- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
-
- Konu Sahibi winter_is_coming
Kovboy kurabiyesi nasıl ki ilk defa duydm
ne güzel iste adam uğraştırmiyor seni. Ay ben kadınım demi dur kız hemen beyimn ayaklarını yıkayıp geleyim unuttum
çok uzak demekki hmm.. buarada masallah eşinizle muhabbetiniz hoşuma gitti hep böyle düşünceli olun birbirinize :))
Allahh allah niye ben deneme tahtası oluyorum sen yap önceYok canım o kadar da değil.
Hadi simiti yap da bakalım ben de deneyecem sonra.
aayy bizde böyle olucaz inşallah bi evlenebilsek artık :))ay teşekkür ederim. O bana karşı düşünceli davranır bende oyleyim
Fakiriz bu aralar ama mutluyuzbikac saat önce düğme dikiyordu ben dikerdim dedim yorulma sen dedi
Hemen evlenin çok güzel birşey vallaaayy bizde böyle olucaz inşallah bi evlenebilsek artık :))
Ay yok isteyemem ki ben eşim e dedin git al gel diye ben yapmaya usenmiyorum adam gitmeye usendi iymikızlar kocam tembel sanirsam bosanmali miyim
Tarifte yumurta yazılmış ama bende bilemedimçok bildiğimden değil ama mayalı hamur için yumurtaya gerek yok diye biliyorum,uzman kişiler ne der bilmem
23 yaşım bide nikah kıyıldı bizim ama düğün olmadı daha:)Hemen evlenin çok güzel birşey vallatabi yaşınız kaç bilmiyorum da
Evet mayalı hamur için yumurtaya ihtiyaç yok. Simitin içinde yumurtanın ne işi var?çok bildiğimden değil ama mayalı hamur için yumurtaya gerek yok diye biliyorum,uzman kişiler ne der bilmem
Bilmem ki yapan arkadaş tarifte yazmış yumurta diyeEvet mayalı hamur için yumurtaya ihtiyaç yok. Simitin içinde yumurtanın ne işi var?
Bilmem ki yapan arkadaş tarifte yazmış yumurta diye
Evet bende bilmiyorumİlginç. Tabi herkesin tarzı farklı ama.Bence hoş olmaz. Dışarıda satılan simitlerde de yok benim bildiğim kadarıyla.
Yok yapamadim hem malzeme listesini görünce malzeme eksikmis kesimde usendi gidip almadiYaptınız mı sonuç nedir ?
o simit özlemini bilirim
şarkta bir ilçe deydik merkeze gidene simit ısmarlardık
mahrumiyet bölgesi yani bir simit bile yok
Ben de çok severim o yüzden acısını çıkartıyorum artıkYok yapamadim hem malzeme listesini görünce malzeme eksikmis kesimde usendi gidip almadi
Ya bende çok severim simiti, hele de krem peynirleilçede hic simit yok muydu
Evet bende bilmiyorumaman şöyle nazırı olsaydı yeseydik
Ay ben boğazına düşkün bir insanım ya ben olsam çok zorlanirdim çünkü gece birde esimle çiğ köfte almaya gideriz arabamiz varsa.etsiz çiğ köfte vazgecilmezimBen de çok severim o yüzden acısını çıkartıyorum artık
evet hiç yoktu doğu hizmetindeydik o zamanlar
hatta ekmek çeşitleri bile yoktu genelde lavaş türü ekmekler vardı
insan hasret kalıyor
Aynen aynenvallaha ya. Yanında da peynir ohhh mis
Zor oluyor olmaz mıAy ben boğazına düşkün bir insanım ya ben olsam çok zorlanirdim çünkü gece birde esimle çiğ köfte almaya gideriz arabamiz varsa.etsiz çiğ köfte vazgecilmezimof ne pisbogazim ya
Aynen aynencay bir de caysiz olmaz