Korkacak panik yapacak hiçbirşey yok. Çoğunlukla tüp bebek uzmanları bu tip operasyonlarda daha iyi. Yine de özel hastanelerdeki kadın doğumcuların büyük çoğu yapar bu operasyonu. Açıkçası kendi yaptırdığım doktoru şu an tavsiye etmek istemem evet işinde başarılı bir doktor ama son fiyatlarını duydum çok gereksiz. işlem yarım saat sürüyor uyumanız uyanmanız toplam 1 saat. Zaten en geç 4-5 saatte taburcusunuz. Ertesi gün normal yaşantınıza dönebilirsiniz. Biraz kanamanız olacak o kadarmerhabalar güzel kk üyeleri
Çarşamba günü rahim filmi çektirdim yalnız rahimde yapışma ve parça varmış daha önce olduğum kürtaj nedeniyle rahim filminde verilen sıvı açılmasına yardım etmedi doktorum kesinlikle histeroskopi istedi ama kendisi bunu maalesef yapmıyor hastanede olmadığı için bunu yaptırmadan da hamile kalamayacağımı söylediaranızda bu işlemi yaptıran varım ? Ve nerde hangi doktorda yaptırdınız nolur yardım edin inanılmaz korku içindeyim
Ücreti çok da önemli değil ama korkuyorum gebe kalmak için de maalesef şartmış4 ay önce yaptırdım, çok kolay bir işlem. Benim de yapışıklık vardı. Doktor gebe kalsan da düşer dedi. Memorial tüp bebek merkezinde semra kahraman a yaptırdım. 3000 gibi bir fiyatı vardı. Doğrusu yaptıkları işlemem göre çok fahiş bir fiyat. Ama tedavim orada olduğu için, onları tercih ettim. Görümcem devlette yaptırdı bedavaya. Tabi ben gittim, hemen yaptılar, yorulmadık hiç işlemlerde ama devlette olunca tahlil filan, 3 ay sonraya randevusu, koşuşturması olabiliyor. Yoksa yapılan işlem aynı.
Gözünü aç kapa, hepsi bu kadar. 4 saate çık hastaneden, İlk gün dinlen. Çok kolay.
Ayvalık'ta yaşıyorum orda Yok tüp bebek merkezi İstanbul'a geldim serhat sakız beye kendisi yapmıyor maalesef bende tüp bebek merkezi araştırıyorum şuanKorkacak panik yapacak hiçbirşey yok. Çoğunlukla tüp bebek uzmanları bu tip operasyonlarda daha iyi. Yine de özel hastanelerdeki kadın doğumcuların büyük çoğu yapar bu operasyonu. Açıkçası kendi yaptırdığım doktoru şu an tavsiye etmek istemem evet işinde başarılı bir doktor ama son fiyatlarını duydum çok gereksiz. işlem yarım saat sürüyor uyumanız uyanmanız toplam 1 saat. Zaten en geç 4-5 saatte taburcusunuz. Ertesi gün normal yaşantınıza dönebilirsiniz. Biraz kanamanız olacak o kadar
Genel anestezi olamam sanırım zaten 5 kere aldım uyanması kötü oluyor bi de panik atak oldum hiç yaptıramam korkudan Of siz nerde yaptırdınız pekiben 1.5 ay önce oldum.hiç korkulacak bir şey değil.15 dk falan sürüyor.ister genel anestezi ile ister lokalle yaptır.hiç ama hiç korkma.hastaneye girmen ve çıkman 3-4 saat anca sürer.
Ben Mustafa acet ye olmuştum operasyonu. Arkadaşın bahsettiği Semra kahraman ile çalışıyormuş önceden orda öğrenmiş. Şu an 7000 gibi bir fiyat alıyormuş histeroskopi için. Dolayısıyla şu an olsa ben memorial o tercih ederdim. Birde İstanbul dasınız madem bahçeci tüp bebekte iyi diye duymuştum. İki şubesi var ama fiyat konusunda bir bilgim Yok.Ayvalık'ta yaşıyorum orda Yok tüp bebek merkezi İstanbul'a geldim serhat sakız beye kendisi yapmıyor maalesef bende tüp bebek merkezi araştırıyorum şuan
Belki anesteziye karşı daha hassas olabilirsiniz, onu pek bilemiyorum ama doktorunuza danışın bu konuda. Hiç endişe edilecek bir şey yok gerçekten. Histereskopi basit bir operasyon.Genel anestezi olamam sanırım zaten 5 kere aldım uyanması kötü oluyor bi de panik atak oldum hiç yaptıramam korkudan Of siz nerde yaptırdınız peki
Bu arada bana verilen fiyat 3000 di ama tek başına histereskopinin asıl fiyatı o mu bilmiyorum. Biz tüp bebek yaptırdığımız için o, tedavinin bir parçasıydı. Belki bir miktar indirim yapılmış olabilir zaten oranın hastası olduğumuz için.Genel anestezi olamam sanırım zaten 5 kere aldım uyanması kötü oluyor bi de panik atak oldum hiç yaptıramam korkudan Of siz nerde yaptırdınız peki
Araştırma yapıyorum şuan İstanbul'da olacam daha iyi doktorlar var sanırım bakalım ne olacakBen Mustafa acet ye olmuştum operasyonu. Arkadaşın bahsettiği Semra kahraman ile çalışıyormuş önceden orda öğrenmiş. Şu an 7000 gibi bir fiyat alıyormuş histeroskopi için. Dolayısıyla şu an olsa ben memorial o tercih ederdim. Birde İstanbul dasınız madem bahçeci tüp bebekte iyi diye duymuştum. İki şubesi var ama fiyat konusunda bir bilgim Yok.
Kendi doktorum 2 ile 4 bin arası yaparlar dedi bi kaç yerle konuştum hemen hemen fiyatlar aynı durumda zatenBu arada bana verilen fiyat 3000 di ama tek başına histereskopinin asıl fiyatı o mu bilmiyorum. Biz tüp bebek yaptırdığımız için o, tedavinin bir parçasıydı. Belki bir miktar indirim yapılmış olabilir zaten oranın hastası olduğumuz için.
Bi de orayla görüşeyim bakalım ne diyecekler inşallah bi an önce olur atlatırım korkudan yaptıramam gibi geliyor ama bebek için maalesef şartBelki anesteziye karşı daha hassas olabilirsiniz, onu pek bilemiyorum ama doktorunuza danışın bu konuda. Hiç endişe edilecek bir şey yok gerçekten. Histereskopi basit bir operasyon.
histereskopide verilen anestezi daha hafif bir anestezi. Ameliyatlardaki kadar kuvvetli değil. Tabi doktorların özenli olması da önemli. Ben histereskopi ve tüp bebek sırasında bir kaç defa anestezi aldım ve hepsinde prenses uykusundan uyanır gibi uyandım, hatta eğlenceli geliyor bana şimdi o hal ameliyathaneye giderken bile. Annem banam ameliyat olurken, ya da sezeryandan uyanan akrabaları görmeye gittiğimde çok zorlanıyorlardı gerçekten. Bu o kadar zor değil, uyan diyorlar, uyanıyorsun.
Fiyat önemli değilse memorial ı öneririm. Ben düşük yaptığım için kürtaj oldum. Muhtemelen önümüzdeki ay tekrar yaptıracağım orada.
istanbulda bildiğim hiç yer veya doktor yok açıkçası.genel istemiyosan lokal yaptır.bende lokal oldum.hatta işlemin yarısından çoğunu iğnesiz atlattım sonra ağrı olunca iğne yaptı doktorGenel anestezi olamam sanırım zaten 5 kere aldım uyanması kötü oluyor bi de panik atak oldum hiç yaptıramam korkudan Of siz nerde yaptırdınız peki
Rabbim sağlıcakla kurtulup bebeni kucağına almayı nasip etsin korkma sakın zafere giden her yol mübahtır unutma :) tez zamanda kucağın dolar inşallahCnm mrb. Şuan hamile oldğnu biliyorum. Bende dün hsg çektirdim. Perde var ve şekli bozukmuş. Cuma ameliyata giriyorum. Bana dua et olur mu?
İnşallah btanem. Sen histeroskopi oldn mu o zamanRabbim sağlıcakla kurtulup bebeni kucağına almayı nasip etsin korkma sakın zafere giden her yol mübahtır unutma :) tez zamanda kucağın dolar inşallah
Yok tatlım olmadım rahim filminden hemen sonra hamile kaldım ben tüplerim açıktı zaten sadece rahim de ufak bi yapışma vardı onu da rahim filminde verilen sıvı açmışİnşallah btanem. Sen histeroskopi oldn mu o zaman
Ay keşke bnmde mucizem seninki gibi gelse :) bnm sol tüpümde tıkalıydı açtılar dünYok tatlım olmadım rahim filminden hemen sonra hamile kaldım ben tüplerim açıktı zaten sadece rahim de ufak bi yapışma vardı onu da rahim filminde verilen sıvı açmış
Bana histereskopi dediler Zaten adet olmayı bekliyordum ben içimden bi ses test yap ne kaybedersin dedi yaptım çıktı ilişkinin 13. Günü :) ve doktor kesinlikle hamile kalamazsın histereskopi olmazsan dedi düşünAy keşke bnmde mucizem seninki gibi gelse :) bnm sol tüpümde tıkalıydı açtılar dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?