- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
microgynon markasını kullanıyorum kurutmasın diyede badem yağ ve hint yağ koyuyorum 5 6 damla:)) çok güzel ya acaba bende bırakırsam dökülür mü aslında 8 tane eziyorsam sampuana 8den 5 e düşürürüm sonra 2 3 derken sonra bırakırım azar azar, hemen bırakınca dökülme olmasın diye.) biliyorsun ilaçlarıda hemen bırakmak tehlikeli diyorlar vücut alışıyormuş yaa.. valla ben hiç inanmazdm ama etkileri çok iyi tabi kullandığım maskelerde var..Saclara acayip can veriyor ya
Yasmin kullanmistim ben ama birakinca epey dokuldu ondan bir daha cesaret edemedim...hangi markayi eziyorsun? aslinda baska marka hap kullanasim var da bade naturalin bakim setini aldim ona basliycam...ama dk hapi aklimda hala
ipek sampuan sanki benim saç uçlarımı keçe gibi yapıyor ya kaç yıl önce kullanmıstım ama memnun değildim. sizin önerebileceğiniz bir serisi var mı?İpek şampuan
Uzama super ya...ama benim derdim daha canli saclar...dk hapi kullandigimda resmen kuaforden cıkmış gibiydim kuruyunca sac capcanli kolay sekil alan haYat fışkıriyodu resmen...ama aklima azar azar birakmak hic gelmedi ha,guzel yere değindin....microgynon markasını kullanıyorum kurutmasın diyede badem yağ ve hint yağ koyuyorum 5 6 damla:)) çok güzel ya acaba bende bırakırsam dökülür mü aslında 8 tane eziyorsam sampuana 8den 5 e düşürürüm sonra 2 3 derken sonra bırakırım azar azar, hemen bırakınca dökülme olmasın diye.) biliyorsun ilaçlarıda hemen bırakmak tehlikeli diyorlar vücut alışıyormuş yaa.. valla ben hiç inanmazdm ama etkileri çok iyi tabi kullandığım maskelerde var..[photo=medium]1256202[/photo]
[photo=medium]1256345[/photo]
Uzama super ya...ama benim derdim daha canli saclar...dk hapi kullandigimda resmen kuaforden cıkmış gibiydim kuruyunca sac capcanli kolay sekil alan haYat fışkıriyodu resmen...ama aklima azar azar birakmak hic gelmedi ha,guzel yere değindin....
Sade olan şampuana marka fark etmez içinde krem olmayan olursa daha iyi olur ben (hunca) kullanıyorum.
2 yemek kaşığı tatlı badem yağı
2 yemek kaşığı çam terebenti
1 yemek kaşığı da biberiye yağı (bu saç diplerini ferahlatıyor)
10 senedir kullanıyorum, ne saçımda kırık olur ne şampuan arkasından krem kullandırır.
harika saç uzatıyor.... (en azından benim öyle)
Ama saçlar çabuk yağlanıyor.
Oh ohh vallahi bi ben yokum icindeben su anda elidor yeşil biotinli kullanıyorum içine 8 adet kadın dogum kontrol hapı ezdim+hint badem yağ koydum ki kreminide kullanıyorum ama bu ay farklı bir şampuan kullanmam gerekiyor biliyorsun ki her ay sampuan degismelisin ki saç alışmasın bende içlerinden en yararlı olanı elidor ve restorex olarak gördüm ama dediğim gibi içine koymadığım yağ,vitamin,hap yok yok:)
Oh ohh vallahi bi ben yokum icinde
Faydasini gorduysen super ozaman haklisin bi sure sonra sampuani degismek gerekiyor ben cozumu bebek sampuani kullanarak hallediyorum bi sure normal sampuan bi surede bebek sampuani donusumlu kullaniyorum bende bu sekilde ilerliyorum senelerdir sonuctan memnunum simdilik :)
Argan yağlısı güzelipek sampuan sanki benim saç uçlarımı keçe gibi yapıyor ya kaç yıl önce kullanmıstım ama memnun değildim. sizin önerebileceğiniz bir serisi var mı?
onuda denerim:):)Argan yağlısı güzel
dax spergro alıyorsunuz
sac dıplerınıze suruyorsunuz sac uclarınıza da hındıstan cevızı yagı
1 gece bekletıyorsunuz
sacı yagdan arındırırken dıkkat edılmesı gereken saca su degdırmeden once sampuan yanı saca kuru kuru sampuanı yedırıp sonra yavas yavas ılık suyla kopurtup yıkıyoruz
her hafta bunu yapın bırde
eczaneden
bepanten bemıks evıgen ampuller alıyoruz 2 yemek kasıgı zeytınyagına 2 ser ampul kırıp tum sac dıbıne ve uclara surup 1 gece bekletıp yıne aynı yontemle yıkıyoruz once kuru saca sampuan sonra su
yaglı saca dırek su degdırırsenız o yag ve kokusu sactan sittin sene cıkmaz saca yagı sabıtlersınız cunku
sampuan olarak organixsin bıyotın collajen b12 lısı var mor renk onu veya keratınlı sampuanı var onu onerırım
organix sulfatsız bır sampuandır sacı kurutmaz
Ben zaten oyle yapiyorum canim :) ama dalini pek sevmiyorum saclari kurutuyo johnsons baby cook daha yumusak yapiyo hem benim hemde kizimin saclarini tavsiye ederimvalla canım bende dalin kullandım ama ne yalan söyliyim saçım keçe gibi oldu ya anlamıyorum neden bende o etkiyi yaratıyor bende duş jeli olarak kullandım kalan dalinimişeyide duydum asıl bebek sampuanına dogum kontrol hapı ezilecekmiş içeriği temiz oldugu için direkt etki ediyormus dene istersen bir ara
Ben zaten oyle yapiyorum canim :) ama dalini pek sevmiyorum saclari kurutuyo johnsons baby cook daha yumusak yapiyo hem benim hemde kizimin saclarini tavsiye ederim
Himdistan cevizi yagini baska nasil kullanabikiriz saca durulamadan dursa bi zarari olurmu acabadax spergro alıyorsunuz
sac dıplerınıze suruyorsunuz sac uclarınıza da hındıstan cevızı yagı
1 gece bekletıyorsunuz
sacı yagdan arındırırken dıkkat edılmesı gereken saca su degdırmeden once sampuan yanı saca kuru kuru sampuanı yedırıp sonra yavas yavas ılık suyla kopurtup yıkıyoruz
her hafta bunu yapın bırde
eczaneden
bepanten bemıks evıgen ampuller alıyoruz 2 yemek kasıgı zeytınyagına 2 ser ampul kırıp tum sac dıbıne ve uclara surup 1 gece bekletıp yıne aynı yontemle yıkıyoruz once kuru saca sampuan sonra su
yaglı saca dırek su degdırırsenız o yag ve kokusu sactan sittin sene cıkmaz saca yagı sabıtlersınız cunku
sampuan olarak organixsin bıyotın collajen b12 lısı var mor renk onu veya keratınlı sampuanı var onu onerırım
organix sulfatsız bır sampuandır sacı kurutmaz
ben 2-3 gün tuttugum oluyor saçımda hindistan cevizini az sürersen kafa derisi emiyor yağlı göstermiyor ama çok sürersen yağlı gösteriyor arınmasında bir şey yok hindistan cevizin hatta ben sampuanı bıraktım saçım hafif kuru çabuk yağlanmıyor sadece duruluyorum ve uçlarına saç kremi sürüyorumHimdistan cevizi yagini baska nasil kullanabikiriz saca durulamadan dursa bi zarari olurmu acaba
Tskler umarim ise yarar bi denemek lazim fiyati nekadar di1 hafta önce saç analizi yaptırdım gözeneklerim tıkanmış eczacı otacının şampuanını önerdi defne özlü ve zeytinyağlı olan. 2 gün öncede dip boyamı yaptırdım ve 2. Gün baktığımda diplerim yarım santim çıkmış. Ve hiç bi şampuanda yaşamadığım şey bu şampuanı kullandığım zaman gün içinde 3-4 kere saç diplerimde karıncalanma oluyor sanırım uzatıyor. İstersen bi araştır bende kullandıkca buraya yazacağım faydalarını
Eczaneden aldığım için 22 tl ye aldım ben ama internette 14-15 tlye satılıyorTskler umarim ise yarar bi denemek lazim fiyati nekadar di