Ayyy inşallah benimde öyle olur ya :) belki de olur ya. Bana da histeroskopi dedi. Bana da kalmazsn dediBana histereskopi dediler Zaten adet olmayı bekliyordum ben içimden bi ses test yap ne kaybedersin dedi yaptım çıktı ilişkinin 13. Günü :) ve doktor kesinlikle hamile kalamazsın histereskopi olmazsan dedi düşün
Moralini bozmak istemem rahim de şekil bozukluğu olunca bebek büyüdükçe taşımaz düşermiş bi kaç yerde öle okumuştum tatlımAyyy inşallah benimde öyle olur ya :) belki de olur ya. Bana da histeroskopi dedi. Bana da kalmazsn dedi
Evet bana da dedi doktoeum. Cuma histereskopi meeeecburMoralini bozmak istemem rahim de şekil bozukluğu olunca bebek büyüdükçe taşımaz düşermiş bi kaç yerde öle okumuştum tatlım
Allah yardım Etsin tatlımEvet bana da dedi doktoeum. Cuma histereskopi meeeecbur
Cnm cok zor oldu muSelam kizlar bende pztesi oldum histereskopi..kanama gelio normal mi?az aZ.birde biokadin fitil kullanan varmi islemden sora ?
Cnm cok zor oldu mu
Cums günü olcm cnm. Ne kadara oldnBisicik duymadim ki cnm:) narkozu daha bosaltmadan uyumusum.odada uyandim.sendemi olcaksin?
Merhaba arkadaşlar, ben de Memorial şişli hastenesinde tüp bebek tedavisine başladım.
Ama dr um rahim filmim de rahmin üst kımsında rahimde çökme gördü biraz, embriyorları donduralım istersen önce histeroskopi ile rahimde düzeltme yapalım dedi
Ama ben korkuyorum çok, günlerdir uyku girmiyor gözüme
Daha ilk denemem olacak, bu gibi durumlarda erken doğum riski olabiliyormuş sanırım
Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi?
Hayirli olsun cnim tedavin.benimde ilk denemem.bak bugun yumoslarim toplandi bile :) cok sukur.duzeltilcekmis bak niye uyku girmiyo gozune?ama bslamadan yapilmiyomu histereskopi?tedaviye baslamadan once duzeltilme yapilmasi gerekmiyomu?
Canım, teşekkür ederim...
Amin, senin de hayırlı olsun. Tez vakitte hayırlı haberler alırsın inşallah
Ben de anlamadım neden başlamadan söylenmediğini
Senin dr un kim ve sende histeroskopi oldun mu?
ben 1.5 ay önce oldum.hiç korkulacak bir şey değil.15 dk falan sürüyor.ister genel anestezi ile ister lokalle yaptır.hiç ama hiç korkma.hastaneye girmen ve çıkman 3-4 saat anca sürer.
Tatlım bilmiyorum ki ben histereskopi olmadan hamile kaldım bence olduğun doktorunu bi ara derimMerhabalar,
Ben de operasyonu oldum üzerinden 5 gün geçti. Kötü kokulu akıntım var orta miktarda. Normal mi sizde de oldu mu?
Bende olmamıştı.buyuk ihtimalle enfeksiyon kaptin.doktorunla görüş en kısa sürede...Merhabalar,
Ben de operasyonu oldum üzerinden 5 gün geçti. Kötü kokulu akıntım var orta miktarda. Normal mi sizde de oldu mu?
merhaba ben de 2 hafta önce histeroskopi oldum polip ve perde alındı , sizin durumunuz nasıl oldu , üzerinden zaman geçmiş , merak ettim.Merhabalar,
7000 cok Ben 1000 tl ye yaptırdım. Antalya tup bebek merkezindeBen Mustafa acet ye olmuştum operasyonu. Arkadaşın bahsettiği Semra kahraman ile çalışıyormuş önceden orda öğrenmiş. Şu an 7000 gibi bir fiyat alıyormuş histeroskopi için. Dolayısıyla şu an olsa ben memorial o tercih ederdim. Birde İstanbul dasınız madem bahçeci tüp bebekte iyi diye duymuştum. İki şubesi var ama fiyat konusunda bir bilgim Yok.
İstanbul'da 1000 tl ye yapan merkez Yok. Ben 2 sene önce olmuştum 3000 civarı ödemiştim. 2 kere operatif 1 kere ofis histeroskopi oldum. Ofis olan 1750 tl idi o zaman. Şu an fiyatlar artmıştır. Bir de ofis histeroskopi ve operatif histeroskopi fiyatları farklı. Operasyonun zorluğu doktorun tecrübesi ile orantılı artabiliyor fiyat. Çok iyi bir fiyata geçirmişsiniz operasyonu geçmiş olsun.7000 cok Ben 1000 tl ye yaptırdım. Antalya tup bebek merkezinde
merhaba ben de 2 hafta önce histeroskopi oldum polip ve perde alındı , sizin durumunuz nasıl oldu , üzerinden zaman geçmiş , merak ettim.[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?