- Konu Sahibi uncanny888
merhaba sayın hocam, ben temmuzda aşırı kaygı yaptığım için malesef ki gece gündüz çalıştığım halde kpss'ye giremedim. ve bu durum benim psikolojimi yerle bir etti. yemek yiyemedm ne yesem çıkarır oldum 15 günde 4 kilo kaybettim. psikiyatrist major depresyon ve yaygın anksiyete teşhisi koyarak paxera 20mg verdi ama tekrar çağırmadı. ben ilaçları düzenli bi şeklde 3 ay kullandım bırakırken de yarım yarım bıraktım. ilaç sonrası 15 gün birşeyim yoktu fakat o sıra sivilce tedavisi için roaccutane kullanmaya başladım. Yalnız sivilce ilacına başladıktan 4-5 gün sonra kendimi tekrar kötü hissetmeye başladım. sanki bana veya çevremdekilere bişey olacakmış gibi hissediyorum sürekli bi huzursuzluk var içimde, kalp atışlarım hızlanıyor. bazen sevdiklerimi görmek istemiyorum kendime bile tahammül edemiyorm kendime zarar verecekmişim gibi geliyor ama sürekli değil bu belirtiler bişeyle uğraşmadığım ya da 3-4günde bir. acaba tedaviyi erken mi bıraktım yoksa kullandığım sivilce ilacı depresyonumu tetiklemiş olabilir mi? tekrar antidepresan almadan atlatabilir miyim ki bunu? Yazın yaşadığım şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim...