Histeroskopi sonrası ne zaman hamile kaldınız?

arkadaşlar merhaba, ben 6 temmuzda operatif histeroskopi oldum. rahmimde şekil bozukluğu varmıs o düzeltildi. onun öncesinde negatif 3 ay klomen+çatlatma iğnesi ve 2 kez aşılamam var. yani hiç gebe kalamadım.

geçen gün ilk kontrolüm vardı ve doktorum herşeyin yolunda olduğunu bi süre doğal deneyin gebelik olur olur dedi. 6 ay olmazsa tüp yaparız dedi.

size sorum histeroskopi sonrası doğal olarak kaçıncı ayınızda hamile kaldınız? birde histeroskopi olunan ay hamile kalınabilir mi?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :KK54:
Merhaba hamile kalabildiniz mi bende 2 ay önce polip ameliyatı oldum .

merhaba bende 10 temmuzda histereskopi oldum.rahim kalinlasmasi ve polip vardi bende.ama doktorum iki ay korunma verdi.size doktor korunma verdimi ?
Ben de temmuzda ameliyat oldum korunma falan vermedi 2 3 gün lekelenme oldu bitince ilişkiye başladık peki doktorunuz gebelik için ne kadar süre tanıdı.

aynen canım benimde dönem dönem çok canım sıkılıyor. olmazsa 2-3 ay sonra tüp bebeğe geçicem
Bazen kendimi her şeye alıştırıyorum zamana bırakmaya karar veriyorum ama gün içerisinde yaşadığım her şey bana anne olamayacakmışım duygusunu hatırlatıyor ve içim kan ağlıyor birden bire gözümden yaşlar akmaya başlıyor rabbime sığınıyorum kimseyi böyle bir duygu ile imtihan etmesin çok yoruldum artık.

Bazen kendimi her şeye alıştırıyorum zamana bırakmaya karar veriyorum ama gün içerisinde yaşadığım her şey bana anne olamayacakmışım duygusunu hatırlatıyor ve içim kan ağlıyor birden bire gözümden yaşlar akmaya başlıyor rabbime sığınıyorum kimseyi böyle bir duygu ile imtihan etmesin çok yoruldum artık.
canım benim bizim sınavımızda bu, tevekkül edip sabırla beklemeliyiz. ama nooluurrr umutsuzluğa kapılma, güçlü olmalıyız, mesela kendi başka uğraşlar bul aklını dağıtmaya çalış. ben şu sıralar tedavi sürecimde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. ve inan bana çok iyi geldi.

canım benim bizim sınavımızda bu, tevekkül edip sabırla beklemeliyiz. ama nooluurrr umutsuzluğa kapılma, güçlü olmalıyız, mesela kendi başka uğraşlar bul aklını dağıtmaya çalış. ben şu sıralar tedavi sürecimde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. ve inan bana çok iyi geldi.
Zaten rabbime olan inancım beni ayakta tutuyor ama bebek gördüğüm an dünya duruyor sanki bende o yüzden biraz uzaklaşmaya karar verdim 1 haftalığına tatile çıkacağım kuzenimle ama bazen boğuluyorum .

Zaten rabbime olan inancım beni ayakta tutuyor ama bebek gördüğüm an dünya duruyor sanki bende o yüzden biraz uzaklaşmaya karar verdim 1 haftalığına tatile çıkacağım kuzenimle ama bazen boğuluyorum .
ben yeni bebeği olan arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum, ve yüzyüze de daha hiç görüşmedim :KK61:

ben yeni bebeği olan arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum, ve yüzyüze de daha hiç görüşmedim :KK61:
İnan bana bende öyleyim ve duygu beni bitirdi hamile olduğunu duyduğumdan beri bütün arkadaşlarımla bağlantımı kopardım çaresizlik içerisindeyim o mis kokuyu ve anne sesini duyamamaktan çok korkuyorum

İnan bana bende öyleyim ve duygu beni bitirdi hamile olduğunu duyduğumdan beri bütün arkadaşlarımla bağlantımı kopardım çaresizlik içerisindeyim o mis kokuyu ve anne sesini duyamamaktan çok korkuyorum
OLUCAZ CANIM BİR GÜN ALLHIN İZNİ İLE BİZDE ANNE OLUCAZZZZZ

Canlarım bende histeroskopi ile polip ameliyatı oldum mart ayında ve haziranda hamile kaldım. :KK66: Ben bu işin çözümünü buldum. Hiç kafaya takmamak gerek. Ben hiç beklemediğim ayda müjdemi aldım. Sakın stres yapmayın. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
aaaa süperrr, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. yani 3. ayında hamile kaldın. peki dikkat ettiğin, yediğin içtiğin bişeyler var mıydı?

Dr um histeroskopiden sonra hamile kalma olasılığı arttığını söylemişti öyle de oldu çok şükür. Benim yumurtalar büyümüyodu ilaç kullanmıştım ama daha önceleri de ilaç kullandım işe yaramamıştı. Bnm içtiğim bişi yoktu yalnız bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine o ay kullandığım folik asiti eşimede içirdim birkaç gün. Ve meryem Suresi okudum her gün. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye bu özlemi tattırmasın. Bende bu günleri çok bekledim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

X