• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam acil cevap bebekler ikiz

eklektik

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
575
20
298
44
Bursa
ıyi akşamlar hocam,
Biz o kadar şaşkınızki ve korkuyoruz.Bu gün kalp atışlarını duymak için doktora gittik.Ancak iki ayrı kese vardı ince bir zarla ayrılmış çok net görülüyordu.Fakat embryolardan biri görülüyor diğer kese boştu.ıçi dolu olanın kalp sesleri duyuluyor.Ancak doktor düzensiz dedi.Çok hızlı atmıyor,düşük riski var dedi.progestan ve coraspirin başladık.Bebeğin gelişim haftası sson adet tarihine uymuyorda ilişki kurduğum tarihe uyuyor.Yani şuan SAT a göre 7 hafta doldu.Ancak ultrasonda 5+6 günlük gözüküyor.Bizde bir umut varmı sizce bu gebelik devam edermi?Bebeğin yada bebeklerin sağlıklı olma ihtimalleri ne kadar sizce?Yorumunuz bizim için çok önemli

Merhaba eklektik,

Öncelikle sizi ve eşinizi tebrik ederim. Hemen endişeye kapılmayınız, böyle bir durumda en doğrusu birer hafta ara ile ultrason görüntüsü ile izlem ve yorum yapmaktır. Zaman içerisinde olumlu ve sağlıklı bir gelişme yaşanabilir. Şu an, son adet tarihinize göre de erken bir dönem olduğu için bahsettiğiniz ultrason bulguları da yanlış yorumlanmış olabilir. Sağlıklı günler geçirmenizi ve doğru-etkili tedavilerle buluşmanızı dilerim.

Op. Dr. Osman Denizhan Özgün
Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi

Merhaba eklektik,

Öncelikle sizi ve eşinizi tebrik ederim. Hemen endişeye kapılmayınız, böyle bir durumda en doğrusu birer hafta ara ile ultrason görüntüsü ile izlem ve yorum yapmaktır. Zaman içerisinde olumlu ve sağlıklı bir gelişme yaşanabilir. Şu an, son adet tarihinize göre de erken bir dönem olduğu için bahsettiğiniz ultrason bulguları da yanlış yorumlanmış olabilir. Sağlıklı günler geçirmenizi ve doğru-etkili tedavilerle buluşmanızı dilerim.

Op. Dr. Osman Denizhan Özgün
Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi
Merhabalar. Ben adet günüme bi hafta kala kan testi yaptırdım değer 280 idi iki gin sonra tekrarlattım -034 çıktı çoğul gebelik olabilir mi

Back