• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"hoca" Aşklarından Sıkıldınız Ama Benim İstediğim Biraz Başka Güzel KK'lılar

Yaş problem değilde içinde bulunduğun hiyerarşik durum sıkıntı:110: yani sonuçta sen öğrenci o hoca

evet, dışarda vs. tanışmış olsaydık... Allahımda sanki benim hayalimdeki adamı yaratıp koymuş, elimde olmadan gelişti tüm bunlar :KK43:

Ben hoca olsam katiyen öğrencimle ilişki yaşamam diye düşünüyorum. her ne kadar yaşlarımız yakın olsa da mantıkla hareket ediyorum yine her zamankı gibi :) ki zaten bana karşı öyle bir ilgisini sezinlemedim normal davranıyor bence yani. keşke olsaydı bir ilgisi. yada yok yok olmasın:eek: yada olmasını isterdim itiraf edeyim, kim istemez ki :)

yani kim istemezki çok havalı bir durum :KK19:

ama madalyonun öbür yüzüde var değerlendirmeye almak lazım o yüzü de :KK59:

hoca konuları evet sıktı ama sen bi sempati uyandırdın bende :KK19: durustsun ve kendi kendine aptal aptal gelin guvey olmuyorsun.. uzak dur, adamın sana karsı bişey yoktur denince 'ama şöle baktı, yandan gülümsedi, özellikle 4buçuk kez baktı, o da bana aşık ama çekiniyo' gibi uydurmamış, millete 'anlayışsızlar, zalImlar' diye saldırmamışsın:KK45::KK53: yaş farkı olsun olmasın, konum farkı var, senin de dedigin gibi hoca acısından riskli, Allah korusun kötü olabilir, hele ki universitede.. belki ömür boyu orda çalışacak adam..
şahsi fikrim, sendeki de gecici bi his.. onun konumundan dolayı cekiniyosun dogal olarak, sonucta 'ögrenci' olmak farklı, yaş kaç olursa olsun.. elinin ayagının dolaşması birz da bu sebepten..
sakinliği korumaya calıs ve mumkun oldugunca diyaloga girme..

Ayyy ben sana bili diyemicem.. Güzel gönlün ne diyorsa onu yap...

Yazını okuyunca bi gülümseme geldi .. Böle tatlı şeker birine benziyon kız.. Ne güzelde anlatmısım yarabbim.. Bi film canlandı gözümde;))
Hakkında hayırlısı canım...ama bnce derslerıne daha yogun ol..

İvediyetle başkasına aşık olman lazım. Trust me, kesin bilgi.
Olamıyosan da flört filan et en azından.

Tam da buraya "Yahu universitede lisede hicbir yerde hicbir hocama asik olmadim, su tatli heyecanlari yasayamadan ot gibi okumusum" yazmaya gelmistim ki Faruk'u hatirladim. Ah Faruk. O gumus saclariyla, her daim jilet gibi takim elbisesiyle, parfumuyle, o derin ses tonu ve guzel diksiyonuyla, agirbasli ama bir yandan da ince ince esprili uslubuyla Faruk...

Kocam onun yasina geldiginde Faruk gibi olmayacaksa bosayacagim valla :KK53:

Akışına bırak.. olacaksa olur, olmayacaksa olmaz, yaşlarınız yakın, medeni haliniz bekarsa neden olmasın, hayırlıysa beri, hayırsızsa geri.

Valla bizim üniversitede olsan seni kaçırmazlardı. Asistanlar hep öğrencilerle birlikte bizim okulda. Ben sevmiyorum bu durumu...

Hocanin pesinde bir sürü kiz olur simdi....bu kadinlardaki kariyer ve guc takıntısı beni öldürecek...

Sana ilgisi yoksa zaten adım atamazsın. Ben yapamazdım en azından. Görmeye alışırsın bir süre sonra.

Bu hoşlantılar gelip geçici inan. O anlarda öyle gelmiyor tabi ama ben hoşlanmanın devede kulak kaldığını, daha öteye gidemeyeceğini 28 yaşımda eşime aşık olunca anladım. :KK68:

hoca konuları evet sıktı ama sen bi sempati uyandırdın bende :KK19: durustsun ve kendi kendine aptal aptal gelin guvey olmuyorsun.. uzak dur, adamın sana karsı bişey yoktur denince 'ama şöle baktı, yandan gülümsedi, özellikle 4buçuk kez baktı, o da bana aşık ama çekiniyo' gibi uydurmamış, millete 'anlayışsızlar, zalImlar' diye saldırmamışsın:KK45::KK53: yaş farkı olsun olmasın, konum farkı var, senin de dedigin gibi hoca acısından riskli, Allah korusun kötü olabilir, hele ki universitede.. belki ömür boyu orda çalışacak adam..
şahsi fikrim, sendeki de gecici bi his.. onun konumundan dolayı cekiniyosun dogal olarak, sonucta 'ögrenci' olmak farklı, yaş kaç olursa olsun.. elinin ayagının dolaşması birz da bu sebepten..
sakinliği korumaya calıs ve mumkun oldugunca diyaloga girme..

Öncelikle çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :KK49: evet durduk yere adamın konumuna zarar gelmesini istemem zaten, belkide okuldaki yaş ortalaması 18 19 olduğu için, hocayı kendime yakın bulmuş olabilirim diye düşünüyorum. Dialoğa girmemeya çalışıyorum zaten ister istemez kaçarım ben birinden hoşlanınca o_O dün okulun cafesinde tek oturup kahve içiyormuş bende kızlarla gitmiştim karşılaştık orda, benim arkadaşlarımla oturduğumu görünce eliyle kendi masasına çağırdı ama gitmedim. Gülümseyip selam verdim sadece.

Ayyy ben sana bili diyemicem.. Güzel gönlün ne diyorsa onu yap...

Yazını okuyunca bi gülümseme geldi .. Böle tatlı şeker birine benziyon kız.. Ne güzelde anlatmısım yarabbim.. Bi film canlandı gözümde:KK66:)
Hakkında hayırlısı canım...ama bnce derslerıne daha yogun ol..

Teşekkür ederim :D
'önce hocam hocam sonra kocam kocam' durumu olaydı iyiydi :KK53:

Tam da buraya "Yahu universitede lisede hicbir yerde hicbir hocama asik olmadim, su tatli heyecanlari yasayamadan ot gibi okumusum" yazmaya gelmistim ki Faruk'u hatirladim. Ah Faruk. O gumus saclariyla, her daim jilet gibi takim elbisesiyle, parfumuyle, o derin ses tonu ve guzel diksiyonuyla, agirbasli ama bir yandan da ince ince esprili uslubuyla Faruk...

Kocam onun yasina geldiginde Faruk gibi olmayacaksa bosayacagim valla :KK53:

Sen yazarken ben kendimi kaptırdım yalnız o nasıl bir tarif etmektir :) Okullara böyle yakışıklı adamları koymasınlar canım aa, öğrencilerin psikolojisini de düşünmek lazım dimi :-)

Valla bizim üniversitede olsan seni kaçırmazlardı. Asistanlar hep öğrencilerle birlikte bizim okulda. Ben sevmiyorum bu durumu...

İlk defa duyuyorum böyle birşeyi ben istisnai oluyordur sanıyordum. Bence de kötü bir durum açıkçası. Hadi büyük bir aşk yaşarsın elinde olmaz neysede, her öğrenciyle takılmak çok iğrenç geliyor kulağa :stop:

Sana ilgisi yoksa zaten adım atamazsın. Ben yapamazdım en azından. Görmeye alışırsın bir süre sonra.

Bu hoşlantılar gelip geçici inan. O anlarda öyle gelmiyor tabi ama ben hoşlanmanın devede kulak kaldığını, daha öteye gidemeyeceğini 28 yaşımda eşime aşık olunca anladım. :KK68:

Yok yok zaten atıcak cesarette yok açıkçası :KK49: Dışarda tanışmış olsak belki fakat bu durumda olmaz. Umarım bende birgün birine böylesine aşık olurum. Hoşlantı oldu da aşk hiç bulmadı beni henüz :D

Back
X