Histeroskopi sonrası

Derya12344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
330
113
Merhaba rahim perdesi için histeroskopi oldum, bu gün 4. Günüm ağrım hala gecmedi damla damla kanama devam ediyor sizin ne zaman geçti ? Bir de yapışıklık olmaması için doktorum doğum.kontrol hapı verdi bir de antibiyotik sizlere neler vermişti ? İlişki içinde süre vermedi kanama birince olabilir dedi sanırım herkesin kendi ameliyat durumuna göre süre oluyor

Merhaba.bende de 3.5 senedir doğal gebelik oluşmadı.devleet hastanesinde aşılama yaptırmaya giriyordum son dakika bir bakalım rahmine dediler.duvarda bir kalınlık göründü. Meğerse 1 SM bile olmayan polip varmış. Aşılama ya da tüp bebekte düşük riski olacağı için polipin alınması gerektiğini söylediler. Ameliyat oldum 2 tane küçük polip çıktı. Ben anesteziyi çok zor atlattım. karnımı yapışmasın diye şişirmişlerdi ameliyat zamanı. O gazı 4 gün boyunca cikaramadim.tek zorlandığım bu oldu.agrisiz regl sancısı gibi ufak sancilar oldu.1 ay boyunca enfeksiyon riskine karsi korunmak gerektiğini söylediler. Ama spiral ya da doğum kontrol hapı falan spylemediler.bence bu ameliyata göre degisiyir.19 Ağustos ameliyat oldum.21 Ağustos regl oldum. Kanama kanamaya karıştı.26 Eylül öncekinden daha kolay ve ağrısız gayet düzenli regl oldum.bu ay 7 gündür gecikoyor.bilerek bakmıyorum inşallah hamilə olurum diye.10. gündə bakacagim.Allahim arzusunda olan bütün anne ve babalarin kucağını doldursun inşallah

Bu arada kanama bende de regl karışık 10 gün devam etti.bu aşamada kan değerlerim düşmesin diye tahlil yapıyorduk ve demir ilacı içmeye devam ediyordum. Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…