hocam onerilerinizi bekliyorum baslikli konu

FtmaYT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
14
0
34
Hocam 3 yil 5 aylik evliyim evlendigimizden beri bebek istiyoruz. Demistim hocam
Bugun doktora gittigimde yumurtaligimin yeterli olmadigini ve rahim duvarimin ince oldugunu simdilik bekleyelim bu arada yasmin kullan hormonlarin duzenlensin dedi. Onumuzdeki ay eger istedigimiz gibi olursa onumuzdeki ay klomene baslamayalim dedi hocam bana bi akil verin.. Luten

Merhabalar : Bayan yaşı 35 i geçtıkce yumurtalık rezervınde ve yumurta kalıtesınde bır azalma olmaktadır. Yumurtalık rezerv tayininde kullanılan en hassas metodlar ;ultrasonografi ile ıle sag ve sol yumurtalıktakı antral follıkul(3-9mm capındakı yumurta kesecıklerını saymak) sayımı yapmak ve kanda AMH (antımullerıen hormon ) bakmaktır. fsh hormon duzeylerı de yumurtalık rezervını gosteren bır dıger hormondur. fsh duzeylerı 10 mlU/ml nin üstüne cıktıkca over rezerv azalmasına işaret etmektedir.Bu baglamda tecrubelı , üreme ile ilgılenen hekım tarafından degerlendırılmenız faydalı olucaktır.Yumurtalık rezerv düşüklüğünüz oldugu belırtılmıs.Bu durumda sıze gebelık verecek daha güclu bır metod tercıh edılmelı. Yumurtlatma hapları..vs sıze zaman kaybettırebılır. Deneyımlı hekım tarafından muayene ve tetkıklerınız ıle yumurtalık rezerviniz değerlendırılmelı ve dogru tedavı yapılmalıdır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…