Histeroskopi şart mı?

Majestic_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
46
5
Merhaba, ben 2 tüp bebek denemesi sonucu her 2 bebektede kürtajla sonlanan gebelik yaşadım; ancak son kürtajım olumsuz oldu ve rahimde yapısıklık oldugunu söyledi doktorum raporumda;“Minimal kornual asimetri, sol kornus fundal yüz ve kavite sol lateral duvarda silik düzensizlikler, kavite sol lateral duvarda silik düzensizlikler, kavite sol lateral duvarda ince marjinal sineşileri düşündüren görünüm mevcuttur.” Ifadesi yazmakta.. prof doktorum histeroskopi yapıp 2 ay spiral takmak ıstıyor.. ancak baska bir doktora sordugumda bu rapora göre gerekli olmadığını söyledi.. ne yapcagımı bılmıyorum 2 arada 1 derede kaldım histeroskopiden korkuyorum gerekli mi bılmıyorum gerekli değilse bosuna rahimi elletmek İstemiyorum. Ayrıca ben bu raporu kürtajdan 2 ay sonra cektirmiştim hafif derecede yapısıklık var ise bu kendiliğinden düzelir mi? Doktorum duzelmeyecegını soluyor ama acaba ticari mi? Ozel bır hastane ve hıc guvenım kalmadı .. benim durumumu yasayan var m ısık tutarsanız sevınırım..

Ben daha once histeroskopi oldum .tup bebek için başvurduğum merkezde histeroskopi sonrası yapışıklık oluşmuş tekrar olman lazım dedi ne yazık ki 5 gün sonra kontrolüm var durum aynı ise malesef yine histeroskopi ilacam

Merhaba arkadaslar.bende miyom ameliyati olacagim yakinda...yapisiklik olup olmama durumunu doktor engelleyemiyor mu yada ameliyat tan dolayi mi oluyor yapisiklik

Sizin histeroskopinizi kim yaptı özel değilse? Birde histeroskopi sonrası spiral takılıyormuş yapısıklık yeniden olmasın diye size önerdi mi doktorunuz? Insallah kısa zamanda eski saglıgınıza kavusursunuz cok gecmıs olsun

Merhaba arkadaslar.bende miyom ameliyati olacagim yakinda...yapisiklik olup olmama durumunu doktor engelleyemiyor mu yada ameliyat tan dolayi mi oluyor yapisiklik
Bu konuda yorum yapamaycagım miyom ameliyatı olmadım ama bir arkadasım olmustu hıcbırsekılde yapısıklık olmadı korkmayın sizde ınsallah olmaz öyle bi durum yoksa birde onla uğraşıyoruz ama bnmki tamamen kürtajdan kaynaklı.. cok gecmıs olsun sizede

Kendiliğinden iyileşmiyor mu? Hafif yapışıklık bile olsa ? Sizde oldunuz m daha önce?
Eğer çok az bir yapışıklıksa gebeliğe engel olmayabiliyormuş. Onun dışında Yapışıklığın kendiliğinden iyileşme durumu yok. Bunla ilgili otlar kürler ve bir çok ilaç kullandım. Ancak 3 kez histeroskopi sonucunda büyük ölçüde açılma sağlandı. Benim yapışıklık çok ileri seviyedeydi onu da ekliyim

Merhaba Allah razi olsun insalalh iyi gecer canim insallah olmaz insallah herkes iyi olsun..yarin icin aradilar ameliyat olacagim...sizde insalalh iyi olursunhz...Allahim.sifa versin

Bende histereskopi ameliyatı oldum kürtaj sırasında sağ tüpüme parça kaçmış ve tıkamıştı buyüzden yapısıklık olmuştu ameliyat sırasında jel sürdüğü için yapışıklık kısa süre içinde geçti 1ay sonra kendiliğinden hamile kaldım

Nasil yani histeroskopiden dolayi mi yapisiklik olusmus. Tersini duydum ama bu cok garip geldi, ve korktum acikcasi, ben de histeroskopi olacam cunku yakinda. Allah hepimize dayanma gucu versin

Devlet hastanesinde yaptırdım. Ewet takiliyormus bende yeni öğrendim malesef benim doktorum takmamisti

Bende histeroskopi oldum hem küçük bir polip vardi doktor onu aldi. Hemde tek tarafli yapisikligim vardi. Ama dediginiz gibi bana operasyon sonrasi birsey takilmadi. Suan ben de tedirgin oldum

Selamun Aleykum kizlar.ben yurtdisindayim.doktorlar histeroskopi onerdi,fiyati turkiyede ne kadar acaba bilen birisi var mi?burdaki fiyat nerdeyse 1000$ a geliyor.acaba tc de mi yaptirsam diye soruyorum.

Selamun Aleykum kizlar.ben yurtdisindayim.doktorlar histeroskopi onerdi,fiyati turkiyede ne kadar acaba bilen birisi var mi?burdaki fiyat nerdeyse 1000$ a geliyor.acaba tc de mi yaptirsam diye soruyorum.
ben mayıs ayında histereskopi oldum küçük bir polip aldılar 1800 tl verdim. seninki nerdeyse 5.400 tl ye denk geliyor. ama ama yurt dışında bu işlemi daha iyimi yaparlar bilemem canım

merhaba, ben de bir negatif tüp sonrası histeroskopi oldum ve iki ay sonraki ikinci denemede hamile kaldım. histeroskopiyi eğer tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorsan bence kesinlikle olmalısın. korkulacak bir şey değil zaten hiç bir şey hissetmiyorsun sonrasında da antibiyotik kullanıyorsun. ben hiç bir sıkıntı yaşamadım. iyi ki olmuşum diyorum.

Histeroskopi vajinal yollami oluyor yoksa karindan delik mi acilarak yapiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…