• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"hoca" Aşklarından Sıkıldınız Ama Benim İstediğim Biraz Başka Güzel KK'lılar

aslinda oylesine sordum, ankara yi biraz bilirim de :) hoca seni kendi masasina neden cagirdi ki? gitmeyince mors olmadi mi :)

bilmiyorum ki ben onu görünce gülümsedim sonra oda gülümsedi ve masanını işaret etti. Ben başta anlamadım zaten sonradan farkettim, sonra baktım oda bakıyor kafamı çevirdim :eek: ama ilgisi olduğundan değildir öyle muhabbet etmek için çağırmıştır tek olduğu için

Geçen ay üniversiteden hocamız evlendi bir üst sınıftaki arkadaşımızla. Herkes biliyordu kimsede tuhaf karşılamadı gayet mutlular. :KK49:Hatta kız kendine iş yeri açtı hoca iş çıkışı onunla beraber çalışıyor. Öyle halk arasında dolaşan yok kariyeri mahvolur yok okuldan atılır gibi saçmalıklar yok. Kim karışır kiminle sevgili olup evleneceğine. Çok emin adımlar at hocana karşı, dikkatli ol. Nasipse olur :KK52:

Öncelikle çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :KK49: evet durduk yere adamın konumuna zarar gelmesini istemem zaten, belkide okuldaki yaş ortalaması 18 19 olduğu için, hocayı kendime yakın bulmuş olabilirim diye düşünüyorum. Dialoğa girmemeya çalışıyorum zaten ister istemez kaçarım ben birinden hoşlanınca o_O dün okulun cafesinde tek oturup kahve içiyormuş bende kızlarla gitmiştim karşılaştık orda, benim arkadaşlarımla oturduğumu görünce eliyle kendi masasına çağırdı ama gitmedim. Gülümseyip selam verdim sadece.

Sen ne tatlı bişeysin kız öyle :)
Çokta kaçma orta yolu bul hihi

Geçen ay üniversiteden hocamız evlendi bir üst sınıftaki arkadaşımızla. Herkes biliyordu kimsede tuhaf karşılamadı gayet mutlular. :KK49:Hatta kız kendine iş yeri açtı hoca iş çıkışı onunla beraber çalışıyor. Öyle halk arasında dolaşan yok kariyeri mahvolur yok okuldan atılır gibi saçmalıklar yok. Kim karışır kiminle sevgili olup evleneceğine. Çok emin adımlar at hocana karşı, dikkatli ol. Nasipse olur :KK52:

Ah nerdee
Adam fazla yakışıklı. Yani kendi ortamında illaki vardır ona ilgi duyan yada görüştüğü bir hanım. Bana bırakırlar mı hiç onu :KK53: zaten üniye bu yaşta yeni başlamışım, konuşurken de elim ayağım dolaşıyo ebelek ebelek davranıyorum hoşlanınca adam napsın ay beni :-)

Back
X