Histeroskopiden sonra ne zaman gebe kaldınız

DM0111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
322
447
37
Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. 28 yaşındayım ve başımdan 4 kürtaj geçti en son ocak 2015te kürtaj oldum. 8 haftalık kalbi durduğuniçin aldırmak zorunda kaldım. tabi ki bende her kadın gibi anne olmak istiyorum. Yalnız 10 aydır düzenli adet olmama rağmen adet kanama miktarım azaldı. Hormon testi yaptırdım 3ay östrojen hapı kullandım ama nafile. En son histerskopi yapılcak. Yaptıranlar bilenler varsa bilgi verebilir mi.

Canım aynı sorun bende de var ben de 32 haftalık hamileyken bebeğim plesentadan ayrıldı adetlerimde inanılmaz azalma var hatta yok diyebilirim.doktora gittim rahimde yapışıklık olduğunu ve bundan kaynaklı rahim içi duvarının kalınlaşamadığını söylediler.östrojen kullandım 3 ay spiral takıldı şimdi 3 aydır doktorada gitmiyorum histereskopi benim için son çare biraz daha bekleyeceğim rahmime işlem için yardımcı olmuşumdur umarım

Canım benim çok üzüldüm seninki daha ağır bişi. Allahım tekrar nasip etsin biz ve bizim gibi isteyen herkese. Bende 28 eylül olucam histeroskopi korku, endişe, heyecan, herşeyi yaşıyorum bu ara. Psikolojim iice bozuldu zaten. Kader demekten başka birşey diyemiyorum bu ara.

Histereskopi yapıldıktan sonra hemen hamile kalınabiliyormu yoksa yine 3-5 ay bekleniliyormu. Sanırım bende yapışıklık var onun için yapıcaklar. Bu süreçten geçenler bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.

bende polip oluşmuş ikinci kürtajdan sonra iki tane onu aldılar bi de rahim dar dedi dr genişletti hist oldum 15 gün önce canım korkulacak bişey yok hist kolay yeterki tedavin işe yarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…