Hanımlar merhaba, Mart ayında ve Ağustos ayında 2 defa düşük yaptım, sonra bir Prof doktor da tedavi sürecim başladı kan testleri yapıldı tsh falan hepsi normal, histeroskopi yapalım hamile kalmanda bi sağlık sorunun yok ama rahimi bi görelim dedi, 2 Eylül’de histeroskopi yapıldı, yapşıklıklar olduğunu ve laparoskopi yapılmasını gerektiğini söyledi adetin son günü yapma kararı aldık. Aranızda laparoskopi olan var mı ve sonrasında ne kadar zaman sonra hamile kaldı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Histeroskopi ve Laparoskopi tecrübesi olan var mı ?
- Konu Sahibi atg
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- düşük gebelik histereoskopi laparaskopi üreme sağlığı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Temmuz 2018
- 213
- 141
- 23
Yumurta kanalında mı yapışıklıklar var?Hanımlar merhaba, Mart ayında ve Ağustos ayında 2 defa düşük yaptım, sonra bir Prof doktor da tedavi sürecim başladı kan testleri yapıldı tsh falan hepsi normal, histeroskopi yapalım hamile kalmanda bi sağlık sorunun yok ama rahimi bi görelim dedi, 2 Eylül’de histeroskopi yapıldı, yapşıklıklar olduğunu ve laparoskopi yapılmasını gerektiğini söyledi adetin son günü yapma kararı aldık. Aranızda laparoskopi olan var mı ve sonrasında ne kadar zaman sonra hamile kaldı.
Merhaba, geçen yıl Ekim ayında histeroskopi ve laparoskopi beraber olmuştum ben. Bir tüpte sıvı birikmesi ve genişleme vardı, laparoskopi ile temizlenmişti. Sonrasında 2. adetimden sonra hamile kalmıştım. Tecrübeli bir doktorunuz varsa hiç tedirgin olmayın, iyileşmesi de çok zor olmamıştı benim. İstanbul’daysanız doktorumu tavsiye edebilirim. Şimdiden geçmiş olsun.Hanımlar merhaba, Mart ayında ve Ağustos ayında 2 defa düşük yaptım, sonra bir Prof doktor da tedavi sürecim başladı kan testleri yapıldı tsh falan hepsi normal, histeroskopi yapalım hamile kalmanda bi sağlık sorunun yok ama rahimi bi görelim dedi, 2 Eylül’de histeroskopi yapıldı, yapşıklıklar olduğunu ve laparoskopi yapılmasını gerektiğini söyledi adetin son günü yapma kararı aldık. Aranızda laparoskopi olan var mı ve sonrasında ne kadar zaman sonra hamile kaldı.
- 30 Temmuz 2018
- 213
- 141
- 23
Senin sadece temizleme mi yaptılar? Tüpün rahimle bağlantısını kesmediler mi?Merhaba, geçen yıl Ekim ayında histeroskopi ve laparoskopi beraber olmuştum ben. Bir tüpte sıvı birikmesi ve genişleme vardı, laparoskopi ile temizlenmişti. Sonrasında 2. adetimden sonra hamile kalmıştım. Tecrübeli bir doktorunuz varsa hiç tedirgin olmayın, iyileşmesi de çok zor olmamıştı benim. İstanbul’daysanız doktorumu tavsiye edebilirim. Şimdiden geçmiş olsun.
Hayır, laparoskopi ile ilk önce duruma baktılar, tüpte biriken sıvıyı ve kistleri temizlediler. Eğer mecbur kalsalardı tüpün bağlantısının kesilme ihtimali vardı, fakat durum o kadar ileri olmadığı için ihtiyaç kalmadı. O nedenle doktorun tecrübeli olması önemli.Senin sadece temizleme mi yaptılar? Tüpün rahimle bağlantısını kesmediler mi?
Hayır rahim içinde var canım, 4 bölgede varYumurta kanalında mı yapışıklıklar var?
İlaç gibi bi cevap verdiniz Allah razı olsun, benimde kürtajlardan sonra içeride kalan yapışıklık için yapacaklar, nasıldı süreç ameliyat ne kadar sürdü ilk adetiniz kaç gün sonra olduMerhaba, geçen yıl Ekim ayında histeroskopi ve laparoskopi beraber olmuştum ben. Bir tüpte sıvı birikmesi ve genişleme vardı, laparoskopi ile temizlenmişti. Sonrasında 2. adetimden sonra hamile kalmıştım. Tecrübeli bir doktorunuz varsa hiç tedirgin olmayın, iyileşmesi de çok zor olmamıştı benim. İstanbul’daysanız doktorumu tavsiye edebilirim. Şimdiden geçmiş olsun.
Benim laparoskopi ve histeroskopi beraber olduğu için ameliyat biraz daha uzun sürmüş sanıyorum, ama aynı gün taburcu ettiler, sabah olup akşa eve çıkmıştım. Sonrasında 6 hafta yapışıklık olmaması için ilaç kullandım. 6 haftanın sonunda ameliyatta yerleştirdikleri spirali çıkardılar, balon uygulaması ile kontrolünü yaptılar. Ondan birkaç gün sonra da adet oldum. İnşallah sizin de sıkıntısız geçer bir an önce.İlaç gibi bi cevap verdiniz Allah razı olsun, benimde kürtajlardan sonra içeride kalan yapışıklık için yapacaklar, nasıldı süreç ameliyat ne kadar sürdü ilk adetiniz kaç gün sonra oldu
Benim laparoskopi ve histeroskopi beraber olduğu için ameliyat biraz daha uzun sürmüş sanıyorum, ama aynı gün taburcu ettiler, sabah olup akşa eve çıkmıştım. Sonrasında 6 hafta yapışıklık olmaması için ilaç kullandım. 6 haftanın sonunda ameliyatta yerleştirdikleri spirali çıkardılar, balon uygulaması ile kontrolünü yaptılar. Ondan birkaç gün sonra da adet oldum. İnşallah sizin de sıkıntısız geçer bir an önce.
Ben laparoskopi sonrasındaki işlemleri bilmiyordum, çok sağolun bilgi verdiğiniz için doktor önümüzde ki Salı günü yapmaya karar verdi operasyonu , peki siz adetin bittiği gün mü oldunuz bunları bana adet olunca haber ver dedi bugün olsun diye aradım tamam haftaya Salı yapalım dedi
Rica ederim, adet bitiminden 4-5 gün sonra olmuştum ben de sanırım, onlar ayarlayacaktır zaten uygun zamanı. Şimdiden geçmiş olsun, inşallah sizin de sıkıntısız geçer.Ben laparoskopi sonrasındaki işlemleri bilmiyordum, çok sağolun bilgi verdiğiniz için doktor önümüzde ki Salı günü yapmaya karar verdi operasyonu , peki siz adetin bittiği gün mü oldunuz bunları bana adet olunca haber ver dedi bugün olsun diye aradım tamam haftaya Salı yapalım dedi
- 6 Mart 2019
- 138
- 57
- 98
- 32
Merhaba doktorunuz kmdi ?Hayır, laparoskopi ile ilk önce duruma baktılar, tüpte biriken sıvıyı ve kistleri temizlediler. Eğer mecbur kalsalardı tüpün bağlantısının kesilme ihtimali vardı, fakat durum o kadar ileri olmadığı için ihtiyaç kalmadı. O nedenle doktorun tecrübeli olması önemli.
meraba prof. dr. başar tekinMerhaba doktorunuz kmdi ?
Merhaba, Yücel Karaman yapmıştı ameliyatımı.Merhaba doktorunuz kmdi ?
- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Doktorunuz kimdi acabaHayır, laparoskopi ile ilk önce duruma baktılar, tüpte biriken sıvıyı ve kistleri temizlediler. Eğer mecbur kalsalardı tüpün bağlantısının kesilme ihtimali vardı, fakat durum o kadar ileri olmadığı için ihtiyaç kalmadı. O nedenle doktorun tecrübeli olması önemli.