hızlı konuşma ve diksiyon kursu ?

yasemin2145

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
851
709
23
42
merhaba kk nin değerli üyeleri.konum kuzenim ile ilgili..kuzenim aşırı hızlı konuşuyor kelimeleri yutuyor..diksiyon kursuna gitmek istiyor ..sizce iyi bir diksiyon kursuyla konuşmasını düzeltebilir mi..bu durumdan aşırı rahatsiz

ben de bir dönem çok hızlı konuşuyordum, sonra sesli kitap okuya okuya geçti.. şimdi trt de haber spikerliği ver yaparım :27: ama gerçekten haftada 1 kitap falan bitirecek o derece, noktalamalara uya uya okusun.. düzelmezse o zaman gider ama bende düzeldi :)

ben de bir dönem çok hızlı konuşuyordum, sonra sesli kitap okuya okuya geçti.. şimdi trt de haber spikerliği ver yaparım :KK53: ama gerçekten haftada 1 kitap falan bitirecek o derece, noktalamalara uya uya okusun.. düzelmezse o zaman gider ama bende düzeldi :)
maşallah size:)diksiyon kursu olursa sanki daha çabuk verim alir

Çocukluğumdan beri sesli kitap okurdum ve bu diksiyonumu çok etkiledi.Kursa giderek de öğrenebilir tabii ama bence bu yöntem daha kolay.Bir de bol bol spikerlerin,diksiyonu düzgün insanların konuşmalarını dinlesin.Kulak aşinalığı da otomatik olarak taklit etmeye neden oluyor.

Back
X