• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hmm dogumgunu evlilik yildonumu falan sıkıldım galiba

ayyy bu sene daha ilk olmasına rağmen bende çok sıkılmıştım sevgililik nişanlılık derken,
çıtayı düşünme erkekler zaten kafa yormamak için pahalı hediye alıyorlar,
sen küçük bişey düşünsende hoşuna gidecektir ihtiyacı olan bişey al evdede yemek hazırla diğerindede dışarı çıkarsınız :)
evlendikten sonra sadece evlilik yildonumu ve dogumgunu kutluyoruz aslinda, sevgililer gunuydu tanismaydi falan yok. simdiye kadar cok hevesliydim bu sene boyle oldu

heryere yazıyorum belkı kulagına gıder
konuyla alakası yok pek ama
esım evlendık evlenelı 1 tane ozel gunu hatırlamıyor
her defasında kustum 20 gune yakın evde kıyametler koptu
sonc pazartesı bır yıldonumu daha
ya evden kovucam
ya da kapıyı acıp musaıt degılım evlılık donumumu kutluyorum yallah gece gel dıyesım var :) napım

geçen sene hiçbişey yapmadım eşimin doğum gününde, pasta bile almadım yani o kadar hiçbişey yapmadım:KK53: içimden gelmedi ben de zorlamadım zaten arkadaşı gelmişti yaşadığımız şehire iyi sen çık arkadaşınla dedim doğum günün kutlu olsun dedim gitti. ondan önceki sene nişanlıydık taaa 10 saatlik yolu gittim kutlamak için, elimde pasta hediye falan evini de bulamadım. aradım geldi buldu eve götürdü beni:KK48: bu sene de arkadaşlarımızın geldiği tarihe denk geldi hem onlara ikram hem eşime kutlama hazırladım baya bişeyler kendim pastayı falan yaptım. hatta balonlar falan astım etrafa masayı küçük mumlarla doldurdum eve girdiğinde arkadaşlarımla birlikte süpriz yaptım , bir de tablet bakıyordu ne zamandr tablet aldım. o da hediyeme baya ürktü bu defa "sen çıtayı çok yükselttin , napıcaz bundan sonra " dedi. ama öyle bir şartlanmışlığım yok. içimden gelirse kutlarım gelmezse kutlamam.

geçen seneki sevgililer gününden sonra zaten artık eşimden hiçbir hediye süpriz beklentim yok :KK50: evlilik yıldönümümüze 20 gün kaldı. ben kutlamak istediğim şekli ona söyledim süpriz beklemeden. şurada başbaşa yemek yeriz evlilik yıldönümünde dedim. tamam dedi anlaştık:KK66:

ya evden kovucam
ya da kapıyı acıp musaıt degılım evlılık donumumu kutluyorum yallah gece gel dıyesım var :) napım

Bu senede siz onu şaşırtın, ya sürprizi siz hazırlayarak ya da onun hatırlamamasına hiç kızmayarak.
Her sene sorun çıkarıyorsunuz da ne oluyor :)

ya evden kovucam

Valla ne yalan söyleyeyim bizde de öyle özel gün kutlama vs yoktur. Bizim evlilik öncesi 9 yıllık bir geçmişimiz var. İlk birkaç yılda ben onun doğum gününü hatırlar, hediyeler alırdım. ama Benim doğum günümü hiç hatırlamazdı. Birkaç gün surat asardım laf söylerdim unuttu diye ama yıllar geçtikçe baktım değişen bir şey yok ben de sallamaz oldum. Hiçbir özel günü kutlamadık bugüne kadar. tanışma yıldönümümüzü bile. özel günlere ayrı bir değer vermediğini onun da Allah'ın herhangi bir günü olduğunu söylerdi. Ben alıştım, kutlamamaya. hatta kutlarsak tuhafıma gidecek duruma geldim :confused::confused:

hediye olayına hiç takılmam. bazen alırım bazen almam. eşimede al diye baskıda bulunmam.

kasmaya gerek yok. içinizden ansıl geliyorsa öyle yapın. bizimde 3 önemli tarih aynı ayda. sıkılıyorum ben hepsini kutlayınca zaten

Valla ne yalan söyleyeyim bizde de öyle özel gün kutlama vs yoktur. Bizim evlilik öncesi 9 yıllık bir geçmişimiz var. İlk birkaç yılda ben onun doğum gününü hatırlar, hediyeler alırdım. ama Benim doğum günümü hiç hatırlamazdı. Birkaç gün surat asardım laf söylerdim unuttu diye ama yıllar geçtikçe baktım değişen bir şey yok ben de sallamaz oldum. Hiçbir özel günü kutlamadık bugüne kadar. tanışma yıldönümümüzü bile. özel günlere ayrı bir değer vermediğini onun da Allah'ın herhangi bir günü olduğunu söylerdi. Ben alıştım, kutlamamaya. hatta kutlarsak tuhafıma gidecek duruma geldim :confused::confused:
evlenmeden once esım bu konuda mukemmel ıdı
herseyı alır yapar ederdı, ben suan hedıyesınde degılım ınsanhatırlamazmı gecenlerde aracımızı sattık
noter kadınmıs evlılık tarıhını sormus benımkı 12 eylul demıs ! kadın demıs sakamı yapıyorsun benımkı agustos demıs ! kadın sallamamıs benım kını
bende dıyorumkı adam evlılık tarıhını bıle unutmus hatırlamıyor her defasında cok buyuk kavgalar ettık , acayıp tepkı koydum
soz dedı seneye dedı hep bısey yok ama bu sefer sabrım hıc kalmadı zıra 1 ay once kardesının sevgılısının dogum gunu oldugundan bahsettı nasıl bozuldum.
gorecek o

Bu senede siz onu şaşırtın, ya sürprizi siz hazırlayarak ya da onun hatırlamamasına hiç kızmayarak.
Her sene sorun çıkarıyorsunuz da ne oluyor :)
ay yok ya ıcım almıyor onuda yaptım
tepkısızde kaldım
adam evlendıgımız tarıhı bıle hatırlamıyor kı
napsam da hırsımı alsam alamıyorumda
kadınım ya ruhum oksansın ıstıyorum hedıyeyı gectım hatırlasın sadece
buarada bız bu adamla metroda tanıstık, teknede evlenme teklıfı aldım gunlerce herkez konustu
ya sonra?
adam bır odun

YA cidden sıkıldım artık!
ben tavsiye istemiyorum ki icimdeki hissizlikten bahsediyorum alakali alakasiz butun konularimi tasiyorsun O okypete konu acmaktan soguttun beni

YA cidden sıkıldım artık!
ben tavsiye istemiyorum ki icimdeki hissizlikten bahsediyorum alakali alakasiz butun konularimi tasiyorsun O okypete konu acmaktan soguttun beni
Tavsiye için olmasa da benimde içimden geçmişti BDV ye uygun mu diye konun
Hani biraz gülerek biraz da pahalı hediye vs alıyor eşim deyince BDV de o kadar eşinden dertli konuların yanında farklı kaldı gibi gelmişti bana da
Diğer konuların neden taşındı bilmiyorum tabi ki

Tavsiye için olmasa da benimde içimden geçmişti BDV ye uygun mu diye konun
Hani biraz gülerek biraz da pahalı hediye vs alıyor eşim deyince BDV de o kadar eşinden dertli konuların yanında farklı kaldı gibi gelmişti bana da
Diğer konuların neden taşındı bilmiyorum tabi ki
bdvye hayat memat meselesi olmayan konular acilmiyor mu?
benim hevesimin kacmasi bana gore buyuk bir sorun. demek ki bir seyler ölmüş icimde.
daha once aylar oncesinden plan yaparken neden simdi bu durumdayim?
ne hediye alsam veya hediyeye karar veremiyorum demiyorum, hediye bakmak bile icimden gelmiyor diyorum.
biri esim hediye almadi cok uzgunum diye konu acabiliyorsa, ben de hediye alasim yok diye konu acabilirim sanirim.

10 gun icinde hem esimin dogum gunu hem evlilik yildonumumuz.
ben her sene ikisine de ozenld hediye secer planlar yapardim. birini disarida yerdik birine evde en guzel yemekler falan.
su anda ne hediyeye karar verdim ne bir planim var ne de acikcasi bir hevesim.
2 ayri hediye almam lazim bir de esim hep citayi yuksek tuttu.
dogum gunu icin telefon yildonumu icin kiyafet alsam diyorum. ama hiiic arastirmaya bile heves duymuyorum.
acaba icimden geldigi gibi okuzluk mu yapsam yoksa istemeye istemeye hediye mi baksam?
citayi dusurursem sonradan pisman olur muyum :KK53:
Ask bitti o zamn

ben de çok sıkılıyorum bu habire kutlama işlerinden....biz anlaştık evlilik yıldönümü ve kızımızın doğum günü için özel planlar yapacağız...

esim yine sormaya basladi ne aliyim evlilik yildonumu icin falan demeye
ben de birsey alma el emegi bir ani hazirla dedim. zamanim mi var evde yaparsam sen gorursun diyor :ssz:
ben de hala hediye falan almadim.
ask kitabi gibi bir seyler yapmak istiyorum yildonumu icin. evde bastiricam mecbur bu saatten sonra yetismez.
dogumgunu icin de yarin bi iki magaza gezip alicam bakalim iki cocukla :27:

Back