Hiv hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

Bayağı geç atmışsınız
Bende 6 aydır tip 53 pozitifim.

Evli miydiniz peki

Bunları yaşıyorken seninle cinsel ilişkiye de giriyordur o, laf dinliyorsa kendini koruman için kondomla birlikte ol mutlaka canım, çünkü bu tip hastalıklarda pinpon etkisi oluyor, ondan sana, senden ona bulaşıp duruyor yani sürekli

Ben ne yapacağım bilmiyorum çok korkuyorum hastaneye gitmekten

Peki sadece smear yaptırmak hem hiv hem de Hpv açısından öğrenebileceğim bir test midir ? Smear yeterli mi sizce ayrıyeten başka testlere ihtiyacım var mı

Hpv ileri vakalarda rahim ağzı kanserine neden olabiliyor fakat bu seneler süren takipsizlik ile bağlantılı. Maalesef Hpv çok yaygın ama kimse bu yüzden direkt ölmüyor, korkmayın.

Tek taraflı tedaviyle olacak iş değil bu eşin olacak adamda doktora gitmeli ve böyle kadınların yanina gitmeyi durdurmazsa onun yüzünden genç yaşında rahminden olursun hpv öylesine bir şey değil ciddi tedavi olmalisiniz.Tedavi süresinde cinsel ilişkiye girmemelisiniz kendinizi koruyun sakın oral yapmayın.

Hpv ileri vakalarda rahim ağzı kanserine neden olabiliyor fakat bu seneler süren takipsizlik ile bağlantılı. Maalesef Hpv çok yaygın ama kimse bu yüzden direkt ölmüyor, korkmayın.
Peki ben hiv testi ve Hpv testi yaptırdığımda eşim bu testlerime ulaşabilir mi pozitif çıktığında direkt onu da mı çağırırlar hastaneye ya da eve mi gelirler

Hiv testi eğer yanlış bilmiyorsam kandan bakılan bir test, smear tamamen farklı bir şey alttan muayene sırasında sürüntü şeklinde örnek alınıyor.

Direkt bu evi terk eder dava açarım ilk yapacağım iş o olur pozitif çıkarsam çünkü evlenmeden önce yapılan testlerimiz negatifti ! Bu yüzden eğer ben pozitif çıksam dahi o ruh hastası direkt beni suçlar üste çıkmaya çalışan bir yağ gibi . Zaten elimde tüm deliller mevcut

Peki ben hiv testi ve Hpv testi yaptırdığımda eşim bu testlerime ulaşabilir mi pozitif çıktığında direkt onu da mı çağırırlar hastaneye ya da eve mi gelirler

Sen kendinden eminsen eşinden kapmışsındır onunda cinsel organında sigil falan varsa hpv zaten.

Evlenmeden önce yapılan testler farklı oluyor ama. Hpv ve hıv bakılmaz, onlara hiç bakma.
Hpv ve hıv cinsel yolla bulaşan hastalıklar, hpv bir virüs zaten, sürüntü ile vajinandan numune alınacak, hiv testi ise kan ile oluyor. Hayır eşini hastaneden falan kimse aramaz rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…