- 17 Temmuz 2024
- 30
- -13
- 24
-
- Konu Sahibi madonnanna
Cinsel ilişkiden işteHPV nasıl geçti size
Korunduklarım da oldu korunmadıklarim da ateş vücutta yara dalandan olmadi hiç ama işte ama test yaptırırsam pozitif çıkarsa o her yerde artık gözükür evlenirken falan oyuzden de cekınıyorumNe alakası var biri olunca öbürü de olacak diye bir şey mi var.
Korunmasız seks yaptınızsa gidip test yaptırın korkmayın yoktur bir şey
Özel laboratuvarda yaptırın e devlet te çokmıyor sonuçlarKorunduklarım da oldu korunmadıklarim da ateş vücutta yara dalandan olmadi hiç ama işte ama test yaptırırsam pozitif çıkarsa o her yerde artık gözükür evlenirken falan oyuzden de cekınıyorum
Yani hiv'liyseniz evlenirken saklama gibi bi planınız mı var ki?Korunduklarım da oldu korunmadıklarim da ateş vücutta yara dalandan olmadi hiç ama işte ama test yaptırırsam pozitif çıkarsa o her yerde artık gözükür evlenirken falan oyuzden de cekınıyorum
Karşı tarafa dürüst olmamak ve sağlığın için test yaptırmıyorsun.Korunduklarım da oldu korunmadıklarim da ateş vücutta yara dalandan olmadi hiç ama işte ama test yaptırırsam pozitif çıkarsa o her yerde artık gözükür evlenirken falan oyuzden de cekınıyorum
Karşı tarafa dürüst olmamak ve sağlığın için test yaptırmıyorsun.
Buradan gelen yorumlara göre teşhis mi koyacaksın?
Doktora gidin hastalık var ise ona göre düşünürsünüz yoksa da lütfen çoklu ilişki yaşarken korunun prezervatif diye bir şey varwş
Karşı taraf sence kabul eder mi bu durumu?Hayır evlenmeme engel olur mu diye hani
Ama ondan geçtiKarşı taraf sence kabul eder mi bu durumu?
Hemen tedavi sürecine başlayın. Size bulaştıranı biliyor musunuz tepki verdiniz mi buna.Cinsel ilişkiden işte
Kolposkopik biyopsi yapıldı test sonucunu bekliyorum hpv den korkum yok atlatırım ama hiv bulaştiysa o sıkıntı. Kimden bulaşti nasıl ne zaman bulaşti bilmiyorumHemen tedavi sürecine başlayın. Size bulaştıranı biliyor musunuz tepki verdiniz mi buna.
Test yaptırın hiv ile hpv aynı değil ki olsa da olmasa da test yaptırın hayatınızı etkiler çünkü