Ayy Allah yardımcınız olsun. Ya şöyle olmuş bana iki transferi bir güzel yapmış doktor iki ayrı kese olarak tutmuş normalde biz ikisinde de birer tane bebek var ikiz diyoduk kalbini dinlemeye gittiğimizde bir kesede bi bebek olmuş kendi içinde ikiye bölünmüş. Diğerinde bir tane olduğu gibi kalmış toplam 3 oldu
hatta hastaneye ve doktora dava açtık. Bugün hastaneden aradılar size bir tane koyduk biz mucize olmuş diyor utanmadan
dedim doktorunuz keseyi görmeye gittiğimde iki tane oldugunu görünce kendisi iki koyduk diye zaten itiraf etti neyin yalanı bu ? Ayrıca hangi hastanızda tek embriyo transferi yapıp iki ayrı kese oluştuğunu gördünüz böyle bişey tıbben zaten mümkün değil bildiğim kadarıyla. Kendi içinde diğeri gibi oluğ bölünebilir amenna ama sen bana bariz iki taneti yapıştırmışsın şuan
çok tepkiliyim gerçekten bu konuda çünkü her muaneye gittiğimde sağlık problemim çıkıyor.. bugünde guatr çıktı doktorum perinatoloji bölümüne yönlendirdi 2 hafta sonra oraya gideceğim bakalım o ne diyecek..