hm22'nin YGS - LYS günlüğü

'Dünden beri üstümde aşırı bir yorgunluk Var, basımı nereye koysam da uyusam diye bakıyorum.
1 tane sosyal denemesi çözdüm.
32 net.
Biyoloji denemesi çözdüm.
25 net.
Palmeden 60 hücre sorusu çözdüm.

Bugün Zaman denemesi çözdüm ve çok güzel boyumun ölçüsünü aldım. Bittiğinde ağlamaya yakın bir haldeydim.
Türkçe: 31.25
Sosyal : 27.5
Matematik: 36.25
Fen : 27

Toplam Netim :122.75
Ygs 2 Puanim : 410

şimdiye kadar çözdüğüm en kötü fendi. Gerçekten güzel sorular vardı ama bu sorular ne böyle derken boşuna kaçırdığım sorular da yok değildi.

Son Zamanlardan fizik lys denemelerinde Rölavite konusunda yanlış yapıyordum Karekök fizikten çalışıp 90 soru çözdüm

Behzat hocadan da 100 dakika limit dinledim.

Son düzenleme:
Dün 1 tane lys matematik denemesi çözdüm.
39.25 net.
Türevde maksimum Minimum Problemlerinden 45 soru çözdüm.
Türevin bitmesine az kaldı ama hiç olmadı gibi geliyor. Ne yapabilirim fikri olan var mı ?
Ayrıca daha integral var :18:
Fizikten 2 video izledim. (50 dakika)
1 fizik denemesi çözdüm.
21.75 net ..
Behzat hocadan 40 dakika limit dinledim.

Dün çalıştıklarımı yazayım.
Geometri son 47 yılın sorularından 50 soru çözdüm.
Kapsül Sosyal denemesi çözdüm.
32.5 Net.
Odtü limitten 48 soru çözdüm.
2 fizik videosu izledim.
Palme Ekolojiden 55 soru çözdüm.
Finalden de bir kimya denemesi çözdüm
17.5 Net ..

Dün Kimya denemesi çözdüm.(Final)
21,5 net..
Türkçe denemesi çözdüm.(Kapsül)
35 net.
Elektrokimyadan 30 soru çözdüm.(Palme)
Ekolojiden 30 soru çözdüm. (Palme)

Bugün yine migrenim tuttu, yeni yeni hareket edebiliyorum.

Dün 1 türkçe denemesi çözdüm. 35 ney.
1 tane de fizik denemesi çözdüm 22.75 net.
Bugun de çok fazla çalışmayacagim. Yarından itibaren biraz programımi degistirmeyi planlıyorum öncesinde güzel bir enerji toplamaya ihtiyacım var ..

merhaba canım
ben öğretmenim, kpss çalışıyorum. konuna denk geldim. çalışmaların maşallah çok sistemli ve düzenli
inşallah hayalin olan bölümü kazanırsın. ben buna inanıyorum. bu şekilde gidersen olucaktır.
bi maşallahımı eksik etmek istemedim.
bu arada benim annemin de migreni var. eczanelerde satılan migren bantları eğer migreni hissettiğin an alnına koyarsan işe yarıyo, tavsiye ederim
bir de akşam ''umudunu kaynetme'' diye film izledim. bana sınav için umut kazandırdı. onu da tavsiye ederim
çalışmalarında kolay gelsin, başarılar

Çok teşekkür ederim, böyle yorumlar o kadar hoşuma gidiyor ki, bir de evrenin işi midir nedir ne zaman aklıma bir acaba girip umut kaybetme yolunda olsam bir şey heyecanımı devam ettirmemi sağlıyor.
İnsanın ortaya koyduğu en büyük şey emekleri bence, umarım o emeklerin karşılığını alırsın sen de .. Branşın nedir bu arada ?
Migren bantını aklıma yazdım, şu an tibetin hareketlerini yapıyorum, migrene iyi geldiğini okudum, işe yarayacak mı diye gözlemliyorum eğer işe yaramazsa sıradaki bu bantlar olacak, anneciğinden biliyorsundur migren ağrısının dayanılmazlığı ile denenmeyen şey kalmaz.
Filmi de en kısa zamanda izleyeceğim mutlaka ..

dün cevap yazdım canım ama bi anda pc kapandı ve bütün yazdıklarım silindi
öncelikle rica ederim. böyle güzel bi çalışmaya övgüleri fazlasıyla hak ediyosun. aman nazar değdirmiyeyim maşallah diyeyim
ben çalışma sürecinin verimli olmasının en önemli şartı olarak azmi görüyorum. azim olmazsa başarıya ulaşmak biraz zor. ben de bazen karamsarlığa düşüyorum ve düşüncelere dalıp giderken o gün derssiz geçiriyosam günümü, kendimi çok kötü hissediyorum. bi gün böyle geçince haliyle ertesi gün de benzeri oluyor. o yüzden mümkün olduğunca ipin ucunu bırakmamaya çalışıyorum. umutsuzluğa düşsem de masaya oturuyorum. 1 konu, 1 test derken gerisi geliyor zaten. umutsuzluğu kafadan atmanın en güzel ilacı ders çalışmak. ders çalıştığım günün bitiminde yatağıma yattığımda yaşadığım huzur da paha biçilemez.
bi de ben şuna inanmıyorum. hani önce istemek gerekir derler ya.. her zaman öyle olmuyo işte. insanoğluyuz, bazen hiç kitap kapağı açasımız gelmiyo, bazen tüm gün eline kahveyi alıp film izlemek kitap okumak istiyo insan. o yüzden o isteği beklemekle vakit kaybetmek yerine zorla da olsa masaya oturmalıyız, zaten sadece ilk yarım saat zorlama oluyor, konu bitince, test çözünce, doğruları görünce insanda istek oluşuyor. hadi 1 test daha 1 test daha derken bi bakmışsın 2. konuyu da çalışıyosun. çalıştıkça çalışası geliyo insanın. çalışmayınca da daha çok soğuyosun derslerden. önemli olan sürecin sonuna kadar ipin ucunu bırakmamak.
canım migreni biliyorum annemden. gerçekten çok kötü bişey. annem tülbentle kafasını sıkar sürekli, acile gitsek de fayda etmez. ertesi güne kadar sürer. onun ağrısını anladığı an bu bantlardan alnına koyduğunda birazcık iyi geliyo işte. ama malesef kesin çözümü yok.
filmi mutlaka izlemesin. hala etkisindeyim. bak bi kaç repliğini paylaşayım

canım benim branşım sınıf öğretmenliği. 2013 mezunuyum. geçen yıl okul,staj, dershane üçü bir arada götüremedim. 78 aldım, atanamadım. belki bilirsin, bizim önceden atamalarımız çok iyiydi, ama son 2 yıldır çok azaldı ve puanlar fırladı. bu yıl 85,5 la kapattı. ben hedefimi 90 tutuyorum. inşallah olur. biraz çalışmak, biraz da nasip işte..
bi de bu video beni çok etkilemişti canım, seninle de paylaşayım
YAPABLRSN Zihnindeki Snrlar Yok Et - izle indir klibi arks videosu

Ben de hep aynı şeyi söylüyorum, ders çalışmak bu keyfi olarak canımız isteyecek değil, çalışmaya irade yardımı ile başlayacağız ki devamı gelsin.Aslında sorunum ders çalışmak değil, sanırım alıştım artık çok nadir ara veriyorum kendimi şımartma amaçlı onun haricinde çalışıyorum hep ama ara verdiğimde vicdan azabı hissetmeye başladım. Kendimi kilo verip verip sonunda anoreksiya olan olan kişiler gibi hissediyorum Bu yüzden hiç yapmadığım bir şekilde saat aralıklarımı belirleyerek çalışmaya başladım dün itibari ile, en azından ara verince rahat hissederim diye.

Kitap okumayı,istediğim gibi film izlemeyi o kadar özledim ki, ben nerede fırsat bulsam kitap okurdum zamanında, şimdi kendimi uzak tutmaya çalışıyorum, başlayınca bırakasım gelmiyor, bırakmazsam saatlerce ders çalışamıyorum. Ne kadar kötü bir sistem insanları kitaplardan bile uzak durmak zorunda bırakıyor. Dediğin gibi elimde kahve ile bütün gün kitap keyfi yapmak istiyorum bazen, üstüne bir film, ya da yabancı dizi. Şu sınavlar istediğimiz gibi bir bitse de ..

Migren ben de nasıl başladı hiç bilmiyorum. Bundan 2-3 sene önce baş ağrısı nedir bilmezdim. Birden başlayıverdi ama kurtulmak istiyorum bakalım bu hareketler işe yaramazsa daha ileri tıbbi tedaviler bile düşünebilirim. Son zamanlarda sıklığı azaldı ama bir ara haftada 2 güne çıkmıştı, sınavda başlarsa diye o kadar korkuyorum ki :18:

Sınıf öğretmenliğinin puanı o kadar yükseldi mi ? Şaşırdım cidden ama o kadar çok yeni fakülte açıldı ki eğitim için çok normal, ben de eğitim fakültesi mezunuyum, zaten herkes okurken atanma probleminin derdinde oluyorken öyle bir kontenjan arttı ki, ben kendi zamanımda 20bin küsür ile girdim, 40 küsüre kadar alıyordu bölümüm, şimdi 150 bine yaklaşmış ..

Video gerçekten çok güzelmiş. O zihnimizdeki sınırlar yok mu işte her şeyin sorumlusu, çok hoşuma gitti teşekkür ederim.

Dün bir deneme çözdüm. ( Karekökün çözümlü denemesi )

Türkçe : 35
Sosyal : 32
Matematik : 37.5
Fen : 35

Toplam Netim : 139.5
Ygs 2 Puanım : 460

Türevi bitirdim 60 soru çözdüm.
Matematik 1 denemesi çözdüm. 32.75 net ( Deneme körfezindi, bölüm denemeleri içinde sanırım en beğendiğim yayın oldu.)
Limitten 62 soru çözdüm. ( Odtüden çözdüm, bu yayın ile önceden çok zor olduğunu ve mutlaka çözülmesi gerektiğini söylemiştim. Behzat hocayı dinledikten sonra çok kolay geldi.)
Fizikten 2 video izledim. ( 50 dakika )

Dün filmi izledim
O kadar güzel geldi ki anlatamam, son zamanlarda fazla film de izlemiyordum zaten.

Kimsenin sana bir şeyi yapamayacağını söylemesine izin verme.. Bir hayalin varsa onu korumalısın... Bir şeyi istiyorsan, git ve al.
Bu sözü aklıma yazdım.

Moralim bozulduğu zamanlar mutlaka hatırlayacağım.
Ayrıca filmin etkisinde fazla kalmış olmalıyım ki gece uyandım saate baktım 3.30 kalktım soru çözdüm

Tekrar teşekkür ederim ..

Son düzenleme:
Dün öncelikle güzel bir matematik tekrarı yaptım.
Üstüne de Matematik 2 denemesi çözdüm.
40 Net. Zaten integral yapamıyorum o yüzden fena değil.
Sosyal denemesi çözdüm.
31.25 net.. Ahh şunu da bir sabitleyebilsem şöyle 35e falan.
2 fizik videosu izledim (50 dakika )
Palmeden kimyasal eneji sorularını çözdüm. 72 soru.
1 kimya denemesi çözdüm.
22.5 net. Kesinlikle kötü ama 17 net ile başladım ve önemli olan o gelişmeyi görmek bence.
1 Türkçe denemesi çözdüm.
36 net.
Palmeden ekoloji ile ilgili 75 soru çözdüm.

sende ki kararlılık ve azimden bi gıdımda bana versen olma mı?

sende ki kararlılık ve azimden bi gıdımda bana versen olma mı?

Olmaz mı ne kadar istersen vereyim ..
Şaka bir yana, bu seneye kadar kendimi hiç böyle görmemiştim. Kendime ben bile şaşırıyorum bazen ama biraz istek biraz zorlama ile oluyormuş..

Artık tekrarlarımı aksatmamaya dikkat ediyorum.
Dün geometri tekrarı yaptım.
Geometriden 92 soru çözdüm.
Türevle ilgili bol soru çözüp oturtmayı planlıyorum integrale geçmek için, zaten acelesi yok o yüzden şöyle 1500 civarı bir soru çözeyim istiyorum.
2 tane fizik videosu izledim.( 50 dakika )
Daha çalışacaktım ama uyuyup kalmışım bir kaç gündür 4-5 saat ancak uyuyabiliyordum. Geceleri de sürekli uykum bölünüyor. Sanırım onun etkisi ile dün öğlen 3 gibi uyumuşum, eşim gelince uyandım biraz. Gece de çok geç olmadan uyudum, akşamım da kendimi uyumamak için tutmakla geçti

Senin bu işi başaracağına eminim.çok disiplinlisin Allah bozmasın.ben de öğretmenim atanalı 5 yıl oldu ama ben de girip şansımı deneyeceğim bu sene.senin yazılarını okuyup motive olup çalışıyorum sessiz kalmak istemedim.4 aylık bir de bebeğim var ama imkansız diye bir şey yok değil mi :) Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Olur mu hiç imkansız insan istedikten sonra, maşallah 4 aylık bebeğin ile herşeye yetisiyorsun, tebrik ederim Bu arada branşın ne ? Hangi bölümü istiyorsun..

bu aralar hiç giremiyorum en yakın zamanda soruları eklicem:)

Beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…