- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
diyorum ya bana pahali veya ince dusunulmus bir sey alirsa ben de elimde uyduruk bir seyle kalakalirsamher ihtimali göz önünde bulundurmak lazım çok da düşürme çıtayı
evet belki de bu yuzden bilmiyorum :)İki küçük çocuğunuz yok mu sizin? Ondandır bu yorgunluk, 2 bebe 1 adama bakıyorsun zaten; üzerine bir de hediye mi vermek lazımmış?
ne bileyim esim cok onem veriyor ozel gunlere, ben de hani siradan gecmesini istemem ama su an 2 tanesi birden gelirken kacacak yer ariyorum. onceden gun sayardim simdi pff az kaldihalin yoktur; çoluk çocuk sıkılmışsındır
hiç sevmeme öyle kutlamaları; çocuk heves ediyor diye alıyoruz bir pasta kesiyoruz işte oldu bitti
evlilik yıl dönümü genelde tatile denk geliyor o arada çıkıyor
hatta eşim gerçekten mi evlilik yıldönümümüz bilseydim dün akşamki özel yemeği bu akşama organize ederdim dedi mesela bu yıl
hediye vs tamamen tüketim toplumunun yansıması
biz böyle mutluyu<z ama siz hediyeleşmeyi seviyorsanız bir dolaşın belki hoşunuza giden bir şeyler bulursunuz
mecbur düşüncen güzel bişilerdiyorum ya bana pahali veya ince dusunulmus bir sey alirsa ben de elimde uyduruk bir seyle kalakalirsam
evet belki de bu yuzden bilmiyorum :)
ne bileyim esim cok onem veriyor ozel gunlere, ben de hani siradan gecmesini istemem ama su an 2 tanesi birden gelirken kacacak yer ariyorum. onceden gun sayardim simdi pff az kaldioldum.
o fazla zaman harcamaz aslinda alir pahali bi hediye kurtulur.O size karşı nasıl bu konuda ?
İkisinide birden mi kutlasanız ?
Bana kalsa nasılsanız geçmiş zamanlarda daha iyisini yapın.
Seneler geçtikçe daha çok ihtiyaç oluyor böyle özel zamanlara, hatırlanmaya.
Eşiniz çıtayı düşürse, duyuruyorsa uzulmez misiniz ?
aslinda ayni gune denk getirmek istedim nikahi ama gun bulamadikBen ikisini bi arada yapardım sanırım
Bi taşla iki kuş
İki ayrı törene gerek duymazdım
Siz yine 5 yıl iyi dayanmışsınız ayrı ayrı..
rakiplik degil de alisilagelmislik.Siz rakip değilsiniz ki çıta falan..
Keseniz zaten bir değil miaslinda ayni gune denk getirmek istedim nikahi ama gun bulamadik
boyle ayni hafta icinde cidden eZiyet oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?