- 2 Aralık 2012
- 839
- 1.150
- 333
hangi okuldasin :)
İsim vermek yasak mı bilmiyorum ama Atılım'dayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi okuldasin :)
aslinda oylesine sordum, ankara yi biraz bilirim de :) hoca seni kendi masasina neden cagirdi ki? gitmeyince mors olmadi mi :)İsim vermek yasak mı bilmiyorum ama Atılım'dayım :)
aslinda oylesine sordum, ankara yi biraz bilirim de :) hoca seni kendi masasina neden cagirdi ki? gitmeyince mors olmadi mi :)
Öncelikle çok teşekkür ederim güzel sözlerin için evet durduk yere adamın konumuna zarar gelmesini istemem zaten, belkide okuldaki yaş ortalaması 18 19 olduğu için, hocayı kendime yakın bulmuş olabilirim diye düşünüyorum. Dialoğa girmemeya çalışıyorum zaten ister istemez kaçarım ben birinden hoşlanınca dün okulun cafesinde tek oturup kahve içiyormuş bende kızlarla gitmiştim karşılaştık orda, benim arkadaşlarımla oturduğumu görünce eliyle kendi masasına çağırdı ama gitmedim. Gülümseyip selam verdim sadece.
Sen ne tatlı bişeysin kız öyle :)
Çokta kaçma orta yolu bul hihi
Geçen ay üniversiteden hocamız evlendi bir üst sınıftaki arkadaşımızla. Herkes biliyordu kimsede tuhaf karşılamadı gayet mutlular. Hatta kız kendine iş yeri açtı hoca iş çıkışı onunla beraber çalışıyor. Öyle halk arasında dolaşan yok kariyeri mahvolur yok okuldan atılır gibi saçmalıklar yok. Kim karışır kiminle sevgili olup evleneceğine. Çok emin adımlar at hocana karşı, dikkatli ol. Nasipse olur