o zaman önce ygs yi tamamlıyım vakit kaybetmeden.ben konuların ardından 100 150 soru kadar çözmedim hiç o kadar kaynak yok ki en fazla 5 6 test oluyor.onları çözüyorum sadece.fizik soru bankam var konu bitiminde ondan da mı çözsem acaba.kimyadan soru bankası almam lazım.birde mat2 konu anlatımı lazım.kafam çok karıştı.acaba konuların ardından yeterli soru çözmedim mi
Hangi kitabı kullanıyordun sen ?
Karekökte falan konu sonunda baya soru yok mu ?
Soru konusunda nasıl olduğunu sen bilirsin, belki benim oturmuyordur o kadar soru ile bilmiyorum sonuçta kişiden kişiye değişiyor malum ..
galiba ben başaramıcam bunu anladım.olmuyor.bana biraz kitap tavsiyesi yapsan?
kimya soru bank
mat2 konu anlt
geo analitik konu ant
biyo soru bank
bunlar eksik.
ve can alıcı nokta hiç deneme çözmedim.konular bitmeden çözmeye korkuyorum.
Biraz konuların üstüne gitsen bu moral bozukluğun düzelecek ama çalışmadıkça insan stres oluyor çok normal ..
Kimyadan sıradışı analizi beğendim ben, zor bir kaynak değil ama soruları çözümlü, zaten kimyadan zorlamıyorlar da bana yeterli gibi geldi.
Matematik 2 için konu anlatım karekök ve simetriyi kullandım onlar hakkında yorum yapıyorum ama biri 3 diğeri 4 kitap, zaman açısından problem olur diye düşünüyorum. Onun yerine konu anlatımını behzat hocadan dinleyip soru bankasından çözebilirsin. Çok faydası olacağını düşünüyorum. Matematik 2 için de soru bankası olarak ODTÜ'nün sorularını çok beğendim ben.
Geometrim iyi değil biliyorsun o yüzden yorum yapamayacağım, kaynakları da pek iyi değerlendiremiyorum.
Biyoloji için palmenin kaynağını beğendim ama fen bilimleri de hoş ..
Deneme bana göre en önemli nokta, konular bitsin bitmesin, hem geçmiş konuların kaliteli sorularını görmüş oluyorsun, denemedeki sorular soru bankalarına göre genelde daha seçilmiş sorular oluyor. Bilmediğin konuyu zaten bilmediğini biliyorsun ama ben bilmediğim konular ile de uğraşıyordum denemede ve o konuya çalışırken daha çabuk kavramamı ve daha ilgili olmamı sağlıyordu. Şu anda mesela matematik 2 denemesine başladım bugün, türevim yarım, integralim yok, en çok soruda oradan çıkıyor ama olsun dedim başladım ..