Histeroskopi sonrası adet gecikmesi

Operasyon sonrası Dr korunun dedi mi?
Hamileliği zorlaştırır mıymış polip?
Ara kanama, ilişkide ağrı yapıyor muydu operasyondan önce?
Hayır canım hiçbir şekilde polip olduğunu anlayamadık adetlerim çok düzenliydi ve ara kanama yaşamıyordum. Ne zaman gebelik olmuyor diye rahim filmi çektirdim o zaman tam sol tüpümün girişinde polip olduğunu öğrendik sonrasında ameliyat olup aldırdım ama 6 ay geçmesine rağmen gebelik olmadı. Dün aşılamam yapıldı beklemedeyim şuan 🙏🏻eğer aşılama da tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz İnşallah gerek kalmaz da aşılamayla hayallarimize kavuşuruz

Merhaba arkadaslar tüp bebek sürecindeyim transfer öncesi histeroskopi oldum t şeklinde rahimden dolayı aynı zamanda çizik atıldı. Histeroskopi sonrası adetim gecikti bugun 4. Gün. 2 antibiyotik ve trisequens vermişti doktorum antibiyotikler coktan bitti trisequens te bitmek üzere sizler histeroskopi sonrası gecikme yaşadınız mı
Merhaba histeroskopi sonrası adet düzensizliğiniz kaç ay sürdü acaba ne zaman hamile kaldınız yardımcı olur musunuz

Hayır canım hiçbir şekilde polip olduğunu anlayamadık adetlerim çok düzenliydi ve ara kanama yaşamıyordum. Ne zaman gebelik olmuyor diye rahim filmi çektirdim o zaman tam sol tüpümün girişinde polip olduğunu öğrendik sonrasında ameliyat olup aldırdım ama 6 ay geçmesine rağmen gebelik olmadı. Dün aşılamam yapıldı beklemedeyim şuan 🙏🏻eğer aşılama da tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz İnşallah gerek kalmaz da aşılamayla hayallarimize kavuşuruz
Inş getek kalmamıştır canım, var mı hayr haber?

Bnmde doktorum bugün polip olduğunu söyledi. Adetin 6.gunu gel bir bakalım dedi. İlk aşılama başarısız oldu . Bu polip aldirmadan sonra hamilelik oranı artıyor diyorlar. Doğruluğu nedir tecrubelerinizi paylaşır misiniz

Merhaba arkadaslar tüp bebek sürecindeyim transfer öncesi histeroskopi oldum t şeklinde rahimden dolayı aynı zamanda çizik atıldı. Histeroskopi sonrası adetim gecikti bugun 4. Gün. 2 antibiyotik ve trisequens vermişti doktorum antibiyotikler coktan bitti trisequens te bitmek üzere sizler histeroskopi sonrası gecikme yaşadınız mı
Canım benim hormonlar bozuk olduğu için yumurtalarım calismiyo bana da trisequens verildi bu hap ne işe yarıyor ben çocuk istiyorum bu korunma hapı değil mi kafam çok karıştı

Canım benim histeroskopi ve HyFoSy (devlette olmasına rağmen 150€ ödeyerek zorunlu) işlemlerim yapıldı pcos yada düzensiz regl takvimim olmamasına rağmen 34. Günde regl oldum. Normalde 27-28 gün döngüm.

Canım ben sadece trisequens kullandım ilaç bitti 4,gün bugün halen olmadım sen oldun mu adet

Canım ben sadece trisequens kullandım ilaç bitti 4,gün bugün halen olmadım sen oldun mu adet
Merhaba bende Histeroskobi oldum sağ tüpüm kapalıydı ve rahim t seklındeydı 16 kasımda oldum ameliyat oldum ve 28 kasımda adet oldum trisequens bu ilacı doktora sordum bırakayım mı diye kesın dedi bende unuttum kesmeyı devam ettım bırkac gün daha adetım 12 gün sürdü normalde 7 günde 2.kez adet olmam gerekiyordu ama 9 gün gecikti hala olmadım böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Merhabalar konu üzerinden bayagi zaman gecmis bende de t rahim vardi histeroskopi ile düzeltildi.5 gün oldu hafif sancilar ve kanamalar oluyor. Sizlerin bu işlemden sonra kendlgnden bebek oldu mu?

Merhabalar konu üzerinden bayagi zaman gecmis bende de t rahim vardi histeroskopi ile düzeltildi.5 gün oldu hafif sancilar ve kanamalar oluyor. Sizlerin bu işlemden sonra kendlgnden bebek oldu mu?
Merhaba maalesef olmadı zaten asıl sorunun eşimin sperm hareketliliğinde olduğunu öğrendik halen deniyoruz 😔

X