Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))Yine mi dikiş nakış
Ben böyle konularda banlaniyorum , bir görünüp kaçayım dedim![]()
Soruna da cevap vereyim madem :) dikiş izi anlaşılmaz, gebeliğe engel bir durumun yoksa 10 tane de çocuğun olur :)dikiş izi yada çocuk sahibi olmada sıkıntı oluyor mu arkadaşlar
Sana da cevap vereyim bari :) geçici dediğin işlem evliliğe yakın yapılıyor yani bir hafta kala falan max. Bu işine yaramaz ufukta evlilik yoksa .kalıcı olanı istediğin zaman yaptırıyorsun ,genelde bir sıkıntı çıkmıyor ..Arkadaşlar aylardır sayfayı takip ediyorum .Özellikle 4 tane doktor ismini çok fazla okudum . Öncelikle kalıcı dikim yaptıranlar gerçekten bu yöntem güvenilir mı .? Yoksa geçici mı yaptırayım .? Çok zor durumdayım kafayı yicem .Biri biseyler desin artık
Bunları zaten okudum ve biliyorum m ben yaptıran arkdadlara rica ediyorum deneyimlerini merak ediyorum .Hangisi daha mantıklıSana da cevap vereyim bari :) geçici dediğin işlem evliliğe yakın yapılıyor yani bir hafta kala falan max. Bu işine yaramaz ufukta evlilik yoksa .kalıcı olanı istediğin zaman yaptırıyorsun ,genelde bir sıkıntı çıkmıyor ..
Mantığı sana kalmış kadın açıklamış işte ikisini de. Amacın kimlerin yaptırdığını öğrenmek heralde. Çıkıp burda ben yaptırdım demeleriBunları zaten okudum ve biliyorum m ben yaptıran arkdadlara rica ediyorum deneyimlerini merak ediyorum .Hangisi daha mantıklı
Mantıken bakarsan ve doktorla konuşursan geçici yaptirdiginin sonucu da geçici olur .bunun için yaptırmaya gerek yok ..Bunları zaten okudum ve biliyorum m ben yaptıran arkdadlara rica ediyorum deneyimlerini merak ediyorum .Hangisi daha mantıklı
Ben tecrübe sahibi değilim aslında ama ben ilerleyen zaman için fikrimi söyliyim. Önce bi kalıcı işlem yaptırıp farklı doktorlara kontrol ettiririm diye düşünüyorum. Eğer kanama olmaz derlerse geçici düşünürüm hatta kanama olur derlerse bile kesin olması için geçici yaptırabilirimm. Ama zaman olarak 3 5 yılım daha vardır diye tahmin ediyorum. Onun için doktor araştırması yapmadım. Ama burayı takip edip en iyisini şimdiden bulmaya çalışıyorum. Burada birbirimizden destek alabiliriz. Gerçekten psikolojik olarak cok zor bi durum.Arkadaşlar aylardır sayfayı takip ediyorum .Özellikle 4 tane doktor ismini çok fazla okudum . Öncelikle kalıcı dikim yaptıranlar gerçekten bu yöntem güvenilir mı .? Yoksa geçici mı yaptırayım .? Çok zor durumdayım kafayı yicem .Biri biseyler desin artık
Benim düğün seneye olacak .Gerçekten zor bir psikoloji .Gençken yaptığım bir hatanın bedelini bir ömür çekmek ne kadar ağır .İnsanlar sadece yargılıyor . Kulagimi kapattım sadece hepsine . Bende kalıcı düşünüyorum .İyi bir doktor bulursam düğüne 2-3 ay kala gidip yaptiricamBen tecrübe sahibi değilim aslında ama ben ilerleyen zaman için fikrimi söyliyim. Önce bi kalıcı işlem yaptırıp farklı doktorlara kontrol ettiririm diye düşünüyorum. Eğer kanama olmaz derlerse geçici düşünürüm hatta kanama olur derlerse bile kesin olması için geçici yaptırabilirimm. Ama zaman olarak 3 5 yılım daha vardır diye tahmin ediyorum. Onun için doktor araştırması yapmadım. Ama burayı takip edip en iyisini şimdiden bulmaya çalışıyorum. Burada birbirimizden destek alabiliriz. Gerçekten psikolojik olarak cok zor bi durum.
acep bende mi banlanacaYine mi dikiş nakış
Yine mi dikiş nakış