Yok ne yazıkki ben dün hematolojiye gittim ameliyat öncesi kan pıhtılaşması var mı yok mu diyerek 15 tüp kan aldılar 1 aya ancak çıkacak sonuçlar. Şubatta belli olacak ne olup olmadığı ona göre operasyon belirlenecek.
Canım harnupun kurusunu suda kaynatıp içenler varmış birde pekmezi çok iyi diyorlar bilgin olsun. Rabbim yardımcımız olsun.
Canım bunlar dışında bildiğim birşey Yok ama harnup kurusunu kaynatıp içmek erkekte hareketlilik için iyi diye duymuştum. Pekmezini de içsin diyenler var hatta ama ne kadar işe yarıyor hiçbir fikrim Yok maalesef.
Canım bunlar dışında bildiğim birşey Yok ama harnup kurusunu kaynatıp içmek erkekte hareketlilik için iyi diye duymuştum. Pekmezini de içsin diyenler var hatta ama ne kadar işe yarıyor hiçbir fikrim Yok maalesef.
Yaprım cnm dedğini soğanla ilgili diyorlar canm doğrumu acaba cok çirkindir ama denemekte lazm cok duydum hemen kalanları soğanla inş en kısa zamanda hepimize versin Allahım
Bu kadar bekleyişten sonra Hamile kaldıktan sonra düşükle sonuçlanması Eminim çok üzücüdür. Canım benim Rahim üstten basık, sol tüp tıkalı ve azda olsa perde var o yüzden ameliyat dedi iki doktorda. Günde 3 adet ve 10 gün kullanacağım bir ilaç verdi adetin son günlerine randevu verecekler ona göre gideceğim doktora. İlaca bir iki güne başlayacağım. İş durumuna göre ayarladığım için tatile denk getirmeye çalışıyorum inş denk gelir. gittiğimde ameliyat günü falan verir sanırım.
İyiyim canım sen nasılsın? 20 gündür boş boş duruyorum. Hematoloji Tahlil sonuçlarının çıkmasını bekliyorum canım onlar çıkınca doktora gideceğim inşallah. Sen naptın var mı bir gelişme?
İyiyim canım sen nasılsın? 20 gündür boş boş duruyorum. Hematoloji Tahlil sonuçlarının çıkmasını bekliyorum canım onlar çıkınca doktora gideceğim inşallah. Sen naptın var mı bir gelişme?
Ne zamana cıkıcak canm geç olsn güç olmasın bende denemelere devAm 8 inde regli olmam laZım ama başına şöyle bişe geldi 1 inde bir damla kan 2 sinde kahve leke 3 4 devM kahve lekeye daha önceki hamilelklermde hiç olmamştı şuan reglimi olcm kistmi hamilelkmi bilmiyorm ama hamilelk belirtilerm hiç yok bu kHve leke neden bilmyrm
Ne zamana cıkıcak canm geç olsn güç olmasın bende denemelere devAm 8 inde regli olmam laZım ama başına şöyle bişe geldi 1 inde bir damla kan 2 sinde kahve leke 3 4 devM kahve lekeye daha önceki hamilelklermde hiç olmamştı şuan reglimi olcm kistmi hamilelkmi bilmiyorm ama hamilelk belirtilerm hiç yok bu kHve leke neden bilmyrm
Kahve leke bazen yerleşme kanaması bazen gebelik belirtisi bazende rahimden dolayı oluyor deniliyor canım ama İnan bende bilmiyorum. Umutsuzluk vermek istemiyorum sana her bünyede farklı oluyor biliyorsun belki seninki gebelik belirtisidir ama benim her adetimden önce oluyor kahve leke bitiminde de oluyor. Seninki İNŞALLAH gebelikten oluyordur. Kendim gibi sevinirim inanki :)
Ben nolcam bilmiyorum ya iki arada kaldık öyle. 14ocakta verdim tahlil 1 aya çıkar dediler canım en geç 14 şubata belli olur sanırım. Çok uzamaz inşallah. Beklerken ameliyattan korkuma stres olmaya başladım iyice.