Hocaların final notunu vizeye aktarma olayı...yardım....!!!!

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
konuyu nereye açacağımı bilmiyorum... o yüzden buraya açtım..

kızlar hocaların finalde aldığınız nottan bi 20 puan alıp vizeye aktarma yetkisi var mı...aldığınız puanları keyfine göre değiştirebilir mi..
gramer sınavımdan vize de 57 almıştım ama şimdi baktım vize notum 77 final ise 33 görünüyor..resmen final notumdan 20 puan alıp vizeye aktarmış sırf bırakmak için..sınıfımdaki çoğu arkadaşımın durumu böyle...sizin başınıza böyle bir durum geldi mi..eğer böyle bir yetkileri yoksa hocadan fena halde hesap sorucam...klava:

öyle bir hakkı yok yanlıslık yapmıs olabilir yada ortalamaları oluyor yüzdelere gre ona göre hesaplanmıs notunu görüosundur

öyle bir hakkı yok yanlıslık yapmıs olabilir yada ortalamaları oluyor yüzdelere gre ona göre hesaplanmıs notunu görüosundur

yok cnm bariz bir şekilde final notumuzu vizeye aktarmış ama onaylamamış hala inş değştirir..ama sanmıyorum biraz tuhaf bir hoca sırf bize inadından böyle birşey yapmış olabilir..kime şikayet ediceğimi de şaşırdım hocaya söylesek eğer kararlıysa bırakmaya dinlemez bile..:gitme:

Hiç öyle şey olur mu..:1shoknda mutlaka bir hata var a.s.

o zaman dekana gidersiniz, hangi okul ya burası.Bu kadar ciddiyetsiz oluncağnı zannetmemc

okulla alakası yok cnm arızalı kompleksli hocalar hep bir bölümde toplanmış diyelim..öğrenciler de koyun gibi kim ne derse o tarafa doğru gidiyor..ya da sadece benim sınıfım öyle..çoğunluk oluşturup şikayet edelim desem tamam derler ama 3 5 kişi ancak gelir eminim..ama böyle bir duruma da kayıtsız kalıcaklarını sanmıyorum haksız yere kaldılar sonuçta...önce hocayla konuşmayı denicm olmazsa bölüm başkanına o da olmadı dekana gideriz..bu olay birşekilde çözülecek...

çok şükür durum anlaşıldı.. kalanların çok olduğunu görünce hoca vizelere 20 puan eklemiş biz de finalleri düşük vizeleri artmış görünce finalden alıp vizelere ekledi sandık...final notları hakkaten o kadar düşükmüş...ama neyseki benim final notumda bir yanlışlık olmuş 33 değilmiş ..:lepi: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…