Piercing, Hızma Hizma'da Modern ilerleme

ya ben de hızma taktırmak istiyorum.2kere burnumu deldirmeye gttm.2sinde de adam daha dokunmadan acıyo die bağrıp kaçtm. ya adam burnumu o korkunç tabancayla delerken ben refleksle kafamı çeksem, burnum yırtlsa. allah korusun naparım o zamn. ewde hızmam bile war. heweslenip aldım. ama takacak delik yok

Ayy ne kadar saçma birşey..
Hızma süs için takılır..
Napıyım burnumda elektrik üreten pervaneyi..
Amaç ne yani??
Aklını buna çalıştıracağına, evine yap şöyle büyük bir pervane, elektrik üret..
İnsanlığa bi faydan olsun..

bende takmam. bikere sürekli ısık sacan biri olmak hos degil acıkcası :) gece yolda yuruyorsun mesela burnunda mavi bi ısık :KK70:

Ben de 4 senedir hızma kullanan bi insanım daha hayatımda böle iğrenç bişi görmedim,ay üstüne para verseler takmam ben bunu beee

ayyy öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ güzel bi düşünce ama hayatta takmam tamam kasıma filan olsa öyle oklu filan şeyler takarımda ama ne bu böyle burnumda hayatta olmaz benim tek tasm yeter hihihih :)

ya ben de hızma taktırmak istiyorum.2kere burnumu deldirmeye gttm.2sinde de adam daha dokunmadan acıyo die bağrıp kaçtm. ya adam burnumu o korkunç tabancayla delerken ben refleksle kafamı çeksem, burnum yırtlsa. allah korusun naparım o zamn. ewde hızmam bile war. heweslenip aldım. ama takacak delik yok

canım beni sakın tabancayla deldirme git iğneyle deldir titanyum taksınlar olsun bitsin en sağlıklısı :) tabanca cok kötü iğneyle olandan :) ben iğne denedim cok iyi oluyor acıyor biras sinek ısırığı gibiama olsun

o pervaneyi soksunlar içeri yahu ne o öle ıyyy burnundan bişe cıkıyomus gıbı

çok fena bişe ya utanırım ben bunu takmaya.benim minicik bi hızmam vardı onu bile çıkardım kurtuldum bugün.görüntü kirliliğinden başka bişe değil

arkideşler bende burnumu deldircm ama cok korkuyorum acıyomu tabancayla deldircm :emir_bebek: ama cok korkuyorm ben kulakımı bile deldirmeye korkuyorm :çok üzgünüm: bide ben cabuk sıkılırım öle deliği 5 ay fln kullandıktan soora yada 1 yıl kullandıktan sonra delik hemn kapanıyomu lütfen yardımcı oln

puhahahahahahahahahaha:KK70: ayyy gülmekten öldüm:KK70: o nedir öyle yaaa:KK70: çok komikk durmuşş:KK70: hahahahaha:KK70: berbat bence:KK70:

bence çok iğrenç bi görüntüsü var bende hısma takıyorum ama minicik taşlı hısmalardan hoş sevkler ve renkler tartışılmas ama tarsım değil

arkideşler bende burnumu deldircm ama cok korkuyorum acıyomu tabancayla deldircm :emir_bebek: ama cok korkuyorm ben kulakımı bile deldirmeye korkuyorm :çok üzgünüm: bide ben cabuk sıkılırım öle deliği 5 ay fln kullandıktan soora yada 1 yıl kullandıktan sonra delik hemn kapanıyomu lütfen yardımcı oln

Tabancayla deldirme igneyle deldir piercing gibi iste, tabancayi saglikli degil diyorlar ama yinede karar senin. Delik ne kadar süre icinde kapanir bilmiyorum ben sürekli taktigim icin sadece degistirirken cikariyorum o kadar

X