- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 320
- 40
-
- Konu Sahibi sananeeee345
Bayağı geç atmışsınızHpv'nin pek çok farklı türü var,bende 2021'de 3 farklı türü tespit edildi. Ancak hiç siğil ya da uçuk benzeri yapı olmadı. İnternetten okuyarak kendinizi harap etmeyin, öncelikle bunu söyleyeyim. Son smeari bu ay başında verdim. Hpv negatife döndü nihayet. Elbette umarım değildir ama Hiv de olsanız çeşitli tedaviler uygulanıyor.
Evli miydiniz pekiHpv'nin pek çok farklı türü var,bende 2021'de 3 farklı türü tespit edildi. Ancak hiç siğil ya da uçuk benzeri yapı olmadı. İnternetten okuyarak kendinizi harap etmeyin, öncelikle bunu söyleyeyim. Son smeari bu ay başında verdim. Hpv negatife döndü nihayet. Elbette umarım değildir ama Hiv de olsanız çeşitli tedaviler uygulanıyor.
Bunları yaşıyorken seninle cinsel ilişkiye de giriyordur o, laf dinliyorsa kendini koruman için kondomla birlikte ol mutlaka canım, çünkü bu tip hastalıklarda pinpon etkisi oluyor, ondan sana, senden ona bulaşıp duruyor yani sürekliMaalesef ayrılamıyorum beni zorla evlendirdiler böyle bir şey pozitif çıksa dahi direkt beni suçlayacak cinsten anlatamıyorum her şeyi ama kalbim daralıyor inanın ki daha yaşım çok küçük çok üzülüyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum.. gizli bir yer olsa pozitif çıktığında anca üstesindne gelebilirim birden bire bu testi yaptırdığımı görse bile bana me yapar bilemiyorum . Gerçi pozitif çıksa dahi kimden bulaş geçtiği sanırım ortaya çıkarmış ordan yırtabilirim . Zaten benim telefonum hep ortada evden de çıkan biri değilim her şeyim açık
Ölür müyüm sizce ?Hpvdir yüksek ihtimalle
Ben ne yapacağım bilmiyorum çok korkuyorum hastaneye gitmektenBunları yaşıyorken seninle cinsel ilişkiye de giriyordur o, laf dinliyorsa kendini koruman için kondomla birlikte ol mutlaka canım, çünkü bu tip hastalıklarda pinpon etkisi oluyor, ondan sana, senden ona bulaşıp duruyor yani sürekli
Öldürüyor mu Hpv acaba ? Çok korkuyorum gerçekten sanırım hiv vakalarında kanama olurmuş ancak bende kanama yokBayağı geç atmışsınız
Bende 6 aydır tip 53 pozitifim.
Evlenmeden önce tespit edildi ben öncesinde smear testi yaptırmamıştım. Amaaktif cinsel hayatım vardı, ne zaman bulaştığını bilemiyorum.Evli miydiniz peki
Tek taraflı tedaviyle olacak iş değil bu eşin olacak adamda doktora gitmeli ve böyle kadınların yanina gitmeyi durdurmazsa onun yüzünden genç yaşında rahminden olursun hpv öylesine bir şey değil ciddi tedavi olmalisiniz.Tedavi süresinde cinsel ilişkiye girmemelisiniz kendinizi koruyun sakın oral yapmayın.Maalesef ayrılamıyorum beni zorla evlendirdiler böyle bir şey pozitif çıksa dahi direkt beni suçlayacak cinsten anlatamıyorum her şeyi ama kalbim daralıyor inanın ki daha yaşım çok küçük çok üzülüyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum.. gizli bir yer olsa pozitif çıktığında anca üstesindne gelebilirim birden bire bu testi yaptırdığımı görse bile bana me yapar bilemiyorum . Gerçi pozitif çıksa dahi kimden bulaş geçtiği sanırım ortaya çıkarmış ordan yırtabilirim . Zaten benim telefonum hep ortada evden de çıkan biri değilim her şeyim açık
Peki ben hiv testi ve Hpv testi yaptırdığımda eşim bu testlerime ulaşabilir mi pozitif çıktığında direkt onu da mı çağırırlar hastaneye ya da eve mi gelirlerHpv ileri vakalarda rahim ağzı kanserine neden olabiliyor fakat bu seneler süren takipsizlik ile bağlantılı. Maalesef Hpv çok yaygın ama kimse bu yüzden direkt ölmüyor, korkmayın.
Eşin nasıl biri ya magara ayısımı bu ne böyle hangi devire geldikde sana böyle davranıyor?Peki ben hiv testi ve Hpv testi yaptırdığımda eşim bu testlerime ulaşabilir mi pozitif çıktığında direkt onu da mı çağırırlar hastaneye ya da eve mi gelirler
Direkt bu evi terk eder dava açarım ilk yapacağım iş o olur pozitif çıkarsam çünkü evlenmeden önce yapılan testlerimiz negatifti ! Bu yüzden eğer ben pozitif çıksam dahi o ruh hastası direkt beni suçlar üste çıkmaya çalışan bir yağ gibi . Zaten elimde tüm deliller mevcutTek taraflı tedaviyle olacak iş değil bu eşin olacak adamda doktora gitmeli ve böyle kadınların yanina gitmeyi durdurmazsa onun yüzünden genç yaşında rahminden olursun hpv öylesine bir şey değil ciddi tedavi olmalisiniz.Tedavi süresinde cinsel ilişkiye girmemelisiniz kendinizi koruyun sakın oral yapmayın.
Bana böyle davranıyor diğer konuştuklarına melek gibi maalesf.. beni zorla evlendirdiler onla zatenEşin nasıl biri ya magara ayısımı bu ne böyle hangi devire geldikde sana böyle davranıyor?
Peki ben hiv testi ve Hpv testi yaptırdığımda eşim bu testlerime ulaşabilir mi pozitif çıktığında direkt onu da mı çağırırlar hastaneye ya da eve mi gelirlerBunları yaşıyorken seninle cinsel ilişkiye de giriyordur o, laf dinliyorsa kendini koruman için kondomla birlikte ol mutlaka canım, çünkü bu tip hastalıklarda pinpon etkisi oluyor, ondan sana, senden ona bulaşıp duruyor yani sürekli
Sen kendinden eminsen eşinden kapmışsındır onunda cinsel organında sigil falan varsa hpv zaten.Direkt bu evi terk eder dava açarım ilk yapacağım iş o olur pozitif çıkarsam çünkü evlenmeden önce yapılan testlerimiz negatifti ! Bu yüzden eğer ben pozitif çıksam dahi o ruh hastası direkt beni suçlar üste çıkmaya çalışan bir yağ gibi . Zaten elimde tüm deliller mevcut
Neden zorlaBana böyle davranıyor diğer konuştuklarına melek gibi maalesf.. beni zorla evlendirdiler onla zaten
Evlenmeden önce yapılan testler farklı oluyor ama. Hpv ve hıv bakılmaz, onlara hiç bakma.Direkt bu evi terk eder dava açarım ilk yapacağım iş o olur pozitif çıkarsam çünkü evlenmeden önce yapılan testlerimiz negatifti ! Bu yüzden eğer ben pozitif çıksam dahi o ruh hastası direkt beni suçlar üste çıkmaya çalışan bir yağ gibi . Zaten elimde tüm deliller mevcut
Sormuştum hep olurmuş onda kıl dönmesi bunlar yakıyorum geçiyor diyordu içinde. Kıl cıkıyormuşSen kendinden eminsen eşinden kapmışsındır onunda cinsel organında sigil falan varsa hpv zaten.