Hakkınızı helal edin ne olur dediğim gibi bebek uyanıyor uyuyordu emziremedipğm için her kalktığında mama hazırlıyorum bir an evvel bitireyim diye böyle oldu kusura bakmayınallahım kör oldum okumaya çalışırken.. niye bi nokta virgül bi paragraf bişey yok, kelimeler eksik yazılmış, cümle tamamlanmamış....
doktora, hastaneye gittiğiniz için kime niye hesap vermek zorundasınız orasını anlayamadım?
ablacım okurken beynim döndü bu nasıl anlatım? öleceğiz nerde gömüleceğiz nedir? geçmiş olsun da bir psikiatriste de giderseniz sizin için daha iyi olur millete ne ilacı içtiğinizden ne ki? onlar görmeden için
Pek çok hastalıkta üç
Ayda bir kontrol ve günlük ilaç kullanımı vardır. Bunu soranlar bir acayip. Takmak da çok acayip.
Basit bir tiroit ameliyatı geçirdim. Günlük ilaç kullanıyorum, altı ayda bir de doktor kontrolüm var. Konu komşu da bunu bilmez bile nereden bilecek. En yakınlarım biliyor
dedim ya ateşim değil grip bile olmadım bunca süre içinde asla ve asla hastaneye gidip serum bile taktırmışlığım yok asla belirtisi yok hamilelik için verilen testlerde çıktı hamile kalmasaydım hale haberim olmayacaktıAteşin bulunmasından başlasaydınız keşke.
Bu nasıl bir anlatım , üstelik dert de yok.
evlenmiş 5 sene gebe kalmamış evliliği ile gebelik arasında 5 yıl var.Evet bende bunu merak ediyorum nasıl pozitif gelmemiş bu test vücutta varsa. Konu sahibi cevaplarsa çok sevinirim aydınlanmış oluruz.
Evet ama şöyle evlik için veya estetik için yapılan testler de doğru çıkmayabiliyor benim durumumda öyle oldu doktor diyor bana koskoca üniversite enfeksiyon mikrobiyoloji sadece cinsel ilişkide bulaşmıyor dişçide manikürHiv kan testiyle anlasiliyor mu?
tiroid deyin
yok çok kilo alma verme şu bu olmadıysa benim otomimmün bir hastalığım varmış diyin
Sjögren diyin mesela ağızda ve gözde kuruluğa neden olur, başka gözle görülen bir olayı filan yok
Trombositopenik purpura diyin, doktor hamilellikte fark etti diyin o yüzden kan değerlerim 3 ayda bir bakılıyor diyin
falan filan kardeşim, illa hıv + diyemiyorsanı ve komşularınız sürekli ilaç doktor soruyorsa bin tane şey var sallayın gitsin.
geçmiş olsun.
evlenmiş 5 sene gebe kalmamış evliliği ile gebelik arasında 5 yıl var.
demek virüsü kaptıktan sonra vücutta uzun süre tespit edilmeyen miktarda kalmış, sonra sonra tespit edilebilecek kadar yükselmiş. arada da zaten test olmamış.
evlilik zamanı + çıkmamış olabilir.
virüs miktarı (konu sahibinin viral yük dediği şey) çok az olduğunda kan testi hemen pozitif çıkmayabilir.
konu sahibine de yapılmıştırBenim anlamadığım nikah için sağlık raporu almadınız mı? Bize tüm kan testleri yapıldı, hiv dahil.
anlaşılıyorHiv kan testiyle anlasiliyor mu?
Çıkmadı evlik için yapılanda estetik için verdiğimde çıkmadı yada buntestler oldukça pahalı bence bebeğe bulaş olduğu için gerçeği yapıldı bilemiyrum viral yük ile hesaplandığında de 8 sene diyor ben 8 senede kaç defa manikür yaptırdım pedikir diş çektirdim vs vs geçmişe bakıyorum be zaman çok hastalandım diye hiç eski eşim test yaptırdı negatif sadece cinsel yolda bulaşmıyor demek ki belki de o yüzden daha pasif seyretti mecburi testler taramalar hepsi yapıldı cinsel yolla bulaşan hiç bir enfeksiyon yok hpv yok mesela hpv olmasının da başlı baş sebebi hiv ve zayıf bağışıklık sistemi miş bende yok bana yada dişçiden bulaştı yada göz kapağı olduğum hastaneden F A çok ünlü bir göz doktoru kaş alır gibi kapak alıyordu bana da tansıyon dengeler diye sakinleştirici vermişlerdi çünkü korkudan vazgeçtim koridor dolu sıra bekliyordu başka da bulaşma aklıma gelmiyortiroid deyin
yok çok kilo alma verme şu bu olmadıysa benim otomimmün bir hastalığım varmış diyin
Sjögren diyin mesela ağızda ve gözde kuruluğa neden olur, başka gözle görülen bir olayı filan yok
Trombositopenik purpura diyin, doktor hamilellikte fark etti diyin o yüzden kan değerlerim 3 ayda bir bakılıyor diyin
falan filan kardeşim, illa hıv + diyemiyorsanı ve komşularınız sürekli ilaç doktor soruyorsa bin tane şey var sallayın gitsin.
geçmiş olsun.
demek virüsü kaptıktan sonra vücutta uzun süre tespit edilmeyen miktarda kalmış, sonra sonra tespit edilebilecek kadar yükselmiş. arada da zaten test olmamış.
virüs miktarı (konu sahibinin viral yük dediği şey) çok az olduğunda kan testi hemen pozitif çıkmayabilir.
Eee o 5 senelik arada olmuştur belki.esi istediğini söylesin emin olamayız ki.tiroid deyin
geçmiş olsun.
eşi negatif, eski eşi negatif.Eee o 5 senelik arada olmuştur belki.esi istediğini söylesin emin olamayız ki.
Yani başka seçenek kalmıyor.hep cinsel hastalıklarda başka şekilde geçmiştir diyenlere inanmıyorduk ama olabiliyor demek ki.eşi negatif, eski eşi negatif.
ikisinden de gebe kalmış yani korunmadıkları süreçler var. kıscası eşten geliyor olsa eşleri + çıkardı.
muhtemelen başka bir işlem sırasında kaptı, diş olabilir başka şey olabilir. kaparken küçük bir miktarla kapmış o yüzden uzun süre ortaya çıkamış olabilir.
O inanmadığımız hastalık hpv ama bu değil.Yani başka seçenek kalmıyor.hep cinsel hastalıklarda başka şekilde geçmiştir diyenlere inanmıyorduk ama olabiliyor demek ki.
Bana yapılmadı biliyor musunuz? İki kez evlilik yaptım. İlkinde de kadına gerek yok dediler o zaman baktırmak isteyip baktırdım. İkinci evliliğimde yine kadına gerek yok dediler, sadece eşimden kan aldılar. Keşke bu konuda bilinçlendirilse hemşireler. Ondan da ötesi bu politika değişse. Kadının bu hastalıklara sahip olamayacağı varsayılıyor ikinci evlilik bile olsa.konu sahibine de yapılmıştır