hocam lütfen cevaplar mısınz ?

ElifAhsen02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
1.325
1.306
merhabalar hocam ben bir buçuk yıllık evliyim bir yıldır gebelik için uğraşıyoruz .on ay önce bir düşük yaşadım daha sonrada gebe kalamadım. . bende yok denecek düzeyde pko var ama etkileri de aynı şekilde yok denecek düzeyde adetlerim çok düzenli.hormonlarım gayet iyi düzeyde . onun dışında haşimato hastasıyım ama değerlerimde bu ay itibarı ile 1.5'a ulaştı . henüz rahim filmimde çekilmedi . eşiminin sperm testinde de sperm sayısı 20milyon normal morfoloji %7 ileri hareketlilikte %15. bugün gittiğim doktor esimin testini tekrar etmesini ve ona göre zaman kaybetmeden asılama ya da tüp bebek tedavisine başlamamızı söyledi ama bu zamana kadar gittiğimiz doktorlar morfoloji konusunda sıkıntı olmadığını normal yollarla gebe kalmaya engel olmadığını söylemişlerdi ve bizim kafamız çok karoştı bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

Merhabalar :

Merhabalar :rahim tup filmızını gormek faydalı olur. Gebelık kaybı yasadıgınız için rahım içi ve tuplerın durumunu belırlemek onemlıdır. Eşinizin sperm testınde harekette düşüklük izlenmekte.Eger ilk kez sperm testı yapıldı ıse tekrar etmek faydalı olur .2-6 gunluk cınsel perhızlı olarak, kalıtelı laboratuvarda sperm testı yapılarak sperm sayı-hareket- morfolojı degerlendırmelıdır. Sonuca gore ve rahım tup fılmınızın durumuna göre de beklemek mı? aşılama mı? tüp bebek mı? karar verılmelıdır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…