Histeroskopi sonrası ne zaman hamile kaldınız?

maaşşallaahh canım tebrik ederim. Rabbim güzel bir hamilelik ve ardından da sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşşaallahh :KK68: benimde bugün operasyon olalı 24. günüm. 4 günlük estrofem ve progestan ilacım kaldı. sonrasında regliyi beklicem ve ağustos ayında çalışmalar başlıcaz :-)
Merhaba. 2015 haziran ayında histeroskopi olmussunuz sanırım ve anladığım kadarı ile şimdi de hamilesiniz Bende 25 gün önce histeroskopi oldum siz operasyondan ne kadar sonra hamile kaldınız ?

Bende oldum rahim çizme yapıldı hafif yapışıklık varmış o giderildi onumuzdeki ay tup bebek deniycez daha önce tup bebekle duşuk geçirmiştm tuplerm açık pko var eşimde sperm ileri hareketliliği duşuk sizce bu rahim çİzmenin faydası olurmu

Bende oldum rahim çizme yapıldı hafif yapışıklık varmış o giderildi onumuzdeki ay tup bebek deniycez daha önce tup bebekle duşuk geçirmiştm tuplerm açık pko var eşimde sperm ileri hareketliliği duşuk sizce bu rahim çİzmenin faydası olurmu
Bende histeroskopi yaptracagim sonra tup bebek.. Benim okudgum kadariyla tutunmada ise yariyormus cizik. Bende doktorumdan rica edecegim

Kızlar merhaba ya bna histeroskopi çekilecek ddler. Ck korkyrm yardm edin ya. Rahim sekil bozukluğu var bnde. Çapa da çektrmem qerektqni söyledi doktr. Eqer sonc kötü olrsa ameliyat ddi ya. Napcm bilmyrm yatdm edin

Kızlar merhaba ya bna histeroskopi çekilecek ddler. Ck korkyrm yardm edin ya. Rahim sekil bozukluğu var bnde. Çapa da çektrmem qerektqni söyledi doktr. Eqer sonc kötü olrsa ameliyat ddi ya. Napcm bilmyrm yatdm edin
canım hiç korkmana gerek yok. çok basit bi işlem

Aynı tup bebekteki yumurta toplama işlemi gibi uyutuluyorsun kalktığnda kanaman oluyor az bişey o kadarbende yaptrdm şuan da purogen iğneye başladık inşallah bebişimz olur

Selam canimm. Allah razi olsun. Rabbim hayirlisiyla tez vakitte herkese nasip etsin. Evet doğal yolla hamile kaldim. Ovu testi yaomistim sadece canim. Başka bisey yaomadim.
Canim merhaba
Preseed grubundan biliyorum seni. Hayirli olsun hamilesin Allah saglikla tamamina erdirsin :)))
Histereskopi haricinde birsey yaptin mi onu sormak istedim. Normal yolla hamile kaldin dimi?

merhaba herkese 1 yıldır çocuk çalışmalarımız sürüyor bu süre içersinde 1 kimyasal gebeliğim oldu ardından doktor kontrollerine başladım ilk başta klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum o ay gebelik oluşmadığı gibi bir de 2 tane kistim oluştu kistlerin yok olmasını beklerken kistlere bağlı olarak adetim gecikmişti. derken hsg çektirdim ve hsg filmimde yarım rahimli olduğum ortaya çıktı. tabi dünyam başıma yıkıldı neyseki eşimde problem yoktu tek tesellim bu olmuştu. artık %50 şansım vardı. bunu kabullenmek biraz zamanımı aldı. sonra histeroskopi yapılmasını tavsiye ettiler. bunun için tekrar iyi bir doktor arayışına girdim. şuanki doktorum histeroskopi yaptı yarım rahimli olduğum kesinleşmişti ama neyse ki diğer tarafta tüp açıktı ve polip yoktu. tek olan rahmim de 1 bebeği sığdırabileceğini söyledi. umutlandım mutlu oldum tabi. şuan serophene kullanıyorum 3 ay boyunca ilaç tedavisi verdi. olmazsa aşılama ve tüp bebek yapılacak. her gün dua ediyorum aşılama veya tüp bebeğe gerek kalmadan olsun diye... ama herşeyin hayırlısını veriyor Rabbim. O ne zaman isterse o zaman olacak... sabırla bekliyorum..

X