- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
evlendikten sonra sadece evlilik yildonumu ve dogumgunu kutluyoruz aslinda, sevgililer gunuydu tanismaydi falan yok. simdiye kadar cok hevesliydim bu sene boyle olduayyy bu sene daha ilk olmasına rağmen bende çok sıkılmıştım sevgililik nişanlılık derken,
çıtayı düşünme erkekler zaten kafa yormamak için pahalı hediye alıyorlar,
sen küçük bişey düşünsende hoşuna gidecektir ihtiyacı olan bişey al evdede yemek hazırla diğerindede dışarı çıkarsınız :)
hergun ozel olmadigindan boyle yilda bi iki gun desarj oluyorduk iste.Keseniz zaten bir değil mi
Pahalıymış ucuzmuş fark etmemeli
Ama huzurunuz varsa gerisi çok önemli değil
Hergün özeldir öyle olunca..
rakiplik degil de alisilagelmislik.
Bi sıkılıyorum diyorsun bi deşarj oluyorum diyorsunhergun ozel olmadigindan boyle yilda bi iki gun desarj oluyorduk iste.
heryere yazıyorum belkı kulagına gıder
konuyla alakası yok pek ama
esım evlendık evlenelı 1 tane ozel gunu hatırlamıyor
her defasında kustum 20 gune yakın evde kıyametler koptu
sonc pazartesı bır yıldonumu daha
ya evden kovucam
ya da kapıyı acıp musaıt degılım evlılık donumumu kutluyorum yallah gece gel dıyesım var :) napım
önerilerim ıı ıığ olmadı sankievlendikten sonra sadece evlilik yildonumu ve dogumgunu kutluyoruz aslinda, sevgililer gunuydu tanismaydi falan yok. simdiye kadar cok hevesliydim bu sene boyle oldu
heryere yazıyorum belkı kulagına gıder
konuyla alakası yok pek ama
esım evlendık evlenelı 1 tane ozel gunu hatırlamıyor
her defasında kustum 20 gune yakın evde kıyametler koptu
sonc pazartesı bır yıldonumu daha
ya evden kovucam
ya da kapıyı acıp musaıt degılım evlılık donumumu kutluyorum yallah gece gel dıyesım var :) napım
evlenmeden once esım bu konuda mukemmel ıdıValla ne yalan söyleyeyim bizde de öyle özel gün kutlama vs yoktur. Bizim evlilik öncesi 9 yıllık bir geçmişimiz var. İlk birkaç yılda ben onun doğum gününü hatırlar, hediyeler alırdım. ama Benim doğum günümü hiç hatırlamazdı. Birkaç gün surat asardım laf söylerdim unuttu diye ama yıllar geçtikçe baktım değişen bir şey yok ben de sallamaz oldum. Hiçbir özel günü kutlamadık bugüne kadar. tanışma yıldönümümüzü bile. özel günlere ayrı bir değer vermediğini onun da Allah'ın herhangi bir günü olduğunu söylerdi. Ben alıştım, kutlamamaya. hatta kutlarsak tuhafıma gidecek duruma geldim
ay yok ya ıcım almıyor onuda yaptımBu senede siz onu şaşırtın, ya sürprizi siz hazırlayarak ya da onun hatırlamamasına hiç kızmayarak.
Her sene sorun çıkarıyorsunuz da ne oluyor :)
simdiye kadar boyle olmamisti diyorum bu sene sıkıldım nedense.Bi sıkılıyorum diyorsun bi deşarj oluyorum diyorsun
Tavsiye için olmasa da benimde içimden geçmişti BDV ye uygun mu diye konun
bdvye hayat memat meselesi olmayan konular acilmiyor mu?Tavsiye için olmasa da benimde içimden geçmişti BDV ye uygun mu diye konun
Hani biraz gülerek biraz da pahalı hediye vs alıyor eşim deyince BDV de o kadar eşinden dertli konuların yanında farklı kaldı gibi gelmişti bana da
Diğer konuların neden taşındı bilmiyorum tabi ki
Ask bitti o zamn10 gun icinde hem esimin dogum gunu hem evlilik yildonumumuz.
ben her sene ikisine de ozenld hediye secer planlar yapardim. birini disarida yerdik birine evde en guzel yemekler falan.
su anda ne hediyeye karar verdim ne bir planim var ne de acikcasi bir hevesim.
2 ayri hediye almam lazim bir de esim hep citayi yuksek tuttu.
dogum gunu icin telefon yildonumu icin kiyafet alsam diyorum. ama hiiic arastirmaya bile heves duymuyorum.
acaba icimden geldigi gibi okuzluk mu yapsam yoksa istemeye istemeye hediye mi baksam?
citayi dusurursem sonradan pisman olur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?