hızlı okumayı öğrenmek istiyorum

ilknurM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
15
1
kızlar merhaba bende kitap okumayı çok seviyorum o kadar çok kitap varki okuyacağım ama üniversiteydi işti okuyamayacağım diye çok korkuyorum ve bugünlerde hızlı okumaya taktım program indirdim böylece daha çok kitap okuyacağımı umuyorum bilginiz varmı bana yardımcı olabilirmisiniz:))

kızlar merhaba bende kitap okumayı çok seviyorum o kadar çok kitap varki okuyacağım ama üniversiteydi işti okuyamayacağım diye çok korkuyorum ve bugünlerde hızlı okumaya taktım program indirdim böylece daha çok kitap okuyacağımı umuyorum bilginiz varmı bana yardımcı olabilirmisiniz:))
bende yazın takmıştım o noktaya ve menar dı sanırım öyle bir şekilde indirdimmm dersleri uyguladımmm tabi gözlerim inanılmaz yoruldu... şimdi devam etmiyorummm... faydasını görmedim çünkü düzenli yapmadımmm... bazen egzerszlerde gözlerimden pıt pıt yaşlar akıyordu... bilemeycemm bu yüzden abcım

bende yararı oldu :KK34: özellikle gazete okurken her satıra bir kere bakmak yeterli oluyor ama kitap okurken satırlar uzun olduğu için iki kere bakıyorum, henüz uzun satırın tam ortasına bakark tüm satırı okuma kıvamına gelmedim. hele bir kerede tüm paragrafı okuyan aşmış kişilere çok özenirim...

vakti zamanında bununla ilgili bir seminere katılmıştım. egzersizleri düzenli yaptım ve şimdi çok faydasını görüyorum.
kpss çalışırken paragraf sorularnda çok işime yarıyor.

kursa gitmeden de tekerlemeleri sık sık tekrar ederek ve bol bol kitap okuyarak bunu başarabilirsin. Bi süre sonra zaten göz, metnin tümünü tarayarak daha hızlı okumaya yönleniyor.

bence tekniği öğrenmeden çok kitap okusan da hızlı okumaya ulaşamazsın,çünkü bizler akışında okuyoruz teknik hızlandırıcı etken

X