Histeroskopi sonrası normal hamilelik

Pekmezi 2 aydr yedm işe yaramadı başka daha etkili bildiğn birşey varmı canm yapıyım onuda

Pekmezi 2 aydr yedm işe yaramadı başka daha etkili bildiğn birşey varmı canm yapıyım onuda

Canım bunlar dışında bildiğim birşey Yok ama harnup kurusunu kaynatıp içmek erkekte hareketlilik için iyi diye duymuştum. Pekmezini de içsin diyenler var hatta ama ne kadar işe yarıyor hiçbir fikrim Yok maalesef.

Harnup çekilmisini süte karistirip icebilirsiniz guzel oluyor ama esime icirmek bitaz zor rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin birde incir kuru deneyen varmi gebeligi kolaylastiriyormus bu ay olmazsa bidahaki ay deneyecem

O dedğini yapıym canm valla amelyatlar beni bitirdi normalde uğraşmazdm ama mecbur kaldm :)

Harnup çekilmisini süte karistirip icebilirsiniz guzel oluyor ama esime icirmek bitaz zor rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin birde incir kuru deneyen varmi gebeligi kolaylastiriyormus bu ay olmazsa bidahaki ay deneyecem
Yaprım cnm dedğini soğanla ilgili diyorlar canm doğrumu acaba cok çirkindir ama denemekte lazm cok duydum hemen kalanları soğanla inş en kısa zamanda hepimize versin Allahım

canım naaptın nasılsın

Ne zamana cıkıcak canm geç olsn güç olmasın bende denemelere devAm 8 inde regli olmam laZım ama başına şöyle bişe geldi 1 inde bir damla kan 2 sinde kahve leke 3 4 devM kahve lekeye daha önceki hamilelklermde hiç olmamştı şuan reglimi olcm kistmi hamilelkmi bilmiyorm ama hamilelk belirtilerm hiç yok bu kHve leke neden bilmyrm

Kahve leke bazen yerleşme kanaması bazen gebelik belirtisi bazende rahimden dolayı oluyor deniliyor canım ama İnan bende bilmiyorum. Umutsuzluk vermek istemiyorum sana her bünyede farklı oluyor biliyorsun belki seninki gebelik belirtisidir ama benim her adetimden önce oluyor kahve leke bitiminde de oluyor. Seninki İNŞALLAH gebelikten oluyordur. Kendim gibi sevinirim inanki :)
Ben nolcam bilmiyorum ya iki arada kaldık öyle. 14ocakta verdim tahlil 1 aya çıkar dediler canım en geç 14 şubata belli olur sanırım. Çok uzamaz inşallah. Beklerken ameliyattan korkuma stres olmaya başladım iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…