- 4 Nisan 2014
- 244
- 194
- 83
- Konu Sahibi hocahanimm
-
Güzel Kararlar almıssin. Azmini kaybetmezsen basaramayacagin hiç bişey yok.
Hep destek tam destek
Merhaba arkadaşımm...Ben bu siteye yeni üye oldumm ve senin sayfanı da ilk defa görüyorum inanamıyorum ama yazdıklarınla resmen beni anlatmışsınn:) Ben de 1.63 üm ve 73 kiloyumm ve bu hafta karatay diyetine başladım ama senin kadar sağlam uyamıyorum... Bi de en büyük hatam sabahları erken kalkamamam bir ay sonra kuzenimin düğünü varr ne kadar verebilirsem o kadar iyi diye giriştim bu işe... Nolur yazmaya devam et olur mu? yazdıklarını okuyunca çok fena gaza geldim çünküü belki birbirimize destek oluruzz.:)
Merhaba arkadaşımm...Ben bu siteye yeni üye oldumm ve senin sayfanı da ilk defa görüyorum inanamıyorum ama yazdıklarınla resmen beni anlatmışsınn:) Ben de 1.63 üm ve 73 kiloyumm ve bu hafta karatay diyetine başladım ama senin kadar sağlam uyamıyorum... Bi de en büyük hatam sabahları erken kalkamamam bir ay sonra kuzenimin düğünü varr ne kadar verebilirsem o kadar iyi diye giriştim bu işe... Nolur yazmaya devam et olur mu? yazdıklarını okuyunca çok fena gaza geldim çünküü belki birbirimize destek oluruzz.:)
:) Tam olarak öyle yapıyorum ben de:) kahvaltılık yiyorum öğlene doğru sonra da akşam yemeği 7ye doğru ve aralarda acıkmadığıma inanamıyorum gerçektenBir de sabahları gec kalkiyorsan günde iki ogün yersen ve ekmek yemezsen hiiic sorun olmaz :)
Çok güzel canım :) ev zeytin yağı ise sızma veya soğuk sikimsa bol bol yersen uzn süre acikmazsin inanılmaz ama gerçek :):) Tam olarak öyle yapıyorum ben de:) kahvaltılık yiyorum öğlene doğru sonra da akşam yemeği 7ye doğru ve aralarda acıkmadığıma inanamıyorum gerçektenNormalde kalktığımda yerdim 3-4 gibi de bişeyler atıştırırdım akşam yemeği sonra bi de 10a doğru tekrar yerdim, nasıl olsa geç yatıyorum diye ve 2 gibi yatarken de midem gurulduyo olurdu yani bikaç gündür resmen iki öğün yiyorum ve acıkmıyorum... O yüzden henüz pek gözle görülür bi fark olmasa da kilomda, doğru yolda olduğumu hissediyorum :) Ben de vaktim varken ne yediğimi yazıyım kahvaltıda
Domates, salatalık, peynir, zeytin, iki tane haşlanmış yumurta ve yer fıstığı yedim tuzsuz bi de çççok azcık zeytinyağı koydum çay tabağına domatesi falan ona bandırıp yedim... Oyyy yazarken yoruldum vallaBu kadar şey yiyince insan ekmek aramıyo ki zaten
Çok güzel canım :) ev zeytin yağı ise sızma veya soğuk sikimsa bol bol yersen uzn süre acikmazsin inanılmaz ama gerçek :)
kızlar,21 yaşındayım..oldum olası yaşıtlarımdan bir tık daha kiloluyum..hani bahane gibi gelmesin ama iri kemikli kelimesini tam olarak karşılıyorum. ne kadar zayıflarsam zayıflayayım incecik olamam. ailemdeki herkes öyle aslında, boy olarakta kilo olarakta abim de ablam da bir tık üstte oldular..ama benim bir dezavantajım vardı, boyumun fazla uzun olmaması :) onlar uzundu kilo alsalar da abes olmuyorlardı, ben ise topaç gibi oluyordum :) böyle böyle büyüdüm genç kız oldum baktım iyice iş cığrından cıktı.. boy uzamam durdu, 163 cm de kaldım, kiloysa artıyor azalıyor ama genelde de artıyordu.. napabilirim derken kendi kendime ekmeği kestimm yürüyüşlere başladım ama lise son sınıfta onu da saldım, zaten liseyi öğretmen lisesi okudugumdan yurtta kalarak okudum, yurtta kalanlar orada zayıflamanın ne kadar zor oldugunu bilir.. neyse lise sonda baktım 67 kiloyum."amannn tanrım didim" ama bir şeyler yapamadım, yoğun sınav temposunda elimden bir şey gelemedi..
Üniversiteye başladım, kilo oldu 70! herkes 70 olamazsın dese de ben rahatsız oluyordum,bir şeyler yapmaya yine karar verdim ve kışın diyetisyen eşliğinde 1 ayda 4 kilo verdim..
yurttaydım yine, çok direndim; arkadaşlarım cipsler kolalar çiğköfteler(en dayanamadığım şey) götürürken ben diyetisyenin müsade ettiği kadar meyve ve protein ağırlıklı beslendim, gezmeye gittiğimiz yerlerden onlar minibüsle döndü ben yürüyerek.. :) yaz geldi diyet boşverildi 4 kilo geri alındı; düğünüm oldu,
2 aylık evliyim; tabi şimdi yurt yok arkadaşlar yok ama 2 ayda alınmış +3 kilo daha var..
ve dedim ki kendime, üniversite bitene kadar çocuk yapmayacaksın, bu 3 yıl genç kız gibi giyinip süslenip eşinle yaşamak varken neden şişko şişko üzülesin ki? kışın yaptığım diyetle dikkat ettiğimde kilo verebileceğimi anlamış oldum ve bu gün bir taarih attım :) fazlalık bir 15 kilom var ve bunu Canan Karatay'ın beslenme ve diyet tarzıyla, sizlerin ve eşimin motivesiyle ve en önemlisi de kendi irademle vereceğim inşallah..sizden istediğim, beni cesaretlendirmeniz, başarı öykülerinizi paylaşmanız.. ben de buraya düzenli olarak yazmaya çalışacağım..şimdiden çoook teşekkür ederim.
kurallarım:
1-Ekmek Yok
2-yemeklerden önce ve su
3-saat 18:00 dan sonra sadece su ve yeşil çay
4-2 günde bir 40 dakika tempolu yürüyüş ve ya (dışarı çıkamayacaksam) leslie sansone 3 mile walk
5-günde 15 dakika http://www.antreman.net/basen-inceltici-ev-egzersizleri/
6-günde 2 litre su
başlangıç tarihi: 24/09/2014
boy:163 cm
başlangıç kilom: 73 kg
ilk hedefim:65
ikinci hedefim:60
nihai hedefim:58
çok güzel bir karar vermişsiniz hayırlı olsun konunuz azimli olursaanız kısa sürede farkı göreceksinizdir, bu yolda başarılar diliyorum
Ne yazık kii değil o yüzden fazla yememeye çalışıyorum, bi deniyim dedim güzel oldu...:) Bügun bikaç gündür yaptığım gibi dışarda yürüyüş yaptım ama hava çok soğuktu o yüzden baya hızlı yürüdüm eve çabuk döniyim diye, bacaklarım yandı resmenEve zor attım kendimi ama sanırım böylesi daha iyi oldu zayıflamak için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?