- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.877
- 30
-
- Konu Sahibi nightwish_black
Bende bekleyeyim şurada.Hanımlar merhaba. Yaza kadar 20 kilo civarı kilo vermem lazım. Aslında daha kiloluydum bir 14 kilo verdim diyetisyen ile. Ama yavaş ilerliyor gibi geliyor. Daha hızlı bir şekilde yağdan kilo vermek istiyorum. Diyetisyen ve spor dışında tavsiyeniz var mı hızlı kilo verdiren? Görüşlerinizi paylaşın hem motivasyon olsun diğer üyeler için hem de bilgi alışverişi
Valla canım bu iş irade meselesi. Hepimiz bi mucize bekliyoruz hemen verelim diye ama maalesef boğazı tutmazsak kilo verme işi nanayHanımlar merhaba. Yaza kadar 20 kilo civarı kilo vermem lazım. Aslında daha kiloluydum bir 14 kilo verdim diyetisyen ile. Ama yavaş ilerliyor gibi geliyor. Daha hızlı bir şekilde yağdan kilo vermek istiyorum. Diyetisyen ve spor dışında tavsiyeniz var mı hızlı kilo verdiren? Görüşlerinizi paylaşın hem motivasyon olsun diğer üyeler için hem de bilgi alışverişi
Diyetisyenim bunların doğru bilgiler olmadığını söylemişti. Hızlı kilo vermek sağlıksız diye hurafeler dolanıyor ama gerçek dışı diyorHizli kilo vermek iyi degil,kalp krizinden ölüme sebebiyet verebiliyor.
MerhabalarValla canım bu iş irade meselesi. Hepimiz bi mucize bekliyoruz hemen verelim diye ama maalesef boğazı tutmazsak kilo verme işi nanaybenimde yaza kadar 30 kilo vermem lazım diyetisyenle çalışıyorum Allah bize irade versin
Destek olabiliriz evet o zaman daha şevklenebiliriz. Bugün diyetisyen kontrolüm vardı 100gr vermişim sadece. Ketojenik diyet verdi bakalım birde onu deneyeceğimMerhabalarhandelek
Yaza kadar 30 kg vermeniz gerektiğini yazmışsınız ya, bir umutla size ve bu gruba mesaj yazmak istedim. Benim de bu sene içerisinde vermem gereken 40 kg fazlalığım var. Birbirimize destek olursak daha başarılı olabiliriz diye düşündüm.
Diyetisyenim var iki aydır ;ama çok yavaş kilo verebiliyorum. İnsülin direncim ve haşimato hipotiroidim var.
Merhabalarnightwish_black , eğer bir zayıflama arkadaşları grubunuz varsa ben de size katılabilir miyim?
çok haklısınız. stres yapınca insan kilo veremiyormuş. ne kadar kilo verirsem kâr diyip, elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. çok teşekkür ederim. güzel mesajınızı okumak çok iyi geldi, moral oldu. Sağlıklı günler dileğiyle. İyi akşamlar. Sevgiler.Haftalık 1.5 kilodan zaten 3 ayda 18 kilo verirsiniz en yavaş haliyle. Boşuna stres yapmayın. Diyete uyun. Bazen vucud tartıda kilo vermez vermez bir anda inebilir hızlıca duraklama dönemleri olur disiplini bozmayın şok diyetlerden uzak durun ramazanda geliyor oruç dönemide büyük artı zaten
Çok mutlu oldum sizlerle tanıştığıma ve birbirimize destek olacağımıza. Teşekkürler.Destek olabiliriz evet o zaman daha şevklenebiliriz. Bugün diyetisyen kontrolüm vardı 100gr vermişim sadece. Ketojenik diyet verdi bakalım birde onu deneyeceğim
Kesinlikle öyle kalori açığı olması lazımÇok mutlu oldum sizlerle tanıştığıma ve birbirimize destek olacağımıza. Teşekkürler.
Ketojenik diyetin olumlu neticeler verdiğini duymuştum.
Geçtiğimiz hafta 300 gr. yağdan verebilmişim ben de.
Kendime özeleştiri yapmam gerekirse,her gün düzenli egzersiz yapmıyorum, bunun olumsuz etkisi oluyor sanırım. Haftada 3-4 gün 30 dak. yetmiyor. Egzersizi arttırmalıyım.
Bu süreçte başarılar diliyorum.
İyi akşamlar. Sevgilerimle.
İyi akşamlar sevgiler, birde bazen yağ kaybı oluyor ama vucutta sıkılaşma ve kas artıyor kilo vermemiş olsanızda aslında beden olarak düşersiniz. O rakama çok odaklanmayın. Regl süreçleri ise kilo verme durar su tutar vucutçok haklısınız. stres yapınca insan kilo veremiyormuş. ne kadar kilo verirsem kâr diyip, elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. çok teşekkür ederim. güzel mesajınızı okumak çok iyi geldi, moral oldu. Sağlıklı günler dileğiyle. İyi akşamlar. Sevgiler.
Çok haklısınız.İyi akşamlar sevgiler, birde bazen yağ kaybı oluyor ama vucutta sıkılaşma ve kas artıyor kilo vermemiş olsanızda aslında beden olarak düşersiniz. O rakama çok odaklanmayın. Regl süreçleri ise kilo verme durar su tutar vucut
Tempolu yürüyüşün yağ yakımında daha etkili olacağını söyledi diyetisyenim. Kilo verdikçe kondisyonumun iyileşeceğine ve yürüyüş tempomun hızlanacağına inanıyorum.Kesinlikle öyle kalori açığı olması lazım
Onu bende yaptım ama ilk 5 dk sında nefes alamaz duruma gelmiştim bıraktımTempolu yürüyüşün yağ yakımında daha etkili olacağını söyledi diyetisyenim. Kilo verdikçe kondisyonumun iyileşeceğine ve yürüyüş tempomun hızlanacağına inanıyorum.
Leslie Sansone'un yürüyüş egzersizlerini de yapıyorum arada. 30 dakika hızlı yürüyüş videosu güzeldi.
Tempolu yürürken nefes nefese kalıyorum ben de.Onu bende yaptım ama ilk 5 dk sında nefes alamaz duruma gelmiştim bıraktımsalona yazıldım cardio yapıyorum ama yemekten kısamıyorum. Bi yandan da kendime kızıyorum ağır yaşamlara doğru gidiyorum diye