Histeroskopi Yaptıranlar

bazen basireti bağlanıyor insanın bence başka dr a gidin mutlaka.rahip yapışıklığı olan kişiler adet olamaz ki benimde vardı adet olamıyordum ki .adı üstünde rahim yapışık nasıl adet olabilirsiniz ki.ama siz olabilyormuşsunuz ilginç.ağrı olması şikayetinizin olması normal değil.bu arada rahim filmi çekilmişmiydiniz çünkü genelde eğer rahimde ya da tüplerde bir sorun varsa önce film çekilir sorunun ne olduğu görülür sonra ameliyat yapılır sonrasında durumunuza göre sorununuza göre tekrar tüpün ya da rahimin durumunu görmek için film çekilir benim öyle olmuştu ama tabi benim durum farklıydı.bir de normalde yapılan ameliyatın görüntüleri size verilmek zorunda bilginiz
Yok hayır bakılmadı. Hsg cekilmedi .
Cekilecektim gerek yok dedi doktorum sorun esimden kaynakliydi yinede tüp.bebek olacaktı benim sorunum giderilsede.

Mutlaka gidecegim yakin zamanda genel kontrol icin bile olsa baska doktora gidecegim.
I

Bende 2 kez büyük büyük parçalar düşürdüm aradım kliniği normal dediler hatta buraya da konu açtım çok korkmuştum ama yaşayan arkadaşlar var endişe etme kendini kötü hissediyorsan da bekleme git başka doktora görün canım
Yaaa bunu söyleyen bana ilksiniz açıkcası.
Arastirdim ama pek konu goremedim .

Peki nasil oldu anlatirmisiniz biraz ?
Sikayetleriniz gectimi rahim duvarınız nasıldı?
Benim suanda esit degil diyor doktorum bi tarag kalinmis bi taraf inceymis.
Neden olmustunuz histereskopi?

Yaaa bunu söyleyen bana ilksiniz açıkcası.
Arastirdim ama pek konu goremedim .

Peki nasil oldu anlatirmisiniz biraz ?
Sikayetleriniz gectimi rahim duvarınız nasıldı?
Benim suanda esit degil diyor doktorum bi tarag kalinmis bi taraf inceymis.
Neden olmustunuz histereskopi?
Benim Rahim Y şeklindeymiş canım 2 kez düşük yaptım sorun buymuş 2. Adetten sonra kontrole gel dedi yani rahimn inceliğini bilmiyorum şuan için

Bende 2 kez büyük büyük parçalar düşürdüm aradım kliniği normal dediler hatta buraya da konu açtım çok korkmuştum ama yaşayan arkadaşlar var endişe etme kendini kötü hissediyorsan da bekleme git başka doktora görün canım
Anladım canım 😊
Bu arada ben histereskopiyi 4 eylulde oldum baya oldu yani yeni olmadım .
Histereskopi arkası lekelnme seklinde olmustu normaldi😊 sadece 37 gun sonra adet olabilmistim hap la .
1 defa adet görebildim bitti .ondan sonra böyle oldu ara kanama olarak başladı .
Suanda histereskopi olalı 53. Gunum😊

Yok hayır bakılmadı. Hsg cekilmedi .
Cekilecektim gerek yok dedi doktorum sorun esimden kaynakliydi yinede tüp.bebek olacaktı benim sorunum giderilsede.

Mutlaka gidecegim yakin zamanda genel kontrol icin bile olsa baska doktora gidecegim.
I
ihmal etmeyin başka doktorların da görüşlerini alın.doktor mağduru biri olarak konuşuyorum benim de dr kafasına göre yorumlar yapıp bi de üzerimde işlemler deneyip hayatımı kararttı.eğer ki bir kadının rahminde sorun varsa ya da başka yöntemlerle hamile kalmaya çalıyorsa mutlaka hsg filmi çekiliyor bunu bende yaşadım başka insanlar da da gördüm önce hsg.ya bir de şuna inanın hayatta o kadar güzel mucizeler oluyor ki bazen insanın inanası gelmiyor yok artık nasıl olur dediğimiz anlar oluyor hepimize.eğer ki doğru zamanda doğru doktora doğru tedavi olup gerisini allaha bırakıyorsanız bence doğru yoldasınız.

Son düzenleme:
ihmal etmeyin başka doktorların da görüşlerini alın.doktor mağduru biri olarak konuşuyorum benim de dr kafasına göre yorumlar yapıp bi de üzerimde işlemler deneyip hayatımı kararttı.eğer ki bir kadının rahminde sorun varsa ya da başka yöntemlerle hamile kalmaya çalıyorsa mutlaka hsg filmi çekiliyor bunu bende yaşadım başka insanlar da da gördüm önce hsg.
Güveniyoruz malesef .
Bir kac doktor görusu almak lazım birsey yapilacaksa bende o fikirdeyim artık .

Anladım canım 😊
Bu arada ben histereskopiyi 4 eylulde oldum baya oldu yani yeni olmadım .
Histereskopi arkası lekelnme seklinde olmustu normaldi😊 sadece 37 gun sonra adet olabilmistim hap la .
1 defa adet görebildim bitti .ondan sonra böyle oldu ara kanama olarak başladı .
Suanda histereskopi olalı 53. Gunum😊
Anladım ben yeni oldunuz sandım ben yeni oldum Bi hafta oldu operasyon sonrası doktorum bana şöyle söyledi ilk adetim normalden çok çok fazla kanamalı olacak 2. Adetin de normale göre biraz fazla kanama olacak endişe etme dedi 28 günlük düzenleyici verdi siz de kullandınız mı?

Anladım ben yeni oldunuz sandım ben yeni oldum Bi hafta oldu operasyon sonrası doktorum bana şöyle söyledi ilk adetim normalden çok çok fazla kanamalı olacak 2. Adetin de normale göre biraz fazla kanama olacak endişe etme dedi 28 günlük düzenleyici verdi siz de kullandınız mı?
Estrofem kullandim ben 21 gun.
adetim de cok az duphastonla 1-2 gun leke seklinde olmustu .
Oda normal gelmedi bana normalde 6 gun surerdi🤔

Korkma HSG de az tıkanıksa bile açılıyor hem tüp olmadan da çare var tüp bebek yaptırırsın yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin inşallah İnan şimdiki aklım olsa üzülmezdim dış gebelik için onun üstüne iki defa bebeğimin kalbi durdu sonra t rahim ameliyatı oldum tam her şey düzeldi derken şimdi de rahim duvarım ince çıkıyor adet olunca bebeklerime ağlardım şimdi adet olayım diye uğraşıyorum dünya maalesef bizler için imtihan dünyası her şey geçecek hepimiz için güzel günler gelecek yeter ki isyan etmeyelim

Merhabalar benimde rahimde şekil bozukluğum var ve HİSTERESKOPİ yaptırmak istiyorum ama nasıl ilerliyor bu süreç bilmiyorum kendi çapımda biraz araştırmalar yapıyorum nasıl rahim ameliyatı oldunuz bu süreç nasıl ilerledi cevaplarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🤗

Merhaba, güzel anneler ve anne adayları, ben nisan ayında dış gebelik yaşadım, ne yazık ki sol tüpüm alındı, 6 aylık bekleme sürem dolduğu için hsg çektirmek istedim ve üzücü durumla karşılaştım, rahimimde yapışıklıklar göründü, doktor bu yapışıklıkların açılması gerektiğini zira düşüklere yol açacağını söyledi, aranızda bu ameliyatı geçirip sağlıklı gebelik elde eden oldumu acaba, deneyimlerinizi paylaşmanıza çok ihtiyacım var. Çok zor bi dönemden geçiriyorum, korku, tedirginlik, ya bir daha hamile kalamazsam, ya hiç anne olamazsam diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim, yardımınıza desteklerinize çok ihtiyacım var… 🥺🙏🏻
Bende dış gebelik yaşadım geçen sene ,bu sene histeroskopi ameliyatı oldum ve gebe kaldım . Korkmayın cesaretli olun .

Merhaba, güzel anneler ve anne adayları, ben nisan ayında dış gebelik yaşadım, ne yazık ki sol tüpüm alındı, 6 aylık bekleme sürem dolduğu için hsg çektirmek istedim ve üzücü durumla karşılaştım, rahimimde yapışıklıklar göründü, doktor bu yapışıklıkların açılması gerektiğini zira düşüklere yol açacağını söyledi, aranızda bu ameliyatı geçirip sağlıklı gebelik elde eden oldumu acaba, deneyimlerinizi paylaşmanıza çok ihtiyacım var. Çok zor bi dönemden geçiriyorum, korku, tedirginlik, ya bir daha hamile kalamazsam, ya hiç anne olamazsam diye düşünmekten kendimi yedim bitirdim, yardımınıza desteklerinize çok ihtiyacım var… 🥺🙏🏻
Merhabalar çok geçmiş olsun. Ben de 2020 Haziran’da rahim filmi çektirdim.
Merhabalar çok geçmiş olsun.
Ben 2020 Haziran’da rahim filmi çektirdim Rahimde perde olduğunu söylediler , Temmuz’da da ameliyat oldum (histereskopi), bi yapışıldık olmasın diye rahmime spiral takıldı 2 ay kaldı sonra çıkarttılar.
Şuan hamileyim 16 haftanın içerisindeyim. Çok şükür rabbime.
Eğer histereskopi olmanız gerektiğinizi söyledilerse ertelemeyin bence çabuk toparlıyorsunuz zaten basit bir ameliyat. Acil şifalar diliyorum.Yardımcı olabildiysem ne mutlu . İyi Akşamlar 🙏

Merhabalar çok geçmiş olsun. Ben de 2020 Haziran’da rahim filmi çektirdim.

Merhabalar çok geçmiş olsun.
Ben 2020 Haziran’da rahim filmi çektirdim Rahimde perde olduğunu söylediler , Temmuz’da da ameliyat oldum (histereskopi), bi yapışıldık olmasın diye rahmime spiral takıldı 2 ay kaldı sonra çıkarttılar.
Şuan hamileyim 16 haftanın içerisindeyim. Çok şükür rabbime.
Eğer histereskopi olmanız gerektiğinizi söyledilerse ertelemeyin bence çabuk toparlıyorsunuz zaten basit bir ameliyat. Acil şifalar diliyorum.Yardımcı olabildiysem ne mutlu . İyi Akşamlar 🙏
Yaa çok sevindim sizin için 🥰 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Çok teşekkür ederim nasip kısmet olursa bende biran önce bu operasyonu yaptırmayı istiyorum, ama ufak bi problemim var şuanda tek tüplüyüm, dış gebelik yaşadığım için almak zorunda kaldılar, normal yolla gebelik zor gibime geliyor, tabi o kısımı en iyi Allah bilir denemeden bilemiyorum ☹️ Siz Histeroskopiden ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba zor oldumu, ben nedense hiç inanamıyorum sanki bida hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum aşırı umutsuzum 😔

Yaa çok sevindim sizin için 🥰 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Çok teşekkür ederim nasip kısmet olursa bende biran önce bu operasyonu yaptırmayı istiyorum, ama ufak bi problemim var şuanda tek tüplüyüm, dış gebelik yaşadığım için almak zorunda kaldılar, normal yolla gebelik zor gibime geliyor, tabi o kısımı en iyi Allah bilir denemeden bilemiyorum ☹️ Siz Histeroskopiden ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba zor oldumu, ben nedense hiç inanamıyorum sanki bida hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum aşırı umutsuzum 😔
Biz de artık umudu kesmeye başlamıştık açıkçası ameliyattan öncesi var zaten 1-1buçuk yıl kadar . Ameliyattan tam bir yıl sonra hamile kaldım. 2020 Temmuz’da ameliyat oldum 2021 Temmuz’da hamile olduğumu öğrendim . Tam da tedavi düşünürken . Allah o kadar büyük ki sadece inanın isteyin sabredin. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin size inşallah 🙏

Biz de artık umudu kesmeye başlamıştık açıkçası ameliyattan öncesi var zaten 1-1buçuk yıl kadar . Ameliyattan tam bir yıl sonra hamile kaldım. 2020 Temmuz’da ameliyat oldum 2021 Temmuz’da hamile olduğumu öğrendim . Tam da tedavi düşünürken . Allah o kadar büyük ki sadece inanın isteyin sabredin. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin size inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim bu arada güzel dilekleriniz için Allah razı olsun . Bebek bekleyen birinin tek isteği zaten dua almak 🙏😍

Merhabalar, 1 tutmayan ve 1 kimyasal gebelikten sonra 3. Tup bebeğe başlayacağım ama öncesinde histeroskopi yapılıp rahime çizik atılacak. İlk defa yaptıracağım bu işlemi ben ısrarla anestezi istedim ama doktorum ve hemsirem kesinlikle gerek yok çok basit bir işlem boşuna anestezi alma parada verme diyorlar. Bende ikna oldum ama korkuyorum da acikçasi🙄 çizik atma işlemini yaptıranlar varsa siz nasıl yaptırdınız acı ağrı durumu nedir?

aynen rahim filmi rahimi tamamiyle görüntüleyip sorunun ne olduğunu çözüyorlar. histereskopi de alttan kamerayla yapılan ameliyat bunların her ikisi de çok önemli işinin uzmanı olması gerek.bende bütün rahim filmlerimi sonomed de çektirdim bu konuda profosyoneller ameliyatlarmı da bülent kars yaptı.
Ben de Bülent Hoca da ameliyat oldum. Ama 4 ay geçti gebelik hala olmadı. Önümüzdki ay gideceğim kendisine tekrar. Siz memnun kaldınız mı kendisinden

X