Histeroskopi sonrası adet gecikmesi

sedacamasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
724
588
Merhaba arkadaslar tüp bebek sürecindeyim transfer öncesi histeroskopi oldum t şeklinde rahimden dolayı aynı zamanda çizik atıldı. Histeroskopi sonrası adetim gecikti bugun 4. Gün. 2 antibiyotik ve trisequens vermişti doktorum antibiyotikler coktan bitti trisequens te bitmek üzere sizler histeroskopi sonrası gecikme yaşadınız mı

Evet bende 54 günde olmuştum canım ameliyat sonrası benimde rahimde perde vardı alındı gebelik yok ise kekik reyhan suyunu sabah akşam aç karnına iç bide adaçayı ben öyle adet olmuştum

Evet bende 54 günde olmuştum canım ameliyat sonrası benimde rahimde perde vardı alındı gebelik yok ise kekik reyhan suyunu sabah akşam aç karnına iç bide adaçayı ben öyle adet olmuştum
54 gün müüü ufff nasıl beklicem o kadar bende kekik çayı içeyim adet masajı yapayım dedim ama doktorum önce bi kan ver gebe olmadığından emin ol öyle yap dedi bugun kan verdim. Sana ilaç vermişmiydi hormonların düzene girmesi için birde gebelik oldu mu

Yok ben gitmedim doktora ondan sonra eşimin görevi çıkınca kaldı. Masaj falan yaptım Sanrm bende. Yok şuan daha gebelik olmadı

Bende 23 Haziran'da oldum ameliyatımı y şeklinde idi ve çok darmış düzeltildi dünolmam lazımdı bugün oldum hamilelik yoksa adet söktürücü hareketler var yap ben yaptım sokuldu ama azalma olup olmadığını merak ediyorum bende

Benimde y şeklindeydi gebeliğe engelmiş. Benim düzene bindi canım ben eşim olmayınca soğan suyu kullandım kilo verdim şuan 28 29 günde oluyorum

Benimde y şeklindeydi gebeliğe engelmiş. Benim düzene bindi canım ben eşim olmayınca soğan suyu kullandım kilo verdim şuan 28 29 günde oluyorum
Ay benimde kilo vermem lazom soğan suyu deneyeceğim bende inşallah inşallah Allah elinize kavuşturur benim günlerde şaşma olmuyor ama miktar azalmasi olur mu bilemiyorum

Bende daha 7 temmuzda oldum histereskopi perde vardı y şeklinde rahim duzeltildi insallah henüz adetime 1 hafta var insallah sonrasinda gebelik oluşur sizlerinde benimde

Gebelik oluşmadığı için kamerayla bakma ve işlem gerekiyorsa müdahale yöntemi benim hsg den sonra karar verildi rahim y şeklinde perde vardı
Hadi ya ins öyle bısı çıkmaz henüz hsg cektırmedim carsamba bi doktora başlıyorum hayırlısı

Bende daha 7 temmuzda oldum histereskopi perde vardı y şeklinde rahim duzeltildi insallah henüz adetime 1 hafta var insallah sonrasinda gebelik oluşur sizlerinde benimde
Histeroskopi sonrası gebelik ihtimali cok artıyormuş ama ben enfeksiyon riskindem dolayı korktuğum için ilişkiye girmedim 15 gün şimdi reglimi bekliyorum regl olunca transfer için işlemlere başlayacaz

İnşallah canım İlaç yazdı mı peki doktorun benimki histeroskopi sonrası adetlerin düzenli olması için yazdı güya ama gelen giden yok

Histeroskopi sonrası gebelik ihtimali cok artıyormuş ama ben enfeksiyon riskindem dolayı korktuğum için ilişkiye girmedim 15 gün şimdi reglimi bekliyorum regl olunca transfer için işlemlere başlayacaz
Inşallah kendiliğinden oluverir evt doktorum da söylemişti kanama bitmeden ilişki olmasın diye enfeksiyona karşı bende girmedim hala leke leke devam ediyor hayırlısı olsun sizin içinde inşallah sağlıkla tutunur bebeginiz

İnşallah canım İlaç yazdı mı peki doktorun benimki histeroskopi sonrası adetlerin düzenli olması için yazdı güya ama gelen giden yok
Yok yazmadı ama benim düzensizlik olmuyo daha önce bir kere daha histereskopi olmuştum kanama bitmişti adet günüm normal gününde başlamıştı şimdide aynısı olur diye düşünüyorum kaç gün gecikti regliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…