hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Türev, integral, geometri haricinde evet bütün konular ama konu çalışma olarak, yoksa daha çok eksiğim var. Ayrıca yavaşım diye düşünme. Ben temmuz ayında başladım. Baya erkendi yani.

biraz morale ihtiyacım var sanırım ve hıza

Ne durumdasın şu aralar nerelerde geldin konulara ? 3 ay 25 gün kaldı desem işe yarar mı hız için

fena hemde.mat2 ye hiç başlamadım.mat 1 az kaldı geo da az kaldı.fizikle kimya orta ama ygs si lys ye hiç çalışmadım sen birlikte mi götürdün yoksa önce ygs mi çalışıp lys ye geçtin? bu arada bana bildirim gelmiyor niye

Çok da geri de sayılmazsın o zaman ama konularda ne şekilde ilerlediğine de bağlı. Mesela ben çok fazla soru çözmedim, nasıl olsa konular bitince zaman kalacak, soruları bol bol o zaman çözerim diye düşündüm. Konu çalışıp 100-150 soru çözüp bitirdim ama şu an konular bitti sınav olsa bir işe yaramaz. Yok konuları çalışırken her biten konun tamam soru çeşitlerini de bitirdim ise çok rahat edersin.
Ben mat 1 mat 2 yi beraber götürdüm. Fen derslerinde ygs lys diye ayırmadım ama ortak konular çok olduğu için. Yani dolayısıyla önce ygs bitmiş oldu genelde.
Bence şu dönemde mümkün oldukça ygsye ağırlık verip mat2ye başla, ygs iyi geçerse o gazla çalışırsın, kötü geçerse zaten çalışasın gelmez. ( Zamanın sınırlı olduğu için bu şekilde düşünüyorum.)

Bana da gelmedi bildirim heralde sitede çalışma falan var.

o zaman önce ygs yi tamamlıyım vakit kaybetmeden.ben konuların ardından 100 150 soru kadar çözmedim hiç o kadar kaynak yok ki en fazla 5 6 test oluyor.onları çözüyorum sadece.fizik soru bankam var konu bitiminde ondan da mı çözsem acaba.kimyadan soru bankası almam lazım.birde mat2 konu anlatımı lazım.kafam çok karıştı.acaba konuların ardından yeterli soru çözmedim mi

galiba ben başaramıcam bunu anladım.olmuyor.bana biraz kitap tavsiyesi yapsan?

kimya soru bank

mat2 konu anlt

geo analitik konu ant

biyo soru bank

bunlar eksik.

ve can alıcı nokta hiç deneme çözmedim.konular bitmeden çözmeye korkuyorum.

Hangi kitabı kullanıyordun sen ?
Karekökte falan konu sonunda baya soru yok mu ?
Soru konusunda nasıl olduğunu sen bilirsin, belki benim oturmuyordur o kadar soru ile bilmiyorum sonuçta kişiden kişiye değişiyor malum ..

Biraz konuların üstüne gitsen bu moral bozukluğun düzelecek ama çalışmadıkça insan stres oluyor çok normal ..

Kimyadan sıradışı analizi beğendim ben, zor bir kaynak değil ama soruları çözümlü, zaten kimyadan zorlamıyorlar da bana yeterli gibi geldi.

Matematik 2 için konu anlatım karekök ve simetriyi kullandım onlar hakkında yorum yapıyorum ama biri 3 diğeri 4 kitap, zaman açısından problem olur diye düşünüyorum. Onun yerine konu anlatımını behzat hocadan dinleyip soru bankasından çözebilirsin. Çok faydası olacağını düşünüyorum. Matematik 2 için de soru bankası olarak ODTÜ'nün sorularını çok beğendim ben.

Geometrim iyi değil biliyorsun o yüzden yorum yapamayacağım, kaynakları da pek iyi değerlendiremiyorum.

Biyoloji için palmenin kaynağını beğendim ama fen bilimleri de hoş ..

Deneme bana göre en önemli nokta, konular bitsin bitmesin, hem geçmiş konuların kaliteli sorularını görmüş oluyorsun, denemedeki sorular soru bankalarına göre genelde daha seçilmiş sorular oluyor. Bilmediğin konuyu zaten bilmediğini biliyorsun ama ben bilmediğim konular ile de uğraşıyordum denemede ve o konuya çalışırken daha çabuk kavramamı ve daha ilgili olmamı sağlıyordu. Şu anda mesela matematik 2 denemesine başladım bugün, türevim yarım, integralim yok, en çok soruda oradan çıkıyor ama olsun dedim başladım ..

hımm... şimdilik madde ve özellikleri bağıl hareket dinamik ve vektörler :)

hımm... şimdilik madde ve özellikleri bağıl hareket dinamik ve vektörler :)

Tamamdır Ders belirtmeyince direk geometri olmasın diyorum da. Nasıl bir fobi oluştu ise artık geometri için ..

Dün Matematik 2 denemesi çözdüm.
39.5 Net ..
Behzat hocadan 2 saat toplam-çarpım videosu izledim.
Yine toplam çarpımdan 172 soru çözdüm. ( Hocanın çözdüklerini kendim çözdüm ayrıca fem setten devam ettim. )
Fen bilimlerinden 42 denge sorusu çözdüm.
Palmeden de 30 canlının temel bileşenleri sorusu çözdüm.

canım sana sıvıların kaldrma kuvvetiyle ilgili sorularım olacak simetriden(ygs)

çekip koyaym mı sayfa sayısını söylesem olur mu

canım sana sıvıların kaldrma kuvvetiyle ilgili sorularım olacak simetriden(ygs)

çekip koyaym mı sayfa sayısını söylesem olur mu

çekmene gerek yok. Sayfa ve soruları söylersen yeterli ama 1 sorunun içeriğini yaz ki basım falan farklı çıkarsa yanlış sorulara bakmayayım.

Tamamdır Ders belirtmeyince direk geometri olmasın diyorum da. Nasıl bir fobi oluştu ise artık geometri için ..

valla matematik netlerin süper. Geometriden korkman için bi neden yok sanırım:)

valla matematik netlerin süper. Geometriden korkman için bi neden yok sanırım:)

Genelde matematikteki tüm yanlışlarım geometriden çıkıyor. Bir de ygs denemeleri kolay olmasına rağmen. Şuan LYS geometri çözsem taş çatlasa 15 doğrum çıkar.

Dün Behzat Hocadan ikizkenar eşkenar üçgen açı kenar bağıntılarını dinledim.
Açı kenardan 25 soru çözdüm.(karekök)
Fen bilimlerinden 25 basit makina çözdüm.
Fem setten 20 Oran-orantı çözdüm.
Palmeden 10 tane temel bileşen sorusu çözdüm.
1 tane de deneme çözdüm.

Türkçe: 38,75
Sosyal: 33,75
Matematik: 35,25
Fen: 36,25

Toplam Netim: 144
Ygs 2 Puanım: 465

DÜn Behzat hocadan limitin ilk videosunu izledim. ( 1 saat )
1 tane fizik videosu izledim ( 30 dakika )
Kimyadan 80 soru atom ve periyodik sistemden çözdüm.
1 tane lys kimya denemesi çözdüm 17.5 :18:
Fen bilimleri Dinamikten de 48 soru çözdüm.

Genelde matematikteki tüm yanlışlarım geometriden çıkıyor. Bir de ygs denemeleri kolay olmasına rağmen. Şuan LYS geometri çözsem taş çatlasa 15 doğrum çıkar.

Daha senenin başındayız yükseltirsin geometrinin fazla etkisi yok zaten. Benim de fizikden elektrik sorularım var. Bir de madde . Fem simetriden direk sayfa numaraları yazsam olur mu?

Daha senenin başındayız yükseltirsin geometrinin fazla etkisi yok zaten. Benim de fizikden elektrik sorularım var. Bir de madde . Fem simetriden direk sayfa numaraları yazsam olur mu?

Geçen senenin basımı ise olur tabiki. Elektrik konusunda çok iyi değilim ama yinede çözebildiklerimi çözerim.

Dün çalışmayayım eşimle güzel bir gün geçirelim demiştim. Gerçekten güzel de Oldu ama bugün Migren ağrısı ile uyandım. Bütün gün baş ağrısı durdum. Kısacası hafta sonum ders açısından bomboş geçti.

Geçen senenin basımı ise olur tabiki. Elektrik konusunda çok iyi değilim ama yinede çözebildiklerimi çözerim.

tamam yazıyorum o zaman :) benimki de geçen sene basımı çünkü :)
89-9 - eşit kollu terazi-
354 -9 amper metrede akım
355-6 r1 bölü r2
356- 11 direnç kaç r
357-6 hangi lamba parlaklığı artar
358-7,8,11
359-1,3
361-4,6
363,1-3
364,12
şimdiden teşekkür ederim. acele etmene gerek yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…