• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HIV Virüsü almış olabilir miyim?

acaciacollias

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
14
5
1
24
bu konuda bilgim olmadığını belirtmeme rağmen yardımcı olmaktan ve iç rahatlatıcılıktan uzak, kinayeli yorumlar yapan arkadaşlar yüzünden düzenliyorum burayı ve sorumu siliyorum. bir insan bir konu hakkında bilgisiz olabilir ama bunu kendisi de kabul ediyor ve bir soru soruyorsa işin doğrusu onunla dalga geçmek değil öğrenmesine yardım etmektir. teşekkürler.

Son düzenleme:
Kendi kendinize nasıl HIV kapabilirsiniz ki? Psikolojik olarak etkilenmişsinizdir.

Garip ilk defa duydum . Kendi kendinize nasıl hıv virüsü bulaştırdınız?

hayır, dediğim gibi bu konuda pek bilgili değilim. otobüs vs gibi toplu taşıma araçları çok sık kullanıyorum bu yüzden başka bir insanın vücut sııvısı vs bir yerden elime bulaşmış ve yaraya geçmiş olabilir diye düşünmüştüm. ama biraz araştırdım ve sanırsam virüs 3 güne kadar hayatta kalabilse de inaktivasyonu çok kısa sürede gerçekleşiyormuş. ;

ayrıca, kinayeli yorumlar yapmanıza lüzum da yoktu. bir insanın korktuğu ortadaysa onunla alay etmek hoş bir davranış değil. cahilim bu konuda kendim dedim ve tavsiyenizi istedim sadece.

Açtığınız konuyu silmek yasak dıye biliyorum.

Back