Histeroskopi

Bana histereskopi dediler Zaten adet olmayı bekliyordum ben içimden bi ses test yap ne kaybedersin dedi yaptım çıktı ilişkinin 13. Günü :) ve doktor kesinlikle hamile kalamazsın histereskopi olmazsan dedi düşün
Ayyy inşallah benimde öyle olur ya :) belki de olur ya. Bana da histeroskopi dedi. Bana da kalmazsn dedi

Ayyy inşallah benimde öyle olur ya :) belki de olur ya. Bana da histeroskopi dedi. Bana da kalmazsn dedi
Moralini bozmak istemem rahim de şekil bozukluğu olunca bebek büyüdükçe taşımaz düşermiş bi kaç yerde öle okumuştum tatlım

Selam kizlar bende pztesi oldum histereskopi..kanama gelio normal mi?az aZ.birde biokadin fitil kullanan varmi islemden sora ?

Merhaba arkadaşlar, ben de Memorial şişli hastenesinde tüp bebek tedavisine başladım.
Ama dr um rahim filmim de rahmin üst kımsında rahimde çökme gördü biraz, embriyorları donduralım istersen önce histeroskopi ile rahimde düzeltme yapalım dedi
Ama ben korkuyorum çok, günlerdir uyku girmiyor gözüme
Daha ilk denemem olacak, bu gibi durumlarda erken doğum riski olabiliyormuş sanırım
Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, ben de Memorial şişli hastenesinde tüp bebek tedavisine başladım.
Ama dr um rahim filmim de rahmin üst kımsında rahimde çökme gördü biraz, embriyorları donduralım istersen önce histeroskopi ile rahimde düzeltme yapalım dedi
Ama ben korkuyorum çok, günlerdir uyku girmiyor gözüme
Daha ilk denemem olacak, bu gibi durumlarda erken doğum riski olabiliyormuş sanırım
Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi?

Hayirli olsun cnim tedavin.benimde ilk denemem.bak bugun yumoslarim toplandi bile :) cok sukur.duzeltilcekmis bak niye uyku girmiyo gozune?ama bslamadan yapilmiyomu histereskopi?tedaviye baslamadan once duzeltilme yapilmasi gerekmiyomu?

Hayirli olsun cnim tedavin.benimde ilk denemem.bak bugun yumoslarim toplandi bile :) cok sukur.duzeltilcekmis bak niye uyku girmiyo gozune?ama bslamadan yapilmiyomu histereskopi?tedaviye baslamadan once duzeltilme yapilmasi gerekmiyomu?

Canım, teşekkür ederim...
Amin, senin de hayırlı olsun. Tez vakitte hayırlı haberler alırsın inşallah
Ben de anlamadım neden başlamadan söylenmediğini
Senin dr un kim ve sende histeroskopi oldun mu?

Canım, teşekkür ederim...
Amin, senin de hayırlı olsun. Tez vakitte hayırlı haberler alırsın inşallah
Ben de anlamadım neden başlamadan söylenmediğini
Senin dr un kim ve sende histeroskopi oldun mu?

Saol cnm.ins hepimiz alalim cnim hayirli haberler.oldum cnim ben tedaviye baslamadan oldum.

Merhabalar,
Ben de operasyonu oldum üzerinden 5 gün geçti. Kötü kokulu akıntım var orta miktarda. Normal mi sizde de oldu mu?

Ben Mustafa acet ye olmuştum operasyonu. Arkadaşın bahsettiği Semra kahraman ile çalışıyormuş önceden orda öğrenmiş. Şu an 7000 gibi bir fiyat alıyormuş histeroskopi için. Dolayısıyla şu an olsa ben memorial o tercih ederdim. Birde İstanbul dasınız madem bahçeci tüp bebekte iyi diye duymuştum. İki şubesi var ama fiyat konusunda bir bilgim Yok.
7000 cok Ben 1000 tl ye yaptırdım. Antalya tup bebek merkezinde

7000 cok Ben 1000 tl ye yaptırdım. Antalya tup bebek merkezinde
İstanbul'da 1000 tl ye yapan merkez Yok. Ben 2 sene önce olmuştum 3000 civarı ödemiştim. 2 kere operatif 1 kere ofis histeroskopi oldum. Ofis olan 1750 tl idi o zaman. Şu an fiyatlar artmıştır. Bir de ofis histeroskopi ve operatif histeroskopi fiyatları farklı. Operasyonun zorluğu doktorun tecrübesi ile orantılı artabiliyor fiyat. Çok iyi bir fiyata geçirmişsiniz operasyonu geçmiş olsun.

Back