- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Valla restorex sacimi cok kurutmustu bioblasta oyle hicde hizli uzatmadi saclarimi.. ama bikere kullanmistim elidorun saglikli uzayan saclar sampuanini normalden daha hizli uzattigini gozlemlemistim su siralar uzatmaya calisiyorum bende sacimi bebek sampuani kullaniyorum sonuctan memnunum ama hazir indirimler varken aklima dusurdun bak bende kendime elidor yesil sampuan alayim bari uzasin saclarim :))
Ben genelde kahkul kullanan biriyim ayda bir duzenli kendim keserim ama elidor kullandigim zamanlarda haftada bir kesiyodum kas hizamdaki kahkullerim 1 haftada gozumun icine girmeye basliyodu.. insallah sizde ayni sonuclari alirsiniz..elidoru deneyim bari bi o kalmış nerdeyse
konu sahibinin dediklerinin hepsini kullandım
onlara ek olarak organix te saç uzatmada faydasız
bende saç uzatan tavsiye ürünleri bekliyorum
Ben genelde kahkul kullanan biriyim ayda bir duzenli kendim keserim ama elidor kullandigim zamanlarda haftada bir kesiyodum kas hizamdaki kahkullerim 1 haftada gozumun icine girmeye basliyodu.. insallah sizde ayni sonuclari alirsiniz..
Dax supergro
Şampuan değil ama baya kullanan memnun
Ben genelde kahkul kullanan biriyim ayda bir duzenli kendim keserim ama elidor kullandigim zamanlarda haftada bir kesiyodum kas hizamdaki kahkullerim 1 haftada gozumun icine girmeye basliyodu.. insallah sizde ayni sonuclari alirsiniz..
Yesil rengielidor un hangi rengi şimdi tek tek okumayım raftakileri
Valla restorex sacimi cok kurutmustu bioblasta oyle hicde hizli uzatmadi saclarimi.. ama bikere kullanmistim elidorun saglikli uzayan saclar sampuanini normalden daha hizli uzattigini gozlemlemistim su siralar uzatmaya calisiyorum bende sacimi bebek sampuani kullaniyorum sonuctan memnunum ama hazir indirimler varken aklima dusurdun bak bende kendime elidor yesil sampuan alayim bari uzasin saclarim :))
kullandım memnun kaldım ama aldıgımda 45 lira olan şey 90 lira olmustu en son gördüğümde aynı şeyleri hc hair care da yapıyor tabi o da biraz pahalandı ama olsun:))))Dax supergro
Şampuan değil ama baya kullanan memnun
Malesef bazı sektörlerde tavan yaptı fiyatlar oda bunlardan birikullandım memnun kaldım ama aldıgımda 45 lira olan şey 90 lira olmustu en son gördüğümde aynı şeyleri hc hair care da yapıyor tabi o da biraz pahalandı ama olsun:))))
ben organix hiç kullanmadım merak ediyordum aslında zaten tek başlarına işe yaramıyorlar ki içlerine eksta şeyler koyunca işe yarıyorlarelidoru deneyim bari bi o kalmış nerdeyse
konu sahibinin dediklerinin hepsini kullandım
onlara ek olarak organix te saç uzatmada faydasız
bende saç uzatan tavsiye ürünleri bekliyorum
aynen öyle honeyciiim ki olay bu olunca hangisi iyisi hangisi kötüsü onuda anlayamıyoruz kiiiMalesef bazı sektörlerde tavan yaptı fiyatlar oda bunlardan biri
yaradııı çok işe yaradı :):) ama sampuanımı degişmek istiyorum her aldıgım sampuana ezerim 8 tane zatenDogum kontrol yaramadi mi ya?
E vitamini b vitamini yılan yagı vs öyle karısımlar yapmıstım eskiden oda iyiydide tam hatırlamıyorum detayını :)aynen öyle honeyciiim ki olay bu olunca hangisi iyisi hangisi kötüsü onuda anlayamıyoruz kiii
bende kullandım ve hala kullanıyorum bepanten evigen karışımlarıda yaptım yılan yağı en zorlusuydu sabaha kadar uyuyamadm kokusundan beni öldürdü.. özelikle soğan kürü sarımsak yumurya maskesi ve yılan yağından uzak duruyorum:) koku hassasiyetim var canm.. benim kullandığım emin ol yağlar ve vitaminler çok faydalı biotin hapı özellikle.. cok ürün deneyen biriyim:)E vitamini b vitamini yılan yagı vs öyle karısımlar yapmıstım eskiden oda iyiydide tam hatırlamıyorum detayını :)
Saclara acayip can veriyor yayaradııı çok işe yaradı :):) ama sampuanımı degişmek istiyorum her aldıgım sampuana ezerim 8 tane zaten