Önümüzdeki hafta 1 haftalık tatile gidiyorum. Malum sadece 1 hafta kalacağım için bronz hatta çikolata olmak istiyorum. Ten rengim buğday esmere yakın bir renk. Siz hangi marka güneş yağı kullanıyorsunuz ya da kendi karışımınız var mı? Çikolata ten rengine nasıl sahip olabilirim?
Ben bronzlaştırıcı kremlerin zararlı olduğunu düşünüyorum.
Güneş kremi kullanıyorum zararlı etkilerinden kısmen de olsa korunmak için.
Bi arkadaşım da benim gibi düşünüyordu ama zeytinyağı sürerdi her yerine, bildiğin sotelenirdi güneşte.
Zeytinyağı faydalı birşey ama cilde sürmek kadar sağlıklıdır bilemem.
1 haftada cok zor istedigin renge gelmen. Ilk 1-2 gun gunes koruyucuyla 3ten sonra birkac saat surekli guneslenebilirsin. Sonrasinda koruyucu surmezsin ya da dusuk faktorlu bronzlastirici yaglardan kullanabilirsin. Ama ogle sicaginda yatma ki o zaman dengesiz yanarsin bi tarafin soyulur bir tarafin bembeyaz kalir falan...
Sağlıklı bronzlaşmak diye bir şey yok diyorlar ben de çok severim bronzlaşmayı fakat damarlar öyle bir tahribat alıyormuş ki bir buçuk senede anca eski haline dönüyorlarmış. Yaşlanma da cabası. Benim tavsiyem bronzlaşacaksan yüzünü olduğunca koruyup, vücudunu da faktörlü bronzlaştırıcılarla bronzlaştırman.
Ben alta normal 50 faktor gunes kremi surup sonra bronzlastirici yuksek faktor krem suruyordum sagliklimi bilmem ama ise yariyor ama bronzlasmak zararli zaten ne yaparsan yap
ya su gunese oglen sıcagında yatıp bedenlerını cayır cayır bronzlasmak adına yakanları bıraz gorgusuz ve cahıl olarak goruyorum ben . sankı evıne dondugunde kendısı degılde bedenıyle tatıle gıttıgını cevresıne anlatmak ıstıyomus gıbı gelıyolar
ben kara kara dusunuyorum bu sene denızde nasıl yanmasam dıye zaten 4 ten sonra gırsen akasam 7 ye kadar bır hafta boyunca çikolata olmadan gayet guzel yanarsın tatıl suren cok kısa çikolata olmak ıcın bunu kabul et ona gore bronzlas bence
Arkadas demisti zeytin yagi surdum diye.
Kiz baya zenci gibi geri gelmisti.
Bide ilk gunler kizariklik olmasin diye son gunler alistira alistira guneslendim carpmadi gunes demisti.