yapamıyor ondan biraz huysuzlugumuz var benimde karın bölgem çok agrıyor malum klolu hamiş olursan böyle olur ama herşeye deger tek yavrum hasta olmasın her acıyı ben çekmeye razıyım hepinizi çok seviyorum

bizde senı sevıyoruz canım .ya sen begın ve kendının derdındesın ama ziyaretcı mesajına msj bırakmıştım musait olunca bakarmısın ona

oyy yeyiim ben onu...allah analı bablı büyütsüm..nazarlardan korusun:nazar:
benimm için kokla emi onu kadriye abla?
seni de çok öpüyorum herşey gönlünce olsun a.s.

hoşgeldin burçin kızımız allah analı babalı büyütsün başakçım şansı bahtı açık olsun çok mutlu bir bebk olsun

Hoşgeldinn minik melek dünyamıza...
Allah uzun sağlıklı ömürler versiinn...
Sevdiklerin hep seninle olsunn...

Back