- 29 Kasım 2022
- 31
- 8
- 27
- Konu Sahibi sananeeee345
kızlar çok korkuyorum öncelikle yarın test yaptırmayı düşünüyorum ancak gizli bir test olmasını istiyorum . Evliyim eşimde bazı mesajlar yakalamıştım aldatma riski yüksek . Cinsel organında yaralar vardı … benim de iki üç tane uçuk benzeri şey ciktı baş ağrısı halsizlik, kulak dışımda şişlik ( lenf bezi de olabilir tam bilemiyorum çene altımda da var ) bu testi güvenilir gizli bir yerde nerede yaptırabilirim. Çok korkuyorum günlerdir uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum. Ancak 2-3 gün önce kadın doğuma gittim yumurtalıklarıma ultrasonla baktı aynı zamanda rahmime de ancak herhangi bir sorun yok tertemiz dedi tabiki doktora hiv var mı diye gitmedim kontrol amaçlı gittim sizce hiv olmuş olsa yumurtalık ve rahmimi etkiler miydi ? Onu da geçtim onluk altından muayene ettiğinden 2 tane uçuğu görmedi . Bugün dudağımda da uçuk cıktı bende normalde çıkmazdı . Evlendiğim günden beri bir şeyler oluyor . Çok üzgünüm lütfen yardım edin ben hiv miyim ? Kimsenin bilemeyeceği bir yerde hiv teşyi yaptırmak istiyorum. Yarın kulağımdaki beze icin ve lenf bezleri icin kbb görüneceğim . Ancak testi de gizlilik çerçevesinde olmak istiyorum pozitif çıkarsa eşime dava açabilir miyim ?